Horoskop

DOLAZI NAJBURNIJA NEDELJA SEPTEMBRA: Ribe će sresti srodnu dušu, strelca očekuje novac, a evo ko treba da se čuva NA POSLU!

Pogledajte šta su nam svima zvezde spremile za narednu nedelju od 19. do 25. septembra.

bySrećna republika

18.09.2022 20:01

DOLAZI NAJBURNIJA NEDELJA SEPTEMBRA: Ribe će sresti srodnu dušu, strelca očekuje novac, a evo ko treba da se čuva NA POSLU!
shutterstock.com

Nedelja koja je pred nama, a koja će trajati od 19. do 25. septembra, doneće mnogim pripadnicima zodijaka promene kakvim se nisu nadali. A evo šta čeka vas. 

 

shutterstock.com

Ovan 

Ovan - Čišćenje spolja i iznutra

POSAO: Ovnovi će ove nedelje biti fokusirani na posao i svakodnevna dešavanja. Imaćete priliku da rešite mnoge stvari koje ste dugo gurali pod tepih ili niste imali mogućnost da to uradite. Ako ste odoleli izazovima koje ste imali ovih dana, možete da očekujete neki vid nagrade na poslovnom planu i dobijete neke olakšice. Isto tako, moguće su greške, nesporazumi i svađe, pa sve dobro proverite i nemojte reagovati na prvu loptu. Prihvatite promene koje vam se budu nametale i ne potpadajte pod šablone i forme koje su ustaljene, a nemaju nikakvu svrhu. Bićete u mogućnosti da uradite nešto dobro i efikasno da ni sami nećete biti svesni šta ste postigli. Ostanite fleksibilni, budite aktivni i stalno uvodite neke novine. Krajem nedelje ćete osetiti promenu energije na poslovnom planu i uvesti neke novine kada je posao u pitanju. Neki Ovnovi bi čak mogli da dobiju poslovnu ponudu od starih kolega ili poslovnih partnera, ali ovo nije dobar period za započinjanje novog posla, pa probajte da odložite odluku do sredine oktobra ako je to moguće. Finansijska situacija je dosta povoljnija, ali postoje troškovi koji su se nagomilali ili dugovi koje treba isplatiti. Ovo nije vreme za gomilanje para niti za kupovinu novih stvari. Moguće je kraće putovanje.

LJUBAV: Zauzeti Ovnovi će tražiti od partnera da bude praktičan i iskren i da ne komplikuje stvari. Tražićete da imate jednostavnu komunikaciju i shvatite potrebe jedno drugog. Trenutno nemate mnogo vremena da se bavite emotivnim životom, pa ćete tražiti više strpljenja, poverenja i podrške. Sagledavate sve iz različitih uglova i moguće je da ćete mnogo toga preuzeti na sebe kada je porodica u pitanju. Deca će vam takođe biti u fokusu i njihove obaveze. Slobodni Ovnovi bi potencijalnog partnera mogli da pronađu u poslovnom okruženju, dok neke Ovnove neće zanimati ljubav. Pripadnici ovog vatrenog znaka će tražiti, pre svega, poštovanje, pa bez toga neće želeti da se uspuštaju ni u kakvu interakciju. Cenićete efikasnost i ekspeditivnost kod drugih ljudi, pa bi samo takva osoba mogla da vas privuče. Prijaće vam da vas osoba razume bez mnogo reči, da je vredna, brza i puna života.

ZDRAVLJE: Ovih dana biste trebalo da povedete računa o zdravlju i ispratite signale koje vam telo šalje. Trebalo bi nešto da promenite i uvedete neke nove navike. Moguće je da ćete imati slabiji fokus i biti rasejani. Budite obazrivi u saobraćaju, naročito kada je smanjena vidljivost.

