Brak i veze

SREĆNA REPUBLIKA VAS DARUJE ZA DAN ZALJUBLJENIH: Provedite nezaboravan 14. februar s voljenom osobom, pamtićete ga zauvek!

Potrebno je da zapratite stranicu Srećne Republike na Instagramu i time učestvujete u nagrađivanju koje će vam sigurno ulepšati ovaj zaista poseban dan.

bySrećna republika

01.02.2023 16:26

SREĆNA REPUBLIKA VAS DARUJE ZA DAN ZALJUBLJENIH: Provedite nezaboravan 14. februar s voljenom osobom, pamtićete ga zauvek!
republika, shutterstock

Mnogi parovi, posebno oni koji su odnedavno ušli u veze, raduju se predstojećem 14. februaru, danu koji se u skoro svim krajevima sveta obeležava kao Dan zaljubljenih. I dok verovatno mnogi već planiraju kako će provesti taj dan, Srećna Republika je rešila da nekolicini parova olakša odluku i omogući da im taj 14. februar 2023. zaista bude nezaboravan i poseban i da ga pamte do kraja života. 

Sve što je potrebno da biste učestvovali u našem konkursu i postali dobitnici jedne od četiri više nego vredne nagrade, jeste da zapratite stranicu Srećne Republike na Instagramu i u komentaru ispod objave ovog teksta opišete kako ste vi upoznali vašu srodnu dušu i kako je izgledao vaš prvi sastanak, a zatim istu tu osobu i tagujete (menšujete) u komentaru. Nakreativnije odgovore nagradićemo jednom od četiri nagrade:

1. Osoba sa najautentičnijim odgovorom osvojiće večeru za dve osobe u restoranu "Tri šešira" u Skadarliji, 14. februara, po izboru osoblja restorana

2. Druga nagrada su karte za predstavu "Petrijin venac" 14. februara u Ateljeu 212   

3. Treća nagrada su karte za bioskop za projekciju filma u MTS dvorani u Beogradu (3X2 karte za 14. februar)

4. Karte za pozorište i predstavu iznenađenja, takođe 14. februara 

Akcija traje do petka, 10. februara, kada ćemo u večernjem satima objaviti pobednike na Instagram stranici Srećne Republike. 

Tri šešira 

Nezaobilazno mesto kad je u pitanju boravak stranaca, ali i domaćih gostiju u srpskoj prestonici, jeste boemska četvrt Skadarlija, smeštena u samom srcu grada. Restorani u Skadarskoj ulici pružaju ne samo uobičajeni kafanski provod, već su sačuvali i romantični duh starog Beograda. Kamena kaldrma kojom je popločana ta ulica još pamti korake brojnih holivudskih zvezda koje su dolazile u skadarske restorane, pesme Tome Zdravkovića, koji je svojim glasom umeo da razgali goste, kao i potpetice beogradskih dama koje zveckaju poskakujući po kaldrmi. Zato i ne čudi što je taj kraj Beograda zaista poseban i za 14. februar, kada će sigurno ne tako mali broj parova upravo tamo provesti Dan zaljubljenih.  

Skadarlija je više od boemske četvrti. Ona je i nezaobilazno mesta gde se stvaraju nezaboravne uspomene, kao i deo istorije našeg grada, utkane u 500 metara jedne od najkraćih beogradskih ulica. 

Tanjug/AP

Skadarlija je oduvek bila mesto sjajnog provoda za sve generacije 

A u srcu Skadarlije nalazi se biser beogradskih kafana - čuveni restoran "Tri šešira", gde tokom cele godine slivaju domaći i strani gosti. U pitanju je dragulj srpskog ugostiteljstva u kom se na jednom mestu sastaju ljubav, tradicija i budućnost. To je uzbudljivo mesto bogate istorije, raskošnih ukusa i smeha koji je uvek početak prave ljubav, ali i mesto gde se od tradicije ne odustaje, ali se novi trendovi prihvataju. Restoran se nalazi u epicentru poznate boemske četrvrti Beograda.

U njemu se može uživati tokom cele godine u bogatom i raskošnom životu, muzičkoj i umetničkoj sceni, neodoljovim gastronomskim tradicionalnim ukusima, dobrim vinima, akustičnoj starogradskoj muzici, veseloj atmosferi. Tu ima priča koje mogu da vas ostave bez daha, a udahnuće vam neizmerno zadovoljstvo.

Kako su često isticali redovni gosti tog restorana, u "Tri šešira" možda nećete popiti najbolju kafu, ali ćete u njoj posebno uživati, možda nećete čuti najbolje tamburaše, ali ćete se naplesati, a sigurno je da ćete jesti najukusniju hranu i ukuse nositi dugo u vašim čulima. Ovde možda nećete naučiti još jedan jezik, ali ćete naučiti kako da se razumete bez mnogo pričanja sa dragim ljudima iz svih krajeva sveta. 

Foto: Shutterstock, Tri Šešira

Najbolji provod je u Beogradu i u kafani Tri šešira 

Ima bezbroj kafana s pričom, ali ova nosi svoju posebnost sa ozbiljnom tradicijom još od 1864 godine. Zbog toga je napisana i knjiga "Kod Tri šešira" u koju je smešten samo deo bogate istorije kafane i eminentnih gostiju koji su je gradili. I vi koji čitate ovo postajete deo te velelepne priče, poručuju iz restorana. Zbog svega toga Srećna Republika je i rešila da vas nagradi večerom u tom kultonom mestu, i to specijalnom koje je osoblje restorana izabralo za vas. Vaše je samo da dođete i uživate u jelu i dobroj atmosferi. 

Atelje 212 

Za ljubitelje pozorišta sigurno nema boljeg načina da sa svojom drugom polovinom provedu Dan zaljubljenih nego uz neku dobru predstavu. Međutim, to isto važi i za one koji nisu tako redovni posetioci pozorišta, što zbog posla, što zbog drugih obaveza. Upravo zato smo odlučili da naše čitaoce obradujemo nagradom u vidu karata za jednu od najboljih predstava Ateljea 212 - "Petrijin venac", budući da verovatno ne postoji bolji način da se provede 14. februar udvoje.

Sjajna predstava, sa još sjajnijom glumačkom ekipom sigurno će vas oduševiti, što će vaše vreme za 14. februar 2023. godine učiniti još posebnijim. 

Projekcija filma u MTS dvorani 

Malo je onih koji mogu da kažu da ne vole da idu u bioskop, a ukoliko niste imali vremena da u poslednje vreme posetite neki u našem glavnom gradu, mi vam nudimo mogućnost da baš 14. februara obradujete i sebe i sebi dragu osobu jednom zaista posebnom projekcijom. Ulepšajte sebi veče, ali i čitav dan, i provedite nezaboravne trenutke zajedno.  

Komentari (0)