Horoskop

ČEKA NAS PRAVI NEDELJNI ROLERKOSTER! Blizanci, spremite se za prinovu, vagama stiže novac, a škorpijama se smeši brak!

Evo šta čeka ostale pripadnike zodijaka, kojima će, kao i vagama, škorpijama i blizancima biti podjednako turbulentno.

bySrećna republika

28.08.2022 20:00

ČEKA NAS PRAVI NEDELJNI ROLERKOSTER! Blizanci, spremite se za prinovu, vagama stiže novac, a škorpijama se smeši brak!
shutterstock.com

Horoskop za narednu nedelju donosi obilje promena pripadnicima mnogih znakova, a na vama je da se pripremite za sve što dolazi. Pogledajte šta vas očekuje u periodu od 29. avgusta, do 4. septembra. 

Ovan - Srećne okolnosti

shutterstock.com

Ovan

POSAO: Ovnovi će ove nedelje nastaviti u istom ritmu s pojačanom energijom i aktivnostima. U fokusu će biti komunikacija i pokretanje nekih novih momenata, ali će se i svakodnevne obaveze širiti. Mnogim Ovnovima će, osim poslovnih obaveza, u fokusu biti deca i dešavanja u vezi s njima. U periodu od 1. do 5. septembra će mnogi pripadnici dobiti ponudu za posao ili će kvalitet rada biti prepoznat, a vi nagrađeni nekim novim radnim mestom ili povećanjem plate. U svakom slučaju, odlazak na posao će vam biti lagodan, a vi zadovoljni i ispunjeni uprkos svim obavezama i aktivnostima koje ćete imati. Verovatno ste primetili da mnoge stvari lakše izgovarate i lakše se nosite s nekim situacijama i ljudima. Postali ste direktniji i otvoreniji, te zato i obaveze i poslovne zadatke prihvatate s mnogo manje opterećenja i stresa. Možete očekivati neku poslovnu saradnju, a kod nekih Ovnova može biti u pitanju neko iz bliskog okruženja ili porodice. Sve u svemu, za vas nema prepreka, a mogućnosti su ogromne. Ove nedelje izvesna su i kraća putovanja i više kontakata s braćom i sestrama, a mnogi će vas zvati da se vidite. U svakom slučaj, volje, elana i osmeha vam neće nedostajati niti lepih vesti i srećnih događaja.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi će, pored poslovnih obaveza, biti u harmoniji s porodicom i partnerom. Sve obaveze ćete obavljati bez problema i komplikacija, a odnos i komunikacija će biti daleko bolji. Imaćete veoma zanimljive i konstruktivne predloge, pa bi bilo dobro da vas partner i bližnji poslušaju. Bićete spremni da sve uradite za osobe do kojih vam je stalo, a to ćete u narednom periodu i pokazati. Slobodni Ovnovi će ove nedelje biti u prilici da prodube odnos s osobom koja im se dopada, uspostave bolju komunikaciju, a neki bi čak mogli da započnu vezu. Ako ste određeno vreme bili razdvojeni ili u svađi s nekom osobom, ovo je pravi momenat da zakopate ratnu sekiru i izgladite odnos. Mnogim Ovnovima bi mogao da se vrati neko iz prošlosti i iznenada počne da ih obasipa pažnjom i poklonima. Budite obazrivi kada je ova osoba u pitanju jer možda nije iskrena i ima neke skrivene namere. Može igrati na kartu ljubaznosti.

ZDRAVLJE: Ovnovi će ove nedelje biti poprilično zdravi, ali bi mogli da obrate pažnju na ishranu.