SAVET: Morate malo da usporite

 

shutterstock.com

Bik

Bik - Turbulentna dešavanja

POSAO: Bikovima je i dalje finansijska situacija u fokusu i usklađivanje potreba i trenutnih primanja. Mnogo toga se ne slaže, pa vam je potrebno neko novo rešenje i balans. Moguće je da imate neke dugove ili plaćanja koja su veća nego što ste očekivali, pa vam se novac ne zadržava. Skloni ste trošenju, pa bi trebalo da napravite novi odnos prema svemu, naročito prema materijalnim vrednostima. U isto vreme, vrlo ste smeli i hrabri, pa ponekad iznenađujete sami sebe, ali pokušajte da shvatite odakle se javlja ta potreba. Buđenje ega nikako nije dobro, ali razvoj kvaliteta i potencijala opravdava impulse koje ćete imati ovih dana. Ceniće se iskrenost i častan i moralan pristup, pa ćete dobiti poverenje i naklonost drugih ljudi, u suprotnom, možete naići na zid i negodovanje. Dobićete neke nove informacije i shvatiti šta vam odgovara, neko bi mogao da vas preporuči ili ponudi saradnju. Moguće je da ćete morati da se vratite na staro da biste zaokružili neku priču. Ovo je naročito naglašeno ako se radi o kreativnim zanimanjima, poslovima u vezi s javnošću ili trgovinom. Krajem nedelje biste mogli da imate saradnju s nekim od prijatelja, ali dobro sve proverite jer postoji mogućnost da neke stvari neće biti jasno definisane, pa biste kasnije mogli da zapadnete u problem. Neki Bikovi bi mogli da imaju velike potrese kada je posao u pitanju, pa su mogući neki otkazi ili turbulentne promene u firmi.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi će imati priliku da oforme nešto novo ili konačno shvate šta žele od veze i partnera. Ovo može biti veoma važan period, kada će izaći na površinu sve što ste potiskivali, a možete reći nešto što ne mislite, a dugo ste držali u sebi. Može doći do velikih potresa, ali i transformacija. U svakom slučaju, slede vam promene, koje će uneti novu energiju i svežinu. Slobodni Bikovi će biti u drugačijoj situaciji. Kod njih se bude kvalitetniji i spontaniji momenti. Bićete veoma šarmantni i inspirativni nekim ljudima, pa će se neke osobe prilično zainteresovati za vas. Moći ćete da prepoznate osobu koja vam prija i odgovara u mnogim stvarima, a postoji velika verovatnoća da ćete brzo produbiti odnos.

ZDRAVLJE: Bikovi prolaze kroz proces transformacije, rasta i razvoja na fizičkom planu, pa će se, samim tim, osećati mnogo bolje i energičnije. Mogući su problemi s grlom i srcem, nesanica ili zujanje u ušima.

SAVET: Prepustite se nekim novim momentima

shutterstock.com

Blizanci

Blizanci - Principi na testu

POSAO: Blizanci bi u toku ove nedelje mogli da imaju naglašenija dešavanja na poslovnom planu. Mogu se javiti neke novine koje neće biti pod vašom kontrolom, što vas može uznemiriti i činiti nesigurnim. Važno je da ne reagujete na prvu loptu i sačekate da se stvari malo slegnu. U svakom slučaju, vaše ponašanje može biti čudno, smenjivaće se promene raspoloženja, ali i jake i impulsivne reakcije. Ove nedelje nećete imati jasne i vidljive rezultate, pa nekim ljudima može izgledati kao da ništa niste uradili. Koliko god se trudili da pokažete da ste uspešni u tome što radite nešto će vas vući nazad. Sve to može dovesti do zbrke, a možete doći u situaciju u kojoj vam neće biti jasno kako ste tu dospeli. S druge strane, spas vam može biti to što ćete na neki način imati fleksibilne rokove ili ćete moći sami da birate šta ćete konkretno raditi. Svako nametanje ili rad na silu biste mogli prilično teško da doživite. Najveći problem bi mogli da vam prave principi i pravila kojih se držite kao pijan plota. Tako možete sebe da dovedete u problem. Toga morate biti svesni jer ovo može biti veliki test za naredni period. Ovo je podloga ili početna faza nekih novih događaja koji su daleko od materijalizacije i rezultata. Zato nemojte nepotrebno sebe i druge ljude da stavljate u stresne situacije. Ovo je više ispitivanje ili provera potencijala i priprema budućih poslova.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi se mogu naći na veoma teškom testu. Ni sebi nećete moći da objasnite kako se osećate, a kamoli partneru i bližnjima. Partneru možete biti veoma čudni i nedefinisani, odsutni dok vam nešto priča jer će morati više puta da vam postavlja isto pitanje. Sve to može stvoriti razne insinuacije, a kod nekih Blizanaca i ozbiljne probleme i promene u vezi. Delovaćete sumnjivo i kao da ne želite nešto da podelite s partnerom. Vaša nervoza i impulsivne reakcije mogu doliti ulje na vatru. Najbolje bi bilo da se nalazite na putovanju i da ste izmešteni od uobičajenog okruženja i okolnosti. Kod slobodnih Blizanaca se mogu javiti snažne i jake impresije, koje će probuditi osoba koju su upoznali u skorije vreme, ali, isto tako, može se javiti neko iz prošlosti. Sve će se odvijati neobično brzo, dinamično, a bliskost i privlačnost će rasti iz dana u dan. Imajte na umu da osobi koja je preko puta vas neće prijati da sve ide toliko naglo i brzo, pa probajte da se u nekim situacijama obuzdate i smirite intenzitet. Može se javiti pritisak i u obrnutom smeru, pa vi možete poželeti da pobegnete od nekog. Sve u svemu, očekuju vas snažne i burne oscilacije na emotivnom planu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Blizanci bi trebalo, pre svega, da povedu računa o reakcijama, mišićima, glavi, ali i u saobraćaju. Oslobodite se stresa, pokušajte da budete spontaniji i da ne preterujete jer su moguće povrede. Moguć je nedostatak daha, strah i strepnja.

