VERY PERI PANTON

BOJA KOJA ĆE BITI HIT ZA 2022: Moćna nijansa koja odiše luskuzom

Panton vodeći svetski stručnjak za boje ulepšao kraj godine dodavši čaroliju i samopouzdanje novom nijansom VERY PERI PANTONE 17-3938, koja će diktirati trend za 2022. Sigurno ćemo obožavati tu dinamično plavo ljubičastu nijansu, sa primesama crvene.

20.12.2021 02:35

BOJA KOJA ĆE BITI HIT ZA 2022: Moćna nijansa koja odiše luskuzom
by ĆosoM

Pantone vodeći svetski stručnjak za boje iskombinovao je doslednost plave sa energijom i uzbudjenjem crvene, stvarajući toplu srećnu i osnažujuću nijansu ljubičaste.

Već implementirana živopisna ljubičasta u čitavu industriju, i pokazala je koliko je važna boja u lepoti, damama na crvenom tepihu, modnoj industriji, dizajnu, arhitekturi...


Lady Gaga i savršen momenat crvenog tepiha. Na najekstravagantniji i najneverovatniji način, zvezda je nosila haljinu u boji godine za proleće/leto 2022. od Alessandro Michelea na Britanskoj premijeri House of Gucci
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosy Sambwa (@rosysambwa)

pantone.com

 

Very Peri boja odražava ono što se dešava u našoj globalnoj kulturi, izražavajući ono za čim ljudi tragaju“- izjavila je Laurie Pressman, potpredsednica Instituta za boje Pantone

Ove godine je prvi put u istoriji Panton kreirao boju koja predstavlja globalni pejzaž.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PANTONE (@pantone)

Nova Very Peri spaja poverenje sa kretivnošću, doslednost sa uzbuđenjem i obećava da će biti neprocenjiv izgled preduzeća koja žude za kreativnošću i pouzdanošću. Boja je inspirisana uspehom igranja igrica, metaverzijom, i rastućom popularnošću virtuelnih valuta. Zamislite unikatne završne obrade, zapanjujuće aplikacije i futuristički izgled.

pantone.com

 

„Kako izlazimo iz intenzivnog perioda izolacije, naši pojmovi i standardi se menjaju, a naši životi, fizički i digitalni, spojili su se na nove načine“ - dodao je institut.

Ovu savršenu nijansu viđaćemo svuda oko nas. 

Institut Panton predviđa mat ili svetlucave proizvode za oči, nokte i kosu, što sugeriše na ličnu inventovnost, smeh i maštu. Boja je već izdominirala i možete da je nosite sa uživanjem.

 

venityfair

 

Bottega Venetta torba je veoma Peri, idealna je za bilo koju odeću u boji bombona Šik i sofisticiran crossbody težak srebrni lanac zaokružuje njen izgled.

BOTTEGAVENETA.COM

 

 

venityfair

 

 

unsplash.com

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)