SAVET: Nemojte ni u čemu da preterujete jer možete sebi napraviti problem 

Bik - Stvaranje i razvoj

shutterstock.com

Bik

POSAO: Bikovi će ove nedelje biti daleko rasterećeniji i mnogo lakše će obavljati sve obaveze na privatnom i poslovnom planu. Sve ono što vas je doskoro mučilo i nije davalo mira razrešiće se i posložiti samo od sebe. Na prvi pogled možete drugima delovati nezadovoljno, ali ćete se i te kako pokazati neke potencijale koje niste ni znali da imate. Oslobodili ste se svega onoga što vas je gušilo, pa ćete mnogo lakše moći da ispoljite prave kvalitete i vrednosti. Možete čak i zbuniti kolege i ljude s kojim sarađujete zbog motiva, želje i posvećenosti, kojima zračite. Mnoge stvari će se iskristalisati i izaći na površinu. Imaćete posebnu želju da uspete u nečemu, što će dati poseban podsticaj. Bićete veoma kreativni, a, u isto vreme, i precizni, pa će vaši obavljeni zadaci naići na odličnu reakciju nadređenih i poslovnih partnera. Ako se bavite nekom vrstom umetnosti, očekujte nove ponude i projekte, ali i saradnju s osobama koje su vrlo popularne u vašem poslu. Povedite računa da se ne rasplinjavate na više strana jer onda kvalitet neće biti onakav kakav biste želeli. Na finansijskom planu možete već početkom nedelje imati dobre rezultate, koji će se u narednom periodu razvijati i rasti, ali bi trebalo i da povedete računa o troškovima jer će vam, u isto vreme, rasti i želja za hedonizmom, pa možete trošiti više nego što imate. Kod nekih Bikova postoji mogućnost putovanja.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi če biti naročito predusretljvii i nakloni prema partneru. Koliko god ljubavi i pažnje dobili davaćete mnogo više. Bićete pokretač značajnog razvoja događaja i vašeg odnosa. Osećaćete se sigurno pored partnera, a mnogi parovi bi mogli ovih dana da započnu zajednički život ili donesu odluku da ozvaniče vezu. Naročito lepi trenuci i ispunjenja očekuje one Bikove koji će biti na putovanju. Bićete iskreni i otvoreno reći partneru šta vam se kod njega dopada, a šta ne. Slobodni Bikovi će pak biti u prilici da upoznaju osobu koja ispunjava sva njihova očekivanja i želje kada je partnerski odnos u pitanju, ali vodite računa da ne budete previše navalentni jer bi to moglo da odbije osobu do koje vam je stalo. Naročito jaku želju imaćete krajem nedelje, pa budite umereni u slanju poruka i poziva i u nekim momentima strpljivi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu povedite računa o količini hrane i pića koje konzumirate. Bićete skloni hedonizmu i preterivanju, pa možete imati problema sa stomakom i kilažom.

SAVET: Budite u nekim momentima strpljivi

Blizanci - Širenje posla i porodice

shutterstock.com

Blizanci

POSAO: Blizanci naročito osećaju ubrzanje koje se dogodilo od 20. avgusta, pa neki čak ne mogu da se snađu s tolikom količinom energije. Mogu se bezrazložno osećati uznemireno ili imati potrebu da menjaju mesto. Ovo je samo period pripreme, pa će vam biti potrebno neko vreme da se adaptirate. Bićete prilično hiperaktivni, ali i skloni tome da budete lider i neko ko je važan pokretač i spona da realizujete neke ideje i stvari koje su praktične u vašem životu. Imaćete i prilično snažan i jak motiv da sve pokrenete i javno prikažete neke ideje. Neki Blizanci razmišljaju o pokretanju privatnog biznisa, a one koji se već time bave očekuje plodonosan period. Moguće je da ćete zaposliti neke nove ljude i uvesti sitnice i detalje koji će dosta značiti u poslovanju. U ovom periodu postoji verovatnoća da uđete u poslovni odnos s nekim od prijatelja ili osobom koja je u inostranstvu. U svakom slučaju, ponuda i ideja će biti s više strana, a na vama je da odlučite u kom pravcu ćete želeti da se razvijate. Svi poslovi koji imaju dodira s medijima, pisanjem, internetom, trgovinom, saobraćajem, sportom i putovanjima biće veoma dobri i isplativi. I na edukativnom planu vas očekuje rast i razvoj, a studenti će imati sreće kada su ispiti u pitanju. Moguća su i kraća, ali i duža putovanja.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će i na privatnom planu imati dosta dešavanja i novina koje će uneti živahnost i neke nove navike u njihov život. Parovi koji očekuju prinovu će se fokusirati na porodicu i rešavanje stambenog pitanja. Neki će renovirati poslovni prostor, dok neki razmišljaju o selidbi. Oni koji već imaju decu posvećivaće više vremena njihovim obavezama, kao i komunikaciji s njima. Ovo je period nekih novih odluka kada su Blizanci u pitanju, a takva energija će ih pratiti narednih šest meseci. Slobodnim Blizancima prija status u kojem se nalaze jer trenutno nisu spremni za vezivanje i ulazak u ozbiljnu vezu. Mnogo više im prija flertovanje i dopisivanje s više osoba jer trenutno nemaju nameru da se udubljuju u emotivne odnose, a prilika će biti mnogo. Krajem nedelje biste mogli malo da se smirite i prepoznate potrebu da s nekim uspostavite bliži odnos i budete iskreniji.