SAVET: Ne radite ništa na silu i ne ponavljajte uporno greške.

 

shutterstock.com

Rak 

Rak - Zastoj u komunikaciji

POSAO: Dragi Rakovi, ova nedelja staviće fokus na privatni plan, ali ono što će je definitivno obeležiti jeste komunikacija i relacije s bliskom okolinom. Na početku nedelje poslovni partner vam može ukazati na neki deo vaše ličnosti koji vam je dosad izmicao i na taj način vam pomoći da osvestite nešto u ponašanju i prevaziđete probleme koje ste time uzrokovali. Razmatrate mnogo novih ideja s bliskim saradnicima i prijateljima. Dan s najviše dešavanja biće petak. Imate šansu da ispravite greške koje ste svesno pravili ili ste naknadno shvatili da ste pogrešili. S druge strane, komunikacija postaje otežana, dolazi do nerazumevanja i mimoilaženja u shvatanjima, a mogući su i poslovni nesporazumi. Mogu se otkriti neke greške koje su dosad bile skrivene, a može doći i do zamene datuma, brojeva, kašnjenja, otkazivanja i drugih nesporazuma. Nemojte da započinjete nove saradnje, već sačekajte da energija postane lakša. Sada je trenutak da položite ispit koji niste uspeli. Na finansijskom planu novac dolazi neočekivano u utorak preko prijatelja ili od novog posla. Povedite računa u subotu pošto vam novac može, bukvalno, iskliznuti kroz prste ili ćete ga neracionalno potrošiti na putovanja.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi mogu imati odličnu komunikaciju s partnerom na početku nedelje i razumeće i najskrivenije potrebe voljenog bića. U petak se atmosfera donekle menja i pokreću se neka nerešena emotivna pitanja, što može biti bolno, ali osvešćujuće. U subotu može doći do komplikacija u odnosu usled nerealnih očekivanja, pa bi najbolje bilo da odete na put i okrenete se romantičnim trenucima umesto teškim temama. Rakovi koji su trenutno slobodni mogu na početku nedelje upoznati zanimljivu osobu koja će ih magnetski privući, ali krajem nedelje ćete poželeti malo više privatnosti. Ono što vam svakako neće nedostajati su udvaranje i pažnja,  ali povedite računa kome ćete pokloniti poverenje.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, već duže vreme osećate nedostatak energije, a muči vas i loš kvalitet sna.

