Brak i veze

NAPUSTILA GA JE ŽENA, A ONDA JE OSVOJIO 71 MILION EVRA NA LUTRIJI! Njena reakcija nakon toga je šokantna! (FOTO)

Ed Gudčajld je preko noći postao milioner i to samo 18 meseci nakon razvoda, te sada ni sa kim neće morati da deli svoje ogromno bogatstvo.

25.12.2022 13:01

NAPUSTILA GA JE ŽENA, A ONDA JE OSVOJIO 71 MILION EVRA NA LUTRIJI! Njena reakcija nakon toga je šokantna! (FOTO)
YouTube/Printscreen/Daily Mail

Ejd Gudčajld živi je dokaz da sreća može da se osmehne kad najmanje očekujete. U trenutku kad je bio sam i očajan jer ga je napustila supruga Suzana dogodio se neverovatan preokret sudbine i preko noći je postao milioner.

Taj Britanac osvojio je, verovali ili ne, više od 71 milion evra na lutriji. Međutim, najzanimljivija od svega je reakcija njegove bivše supruge čija majka tvrdi da se nije pokajala što se razvela od Ejda, iako je on sad multimilioner.

Žena se nije pokajala

Brak Ejda i Suzane raspao se 18 meseci pre njegovog dobitka, a da nije, ona bi imala pravo na polovinu njegovog bogatstva. Sada njena majka tvrdi da se Suzana ipak nije pokajala što je stavila tačku na brak, iako je posle razvoda morala da radi dva posla kako bi preživela.

- Moja ćerka je godinama bila nesrećna u braku sa Ejdom. Jadnica je trpela njegove hirove i čoveka koji je jako sebičan. Nikada nije hteo da joj pomogne oko bilo čega u kući ili bašti, nije hteo čak ni da prošeta njihove pse. Dugo je sve to trpela, a onda joj je prekipelo i ostavila ga je. Međutim, i nakon razvoda morala je svakog dana da svraća u njihov bivši zajednički dom kako bi izvela pse u šetnju. Nema tih para zbog kojih bi se ona njemu vratila – ispričala je Suzanina majka.

Kako će potrošiti novac?

Gudčajd, pak, tvrdi da njegova bivša tašta preteruje i da je sa ženom nikad nije svađao i da su ostali u korektnim odnosima nakon razvoda.

- Kad sam joj rekao da sam osvojio 71 milion evra na lutriji nije mi verovala, mislila je da se šalim – ispričao je on.

U razgovoru sa novinarima ni u jednom trenutku nije pomenuo da bi bar delić novca mogao da da bivšoj ženi. Na pitanje na šta će potrošiti dobitak na lutriji Ejd je otkrio da želi da kupi novu kuću sa bazenom, džakuzijem i da će angažovati poslugu koja će brinuti o njemu. Planira i da ide na luksuzna putovanja, da prisustvuje sportskim događajima, a sigurno će kupiti i četiri nova automobila.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

AntiVau

25.12.2022 20:35

Čovek jednostavno ne voli pse. Ima pravo da ih ne voli. Jednostavnije je da žena povede pse sa sobom nego da svraća svaki dan.