Tetka Saveta

VREDNI POKLONI ZA USKRS SAMO UZ VAŠU SREĆNU REPUBLIKU: Dva koraka deli vas od Imlek poklon paketa i vaučera za Perutninu Ptuj!

Obradovaćemo naših 10 najvernijih čitalaca za najveći hrišćanski praznik, a evo kako da učestvujete u darivanju.

bySrećna Republika

10.04.2023 15:01

VREDNI POKLONI ZA USKRS SAMO UZ VAŠU SREĆNU REPUBLIKU: Dva koraka deli vas od Imlek poklon paketa i vaučera za Perutninu Ptuj!
Srećna republika/Imlek/Perutina

Uskrs je najveći hrišćanski praznik koji većina ljudi obeležava svečano u krugu porodice, uz bogatu trpezu i u zdravlju i veselju. Zato je vaša Srećna Republika rešila da sa svojim partnerima dodatno ulepša taj praznik najvernijim čitaocima, ali ga delimično i olakša, barem kada je u pitanju izbor specijaliteta koje možete spremiti za vaše najmilije. Naime, u saradnji sa Imlekom i kompanijom Perutnina Ptuj, obradovaćemo vas 10, a za sve ostale pripremamo nagrade u narednom periodu, baš kao što smo i dosad činili. 

Da biste učestvovali u darivanju neophodno je da posetite našu Instagram stranicu srećna_republika, zapratite je, a zatim u komentaru ove objave o darivanju kratko napišete s kim ćete provesti Uskrs i tagujete jednu osobu. Spisak pobednika objavićemo u sredu 12. aprila tačno u podne (12 časova) kako biste imali vremena da u četvrtak preuzmete nagrade i pripremite se za praznične dane. 

A evo o kakvim je nagradama reč:

1. Imlek poklon paketi - 5 komada

2. Vaučeri za kupovinu u prodavnicama Perutnina Ptuj - 5x2000.00 dinara

Imlek  

Kompanija Imlek već dugi niz godina predstavlja sinonim za kvalitetne mlečne proizvode i uspešno poslovanje. Širok asortiman poizvoda doneo je kompaniji veliki broj vernih kupaca, a principi poslovanja kojih se pridržava od osnivanja su zaslužni za tim koji čine vrhunski stručnjaci, kao i brojne saradnje zbog kojih je ponosna. U saradnji sa Srećnom Republikom Imlek daruje pet paketa Moja kravica pavlake za kuvanje, jednog od najboljih proizvoda čuvene kompanije koji se koristi za pripremu mnogobrojnih vrhunskih specijaliteta. 

Imlek

Čitaoci Srećne Republike dobiće poklon pakete Moja kravica pavlake za kuvanje 

Moja Kravica pavlaka za kuvanje je mlečna pavlaka koja jelima daje pun ukus i kremastiju teksturu. Pravi se isključivo od kvalitetnog mleka, što joj daje prepoznatljiv ukus. Bogata je mlečnim mastima. Rado se meša s omiljenim čorbama, sosevima i slanim specijalitetima. Osim toga, svaki put kada za pripremu jela izaberete da koristite Moja Kravica pavlaku za kuvanje, vi podržavate ono što je stvarano u Srbiji. Podržavate domaćinstva koja čuvaju tradiciju proizvodnje mleka u našoj zemlji!

Perutnina Ptuj 

Za svoje najdraže biramo samo najbolje, najkvalitenije i najsigurnije. Poverenje je najvažnija nit koju negujemo sa našim potrošačima i upravo zato su Perutnina Ptuj pileće meso i proizvodi prvi izbor mnogih porodica, poručuju iz ove kompanije koja postoji još od 1985. godine.

Perutnina Ptuj

Perutnina Ptuj garantuje kvalitet za svoje proizvode 

- Kvalitet mesa i proizvoda Perutnina Ptuj-Topiko, koje toliko volimo, nije slučajan. Rezultat je tradicije, domaćeg uzgoja i kontrolisane proizvodnje, odnosno svakog koraka proizvodnog procesa, što dokazuju i brojni sertifikati kvaliteta. Proizvodi Perutnina Ptuj-Topiko već dugi niz godina poznati su kao vrhunski. Modernom čoveku omogućavaju uživanje u odličnim ukusima, prilagođeni su vremenu i savremenom načinu života - poručeno je iz kompanije.  

Komentari (0)