SAVET: Ispravite stare greške

shutterstock.com

Lav 

Lav - Važne poslovne promene

POSAO: Dragi Lavovi, ove nedelje u vašem fokusu biće posao i novac, a imaćete i zanimljive susrete i komunikaciju. Nedelja će početi dobrim finansijskim rezultatima posla za koji ste strahovali da se neće realizovati. Očekuje vas iznenadna promena u karijeri koja će početi u utorak, finansije će biti u prvom planu, a možete čak dobiti ponudu za promenu posla. U petak ćete imati važne razgovore s osobama od autoriteta o nekim poslovima koji su ostali nerealizovani u prošlosti, ali sada postaju ponovo aktuelni. Pregovori mogu biti izuzetno uspešni ako budete fleksibilniji po pitanju novca, u suprotnom, to bi mogao da bude kamen spoticanja. Možete doći u situaciju da u kasnijoj fazi posla finansijski deo dogovora ne bude ispoštovan, delimično ili u celosti. Odluke koje donosite tokom ove nedelje dobro pretresite, a najbolje da to uradite s najbližim prijateljem, čije će vam jasno viđenje stvari biti dragoceno. Možda vam se nešto čini kao sjajna ideja u ovom trenutku, ali lako je moguće da ta ideja ne prođe test vremena i da ćete zažaliti. Zato budite oprezni kada je posao u pitanju, a naročito novčani aspekt. Kada su finansije u pitanju, početak nedelje je izuzetno povoljan za sve vrste transakcija. Očekuje vas priliv novca s više strana i potrudite se da ga sačuvate pošto će kraj nedelje doneti sigurne troškove. Neki troškovi vam dolaze na naplatu odranije, a druge pravite sami neracionalnim trošenjem.

LJUBAV: Lavovi koji su u vezi mogu da očekuju promenu statusa, dok one koji su u braku očekuje mnoštvo lepih iznenađenja. Dosta promena nabolje u emotivnom odnosu u smislu oslobađanja od posesivnosti prema partneru. Dajete jedno drugom potrebnu slobodu i uživate u tome na potpuno novi način. Komunikacija vam je važna i kroz nju stičete bitne uvide, ali povedite računa da ne povredite partnera potezanjem nekih argumenata iz prošlosti. U subotu se možete osetiti iznevereno u odnosu na vrednosti koje su vam važne u ljubavi. Lavovi koji su slobodni mogli bi da upoznaju preko posla osobu koja se razlikuje od drugih i ističe se humanošću i širinom shvatanja. Povedite računa krajem nedelje da ne pokvarite sve posesivnošću i nerealnim očekivanjima.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu problemi s donjim ekstremitetima.

SAVET: Oslobodite se starih obrazaca

shutterstock.com

Devica

Devica - Svest o sebi

POSAO: Drage Device, ove nedelje će vam u fokusu biti rad na sebi, ljubav i odnosi s drugima. Početak nedelje obeležiće svest o sopstvenim strahovima i kako da ih upotrebite kao gorivo umesto da vam predstavljaju kočnicu i smetnju. U poslednje vreme veoma ste smireni i sigurni u sebe, a to će se nastaviti i tokom ove nedelje. Stvari vidite jasno i bez ulepšavanja, kao i svoju ličnost, koju sada vrednujete na način na koji zaslužuje. Potvrđujete se i kao pojedinac i kroz partnerstva onako kako vam najviše odgovara, zadržavajući samostalnost i neophodnu distancu i ne dozvoljavajući drugima da traže previše. To može zbuniti partnera, a oni koji to ne budu mogli da prihvate verovatno više i neće biti u vašem okruženju. Bitno vam je da drugi prihvate granicu koju ne treba prelaziti da biste mogli da funkcionišete. Krajem nedelje doći ćete u situaciju da preispitujete neke odluke iz prošlosti i nećete biti sigurni da li ste uradili pravu stvar. Imate izraženu sumnju u pogledu poslovnih partnera i njihovih namera, ali sada nije trenutak za donošenje krupnih odluka i drastične rezove. Kada su u pitanju finansije, novac vam dolazi kroz saradnju s inostranstvom, a na početku nedelje moguća je isplata veće količine novca koju niste očekivali. Povedite računa u subotu da ne dođe do neželjenog odliva novca kroz nejasne poslove s drugima.

LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi uvode promene u dosadašnji način funkcionisanja s partnerom i ostavljaju više prostora nego ranije, što im izuzetno prija. Skloniji ste da ispunjavate svoje potrebe i partner to mora da prihvati. Na kraju nedelje može doći do nesporazuma ili razočarenja kroz partnerski odnos. Slobodne Device trenutno uživaju u slobodi i okrenute su sebi i svojim potrebama. Veoma vam je važno da i drugi prepoznaju šta vam je u ovom trenutku prioritet. Prihvatate partnera koji vas u potpunosti razume. Najviše će vam prijati neko ko dolazi iz inostranstva i s kim može doći do neočekivanog prepoznavanja. To može pomeriti granice u ljubavi i dati vam potpuno novu dimenziju emotivnog odnosa, što će doći do izražaja u subotu, kada se gube granice između realnosti i mašte.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogu se javiti problemi zbog hroničnog umora pojačanog hormonskim disbalansom.

