Film, muzika i pozorište

VODIMO VAS NA KONCERT "CRNO BELI SVET": Evo šta treba da uradite kako biste dobili karte

Koncert “CRNO BELI SVET”odrzava se 22.novembra u 20 časova, a najverniji čitaoci Srećne Republike dobiće besplatne karte za ovaj muzički program.

22.11.2022 10:23

VODIMO VAS NA KONCERT "CRNO BELI SVET":  Evo šta treba da uradite kako biste dobili karte
Prntscrn/YouTube/promo

Najvernijim čitaocima portala Srećna Republika  poklanjamo još 5x2 karte. za koncert "CRNO BELI SVET”.

Sve što treba da uradite jeste da što pre zapratite naš Instagram nalog Srećna Republika (srecna_republika) i u komentaru napišete sa kim biste želeli da idete na koncert, a da uz to i spomenete (haštagujete) osobu sa kojom biste voleli da provedete  ugodno muzičko veče. Prvih pet osoba koje to urade odmah će dobiti karte koje mogu preuzeti u prostorijama naše redakcije. Obaveštenje o dobitnicima biće postavljeno na Instagram stranici Srećne Republike. 

Poklanjamo karte za koncert CRNO BELI SVET

 

Koncert “CRNO BELI SVET” održava se 22.novembra u MTS dvorani, a muzički program koji se izvodi te večeri je u završnoj pripremi.


Na probi orkestra “Gipsy Rhapsody band” pored velikog broja istrumentalista, frontmena Perice Vasića bio je i veliki virtouz na harmonici Aca Nikolić Čergar. Kako saznajemo Čergar će za vreme konceta biti zajedno sa Vasićem i orkestrom na sceni, gde će pratiti sve izvodjače.

Perica je rekao da je program jako zahtevan i šarenolik od klasike, preko šumadijskih pesma, ciganskih, do džeza i zabavnjaka, ali da vredno rade i da će se potruditi da to bude do sada u mizičkom smislu nesto ne vidjeno na našim prostorima.

Na sceni će nastupiti i Bajaga, Slavko Banjac, Aca Ilić, Biljana Jevtić, Radiša Urošević, Nadica Ademov, Jelena Broćić, Beki Bekić, Jana, Ana Rucner, Nemanja Kujundžić, Perica Vasić, Bane Vasić, Miša Mijatović kao i mnogi drugi.


 

Komentari (0)