Anđeoski broj

NUMEROLOGIJA ZA 2022.: Da li ste među onima koji imaju razloga za radovanje?

Godina jedinstva, pomirenja, sloge i porodice

30.12.2021 11:40

NUMEROLOGIJA ZA 2022.: Da li ste među onima koji imaju razloga za radovanje?
Pixabay

Nakon turbulentne godine koja je na izmaku, svi smo zainteresovani da saznamo da li će nam 2022. godina biti bolja, sa više razloga za smeh i radost. U predviđanja su se uključili i numerolozi.

Numerološkinja Felicija Bender, autorka knjige „The Ultimate Guide to Numerology“, kaže da je univerzalni broj nastupajuće godine 6 (2+0+2+2 = 6) koji bi trebalo da nam donese energiju, podršku i i nadu, prenosi život.gloria.hr.

Broj šest znači i sticanje mudrosti i zrelosti. To je izrazito porodični broj pa se može očekivati veće povezivanje među članovima porodice. Mnogi će u narednoj godini osnovati svoje porodice ili se čak vratiti u porodično gnezdo.

Pixabay

Broj dva se smatra anđeoskim brojem

 

Prema numerologiji, 2022. godina uključuje tri vibracije broja 2, što povećava njihovu energiju, a tu je i uticaj nule koja dodatno povećava pozitivnost tri dvojke. Vibracije broja dva su ravnoteža i prilagodljivost, saradnja, vera i poverenje. Anđeoski broj ujedno predstavlja i ljubav, porodicu i partnerstvo.

Broj 0 predstavlja duhovnu otvorenost i rast, potencijal i izbor, večnost i beskonačnost, kontinuirane krugove i tok, kao i početak putovanja.

Numerološkinja Elen Riks, sa stranice Astrology.com ukazuje da nije pozitivan samo univerzalni broj, već nadu donosi i ponavljanje broja 2. On se smatra anđeoskim brojem a u narednoj godini će ih biti čak tri.

U numerologiji je toj broj koji smiruje i donosi ravnotežu i mir. Dvojka ima sposobnost da dve suprotstavljene strane dovede do kompromisa i pomogne da nađu zajednički jezik. To bi zato mogla da bude godina pomirenja i ujedinjenja. Kako je to godina jedinstva, sloge i porodice, dobro je započeti zajedničke projekte, veze ili partnerstvo.

Ali ovi brojevi ukazuju i na iskrene, prave veze, pa će one koje to nisu biti završene raskidom ili razvodom zbog čega se ne treba preterano uzbuđivati jer to znači da nisu ni bile vredne.

Pixabay

2022. godina donosi nadu, podršku i stabilizaciju

 

Numerolog Džos Sigel ukazuje na još jedan broj koji se javlja u narednoj godini a to je 22. On ukazuje da će fokus u idućoj godini biti stavljen na povratak u normalu, oporavak i stabilizaciju, što nam je svima potrebno.

Opšti zaključak je da je 022. godina donosi zajedništvo, kompromise i saradnju.

Komentari (0)