SAVET: Postavite zdrave granice

shutterstock.com

Vaga

Vaga - Izvan granica

POSAO: Drage Vage, srećan rođendan onima koji slave u prvoj nedelji. Očigledan je rast i razvoj na mnogim poljima, ali i prelazak iz jednog sistema vrednosti u drugi. Sve se lepo povezuje iako nekada ne možete baš da kontrolišete celu situaciju, ali se sve objedinjuje i potencijal i kvalitet izlaze na videlo. Mnoge stvari koje su doskora bile na margini ovih dana mogu dobiti oblik i razvoj događaja. Mnogo toga može biti van očekivanja, zanimljivo i originalno, a da li će biti dobro ili loše, zavisi od toga koliko ste opušteni i iskreni. Ne dozvolite da vas obuzima strah ili trema jer to može dovesti do razočaranja. Ovo može biti veliki test za vas i eksperimentalni momenat da li ste spremni da prihvatite i usvojite novine i način ponašanje i oslobodite se nekih ustaljenih formi na koje ste možda navikli. Ovo može biti hod po ivici, ali i veliki uspeh i dostignuće na materijalnom i finansijskom planu. Vage koje se bave privatnim biznisom želeće da uvedu neku novinu koja može biti spoj mističnog i duhovnog ili da oforme neku mrežu i na taj način razviju posao. Sve zavisi od delatnosti kojom se bave. Ovo bi mogao da bude izlaz iz ustaljenog načina poslovanja i uvođenje novih stvari koje nisu viđene na ovim prostorima. Uspeh očekuje one Vage koje se bave nekom vrstom umetnosti. Neke Vage bi mogle da očekuju putovanje, ali ne treba da se iznenade ako se to odloži, pomeri ili iskomplikuje. Bitno je da sve mirno prihvatite. Ne kupujte novu tehniku.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi prolaze kroz neke promene zbog kojih moraju da budu suzdržane da bi završile nešto. To može dovesti do oscilacija u ponašanju, nezadovoljstva i disbalansa. Možete se ponašati čudno i neobično, pa se partner može zapitati gde je on u celoj toj priči. Partner može biti kritički nastrojen ili vas osuđivati za to što želite kroz nešto da prođete sami. Postoji mogućnost da ne veruje u neke vaše zamisli i zbog toga može doći do konflikta. Želećete da istrajete u nečemu i nećete odustajati, što partner može kritikovati. Slobodne Vage će izazivati pažnju drugih ljudi, pa ove nedelje može doći do češćih upoznavanja, izlazaka i druženja, ali i dalje niste spremni za produbljivanje odnosa ili ulaska u vezu. Želećete da budete sigurni koliko vas ta osoba razume, istinski prati, ne žuri i ne vrši pritisak.

ZDRAVLJE: Ovih dana možete delovati odsutno, zamišljeno ili kao da se nalazite na drugoj planeti. Možete se zbog nečega biti uplašeni ili će vam biti nejasno kako da se postavite, pa se to može odraziti na psihičko stanje. Moguća je vrtoglavica i mučnina.

SAVET: Vraćanje na staro vam može pomoći da nešto bolje shvatite. Neke stvari su dotrajale i zato morate da ih izgubite. Ne gubite samopouzdanje

