Moda

PRAZNIK SPORTA I ŠOU BIZNISA: Najbolje Super Bowl kombinacije!

Svi znamo da je nastup u poluvremenu Super Bowl-a jedno od najprestižnijih dostignuća svakog umetnika. Pogledajte kakve su autfite izabrale ove poznate dame za svoje pojavljivanje u ovom najskupljem televizijskom terminu!

14.02.2022 13:44

PRAZNIK SPORTA I ŠOU BIZNISA: Najbolje Super Bowl kombinacije!
YouTube/printscreen

Smatra se da muzičko-scenski umetnici u SAD-u stiču status legende tek kada budu pozvani da nastupe u poluvremenu čuvene Super Bowl utakmice. Pored sporta, u centru ovog događaja su poznati i slavni, njihovi nastupi, odevne kombinacije i pažnja publike koju privuku. Portal Srećna Republika vam predstavlja neke od najboljih Super Bowl autfita u poslednjih 20-ak godina.

1. Britni Spirs 2001. godine

Seksipilna Britni je te 2001. godine zapalila masu svojim nastupom, ali i odevnom kombinacijom. Minijaturna majica koja je vešto otkrivala njene zategnute trbušne mišiće, uske bele kožne pantalone, rukavica i njen zaštitni znak, plava kosa, oduševili su sve gledaoce.

2. Madona i Niki Minaž 2012. godine

Ove dame su uskladile svoje kombinacije i pojavile se kao dve verzije savremenih gladijatorki u nešto smelijem domino fazonu. Madona je izabrala crne čizme do kolena, crnu haljinu i aksesoare sa pregršt zlatnih nitni dok se reperka Niki Minaž odlučila za crveno-crnu varijantu od kože, sa nitnama, upadljivim kaišem, platinsato plavom perikom i zlatnom ogrlicom koju je nosila kao ukras na glavi.

3. Bijonse 2013. godine

Krajica Bi je oduševila publiku u jednom od njenih najsenzualnijih izdanja. Bujne plave lokne, crni pripijeni kožni kostim sa čipkom, crne rukavice, mrežaste čarape i crne čizme do kolena, piše portal Dejli Star. I mnogo, mnogo toga za videti.

4. Kejti Peri 2013. godine

Kejti Peri naravno nije mogla da izostane, budući da je ova dama poznata kao kraljica otkačenih autfita. U stilu opreme za navijačice, šareni i kratki gornji deo sa vrlo sugestivnim krugovima i ista takva kratka lepršava suknja su svima privukli pažnju, što zbog drečavih boja, što zbog onoga što su pokrili odnosno otkrili. Pevačica je sve to uparila sa bujnim konjskim repom i crvenim karminom.

5. Lejdi Gaga 2017. godine

Gaga ne bi bila Gaga da nije deo svoje vrcave ličnosti unela u kostim. Ona je odlučila da oda počast Super Bowl-u, koji je praznik američkog fudbala, te je kao gornji deo obukla glamurozni štitinik za ramena i grudi, koji je bio optočen kristalima i nitnama. Donji deo su sačinjavale samo gaćice preprune cirkona i mrežaste čarape.  

6. Šakira i Dženifer Lopez 2020. godine

Opisan kao jedan od najseksipilnijih nastupa u istoriji Super Bowl-a, ovaj dan će biti upamćen kao onaj u kome su dve latino dive udružile snage. Na jednom mestu istog dana publiku su zabavljale Šakira i Dženifer Lopez. Dok se Šakira odlučila za vatreno crveni kostim za trbušni ples, prepun perlica i skrojen taman tako da pokaže njene zanosne pokrete kukovima u najboljem svetlu, Džej Lo je masu zapalila svojim crnim kožnim pripijenim kostimom koji je spojen sa čizmama iznad kolena. Sve je to bilo začinjeno srebrnim aksesoarima i nitnama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)