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija - Važni rezultati

POSAO: Škorpije će na poslovnom planu imati prilično dominantna dešavanja koja nisu uobičajena, pa se nemojte iznenaditi neobičnim reakcijama, događajima ili situacijama. Mnoge stvari će vam i te kako prijati, mnogo toga ćete uraditi lakše, ali bi vas neki ljudi i njihovo odnos prema poslu mogli iznenaditi. Međutim, ni ovoga puta vas neće izdati intuicija i unutrašnji osećaj, pa je najbolje da se na nju i oslonite. Ako dođe do nekih komplikacija ili prekidanja, zastanite, probajte da se izmestite i sagledate situaciju iz drugog ugla. Na taj način ćete doći do najboljih rešenja i rezultata. Ove nedelje prijatelji će vam biti najveća podrška, ali bi neko od njih mogao nenamerno da vam napravi neki problem. Nemojte se ljutiti jer vas ta situacija može odvesti na potpuno drugu stranu i otvoriti neke nove mogućnosti. Sve se dešava s razlogom i u vašu korist. Imate potencijala da uradite nešto posebno i kvalitetno, ali je potrebno da vas nešto inspiriše ili pokrene. Možda ste i očekivali neke događaje, ali koliko će to biti važno za vas i budućnost, niste mogli ni da sanjate. U isto vreme, doći ćete do nekih zaključaka i promeniti pristup poslu i prema nekim saradnicima. Ovo je period kada će mnoge Škorpije vraćati dugove, pa je potrebno da budete obazrivi s novcem i dobro isplanirate finansije. Škorpije koje se bave privatnim biznisom očekuju nova ulaganja i turbulentne promene.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi mogle bi da imaju potrese i turbulencije, naročito ako se nalaze u lošem i toksičnom odnosu i ako su neke stvari gurale pod tepih. Moraćete nešto da iznesete, ali to može biti u vašem stilu, pa nećete mnogo birati reči i način. Moguća je ljubomora i posesivnost. Razlike između vas i partnera biće prilično velike i naglašene, pa je najbolje da se ovih dana distancirate. Škorpije koje su pak u harmoničnom i skladnom odnosu rešavaće neke probleme oko kuće ili u vezi s porodičnim poslom, pa će morati zajedničkim snagama da nađu rešenje. Biće vam potrebno mnogo razumevanja i strpljenja, a svaki vid pritiska bi mogao da vas izvede iz takta i stvori kontraefekat. Slobodne Škorpije su u daleko boljoj situaciji, ali će svakako imati dosta dešavanja i interakcije s zanimljivim i neobičnim ljudima. S nekima ćete se razumeti, s nekima nećete, neki će se vezati za vas, delovati uplašeno, ali svakako nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. Prodorni ste i snažno delujete na druge ljude, ali ovo nije period u kome je ljubavni život u fokusu, naročito ako vam se učini da je neko posesivan ili previše očaran vama.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ne bi trebalo da preterujete i radite nešto na silu. Mogući su strahovi, neprijatne situacije i loše procene. Prolazite kroz period transformacije i pomerate granice, ali treba da povedete računa o upalama i infekcijama.

SAVET: Pozabavite se instinktima i nagonima

shutterstock.com

Strelac 

Strelac - Na višem nivou

POSAO: Strelčevi bi ove nedelje mogli da postignu veoma dobre rezultate i prepoznaju prilike koje bi mogle da im donesu razvoj potencijala na poslovnom i materijalnom planu. Ali da biste sve to postigli ne brzajte, uvek se konsultuje ako vam nešto nije jasno i slušajte potrebe drugih ljudi. Pored toga što možete ove nedelje postići nešto veoma dobro i značajno, možete imati snažan fidbek drugih ljudi, pa sve može da preraste u mnogo veći projekat nego što ste mislili. Usklađivaćete potrebe drugih ljudi, ali ćete i sami imati inicijativu da uradite nešto novo i drugačije. Rezultati će biti vidljivi, ali oni mogu doći i kao proširena saradnja s nekim novim ljudima. Napravićete novu poslovnu mrežu, ali i steći nove uvide. Idete u dobrom pravcu, ali ste i svesni da uvek postoje faktori rizika i neizvesne situacije, pa kada se one i pojave, neće vas to mnogo uzdrmati. Pritom, potrebno je da uvek vodite računa o komunikaciji i ne dozvolite da vas neki ljudi izvedu iz takta. U suprotnom, može doći do nerazumevanja, neslaganja i davanja otkaza usled impulsivnih i nepromišljenih reakcija, a kasnije biste se kajali zbog toga. Neki Strelčevi bi mogli da dobiju ponudu za ulazak u partnerstvo, ali vi dobro razmislite o tome dok ne donesete konačnu odluku i sve proverite da vam neki detalji ne bi promakli.

LJUBAV: Zauzeti Strelčevi su spremni da sve urade za osobu do koje im je stalo, pa će tako i ove nedelje biti u situaciji da nešto prećute ili pređu preko svega. Moguće je da ćete svojom snalažljivošću i vedrim duhom preokrenuti neke situacije i opustiti tenziju koja će se nekako stalno vraćati. Trudićete se da se založite, ali samo ako partner bude pokazivao minimum zahvalnosti i obzira prema vama. Bićete u stanju da mnogo veći deo preuzmete na sebe ako prepoznate iskrenost i trunku želje. Slobodni Strelčevi se nalaze u situaciji u kojoj potencijalni partner ne prepoznaje njihove emotivne potencijale, a s vremenom bi jaz mogao biti sve veći. Splet nekih okolnosti može dovesti do razdvajanja i udaljavanja, što je mnogo bolje za oboje, pa nemojte da očajavate. Nema potrebe za dodatnim objašnjenjima, to vam može samo crpeti energiju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati probleme s kardiovaskularnim bolestima, krvnim pritiskom, leđima i donjim delom kičme. Ne ignorišite signale i promenite navike koje vam ugrožavaju zdravlje. Budite strpljivi i oslobodite se stresa.

SAVET: Ne možete uvek sve da kontrolišete

shutterstock.com

Jarac

Jarac - Poslovna edukacija

POSAO: Dragi Jarčevi, ova nedelja biće u znaku poslovnih planova, putovanja i učenja. Nedelju ćete početi istraživanjem sopstvenih ograničenja i pokušajima da ih što bolje shvatite. Velika količina energije biće primetna kod vas cele nedelje i postići ćete mnogo toga ako se dobro organizujete, a to vam uopšte neće biti problem. Rad sa strancima može uključiti potrebu za edukativnim putovanjima, na kojima možete naučiti mnogo o nekim kreativnim stvarima u vezi s vašim poslom. To može uticati na vaš rad u budućnosti, što se naročito odnosi na Jarčeve koji se bave nekom vrstom umetnosti. U petak vam može biti ponuđen posao ili partnerstvo koje ste odbili u prošlosti, pa ćete biti u prilici da ponovo razmotrite ovu ponudu i donesete odluku. Šta god da odlučite preispitivaćete se i pitati da li ste pogrešili. Nametaće vam se pitanje etike, morala i nećete želeti da se ogrešite o ove principe, koji su vam važni. Volite da napredujete postupno i zasluženo. U subotu su mogući veći nesporazumi u komunikaciji i naročito obratite pažnju na stvari koje potpisujete. Čitajte, ako treba, i više puta, u suprotnom, doći ćete u situaciju da propustite bitnu stvar zbog nepažnje. Mogući problemi u komunikaciji s braćom, sestrama i bliskim ljudima. Kada su u pitanju finansije, zarada vam dolazi kroz poslovne projekte ili one koji imaju veze s obrazovanjem i putovanjima. U subotu su mogući troškovi zbog loše procene i nepažnje ili kroz ljude s kojima blisko sarađujete.

LJUBAV: Jarčevi koji su u braku ili vezi mogu da očekuju odlazak na put s partnerom, kao i planiranje ili dolazak potomstva. Deca su vam u ovom trenutku prioritet i pažnja je usmerena upravo ka njima. Nesporazumi s partnerom u komunikaciji mogući su krajem nedelje, pa ćete se na neki način osetiti obmanuto. Jarčevi koji su trenutno sami imaju priliku da upoznaju nekoga ko ima autoritet u oblasti kojom se bavi i možete se sresti tokom neke edukacije. Iznenadile vas šta sve možete da naučite od te osobe i prijaće vam takav odnos. Krajem nedelje možete otići na put u inostranstvo i tamo vam se može dogoditi ljubav.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, moguća nervoza i problemi s varenjem.

SAVET: Iskoristite priliku za edukaciju i svaki vid učenja, to će vam pomoći za napredovanje u budućnosti

shutterstock.com

Vodolija 

​Važna unutrašnja saznanja

POSAO: Drage Vodolije, ove nedelje bićete raspoložene za promene u svim domenima i nećete želeti da se izlažete javnosti. Početak nedelje dočekaćete povučeno, fokusirani na sebe. Bez obzira na obaveze i poslovnu dinamiku, koja je za vas uobičajena, biće vam važnije da osluškujete sebe i unutrašnji glas. Ovo je za vas važna nedelja upravo zbog saznanja do kojih ćete doći putem introspekcije i želje da čujete sebe. Iznenadne uvide i promene prihvatate na lak način, a Vodolije koje se bave privatnim poslom imaju sjajnu mogućnost promene, ali i proširenja posla koji obavljaju. Ovo je nedelja u kojoj pravite planove za poslove s kojima ste u zakašnjenju i trudite se da ne nastane šteta zbog toga. Krajem nedelje moći ćete da se u potpunosti povučete i odvojite od drugih da bi u miru i tišini razmislili o svemu što se dešava ili se dešavalo u bliskoj prošlosti. Ponovo razmatrate neke poslove koje ste odložili ili otpisali, ali se sada čine kao dobra ideja. Savet za vas je da ne žurite s realizacijom pošto se može ispostaviti da ste ipak bili u pravu kada niste želeli da se upuštate u određene projekte. Na finansijskom planu u utorak možete da očekujete isplate iz partnerskih poslova ili iznenadni novac preko partnera. Na kraju nedelje nemojte pozajmljivati novac, ali vratite dugove ako vam se ukaže prilika za to. Budite oprezni s tuđim novcem u subotu i nemojte da prokockate nečije poverenje.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi imaju potrebu za slobodom, u pozitivnom smislu. Stalo vam je do partnera, ali i do sopstvene individualnosti. Uživate neke stvari da radite sami i ne želite da ih delite ni sa kim. Ovo ne znači da ste sebični, već vam je, jednostavno, potrebno vreme za sebe. Ako partner bude imao sluha za vaše potrebe, vratićete mu se odaniji i povezaniji nego ikad. Vodolije koje su trenutno slobodne mogu upoznati izuzetno harizmatičnu osobu s kojom su duhovno povezani. Nećete odmah poželeti da se prepustite i započnete vezu, ali će vam druženje i češći kontakt izuzetno prijati. Povedite računa u subotu, možete privući osobe sumnjivog kvaliteta, koje vam nisu dorasle, ali imaju veliku moć da ubede druge u ono što žele.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu prisutni su aritmija i problemi sa srcem.

SAVET: Transformacija je lekovita, nemojte odustati od sebe.

shutterstock.com

Ribe

Ribe - Miljenici javnosti

POSAO: Drage Ribe, ovo je nedelja kada su vam važni harmonični odnosi s drugima, dobra komunikacija i isceljenje nekih starih rana. U ponedeljak ćete uspešno raditi u grupi u kojoj preuzmite ulogu lidera, a drugi će vas samoinicijativno pratiti. Znaćete kako da održite ravnotežu između više suprotstavljenih interesa, a da se niko ne oseti ugroženim. U utorak imate mogućnost munjevitih uvida i ideja koje imaju odličan prijem kod drugih i to umnogome doprinosi vašoj slici u javnosti, koja prerasta u neki vid popularnosti. U petak ćete usmeravati pažnju na partnerske projekte i prijaće vam da radite u timu na poslovima koji zahtevaju dubinu i veliku koncentraciju. Imaćete priliku da osvestite određene situacije i da, na neki način, iscelite sebe od povrede koju ste doživeli u prošlosti, što će biti veoma značajno iskustvo. Takođe, dobićete priliku da promenite sve ono što nije valjalo u prethodnom periodu, a zavisi samo od vas. Ovo je i prilika za ispravljanje grešaka koje ste pravili i to treba da iskoristite oberučke pošto se neće ukazati druga prilika. U subotu možete drugima delovati prilično odsutno i neuhvatljivo, ma koliko se trudili da vam se približe. Na finansijskom planu novac lako dolazi do vas. U utorak možete imati priliv novca na koji niste računali, dok u subotu imate moć da od drugih bez problema dobijete novac koji vam je potreban.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi uživaju u međusobnom razumevanju s partnerom. U fazi ste kada jedno drugom završavate rečenice i lako prepoznajete šta partner želi u nekom trenutku. Rado ćete se pojavljivati zajedno u javnosti i ostavljati utisak skladnog para, koji uživa da provodi vreme zajedno. Ribe koje su trenutno slobodne plene harizmom gde god se pojave. Imate veliki broj udvarača, ali pažnju će vam privući neko ko se izdvaja inteligencijom i originalnošću. Tu osobu možete sresti na nekom kraćem putu ili u komšiluku. Međutim, ostaćete neuhvatljivi i pored svih napora druge strane da vam se približi i osvoji vas lepim gestovima i nepodeljenom pažnjom koju vam poklanja. Osećate da još ne želite da se vežete i sloboda vam prija više od života udvoje.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravstveno stanje, imaćete probleme sa snom, a mogu se javiti i stomačne tegobe.

SAVET: Sada je trenutak da iscelite sebe od starih povreda

 

Komentari (0)