ZDRAVLJE: Blizanci će imati dobro zdravlje, ali bi zbog nekih dešavanja mogli da imaju psihičkih problema.

SAVET: Budite strpljivi i ne radite ništa na silu 

Rak - Podrška iz senke

shutterstock.com

Rak

POSAO: Dragi Rakovi, ove nedelje očekuju vas dešavanja u vezi s poslom i blage tenzije na privatnom planu. Ovo je period koji je povoljan za vašu karijeru i odnose na poslu. Dolazi do širenja u svim pravcima, pa i kada je reč o saradnji s inostranstvom, a naročito ako je u pitanju saradnja s nekom prekookeanskom zemljom. Za ovaj period je karakteristično i to da delujete prilično mirno, na trenutke čak i odsutno, ali da sve poslove obavljate precizno i na vreme. Imate podršku ljudi koji to ne pokazuju javno, ali postupcima vam daju vetar u leđa i podržavaju u nastojanjima da ostvarite ciljeve. Sve što budu uradili za vas biće iz senke i znanja drugih, pa možete da očekujete značajno poboljšanje pozicije. Rakovi koji se bave privatnim poslom razmišljaju o proširenju oblasti delovanja, a neki pripadnici znaka su preduzeli i odgovarajuće korake u tom pravcu. U početku vam se može učiniti da vas sitnice usporavaju i nepotrebno vam oduzimaju vreme, ali kasnije će se pokazati da su upravo ti detalji bili ključni za uspeh koji vas očekuje na poslovnom planu. Kada su u pitanju finansijske, situacija je stabilna i nepromenjena. Novac vam pruža sigurnost i stiže u predviđenim rokovima i iznosima, pa u ovom segmentu ne bi trebalo da bude iznenađenja i nepredviđenih troškova.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi osećaju se stabilno i emotivno su ispunjeni. Delite s partnerom isti sistem vrednosti i to naročito dolazi do izražaja tokom ovog perioda, kada radite sinhronizovano na ostvarenju zajedničkih planova. Blage tenzije su prisutne zbog vaših poslovnih aktivnosti, koje vam oduzimaju dosta vremena i utiču na posvećenost partneru i porodici, što dugoročno može postati izvor partnerovog nezadovoljstva. Rakovi koji su trenutno sami imaju šansu da ostvare stabilnu vezu s osobom koja je vrlo harizmatična i velikodušna. Upravo to su osobine koje vas privlače, kao i spontanost, kojom osoba koja vam se sviđa stalno privlači pažnju i poglede. Iako ste po prirodi stidljivi, sada osećate spremnost da napravite prvi korak i pokažete inicijativu, što će se veoma dopasti drugoj strani, koja će znati da ceni vašu hrabrost i odlučnost.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi sa stopalima i blaga anksioznost.

SAVET: Odvojite poslovno od privatnog

Lav - Potreba za učenjem

shutterstock.com

Lav

POSAO: Dragi Lavovi, ova nedelja biće u znaku novih planova, realizacije i edukacije. Ono što će obeležiti ovaj period jeste saradnja s prijateljima ili novim ljudima koji ulaze u vaš život, a koji se odlikuju visokim inteligencijom, brzinom i svestranošću. Oni će značajno uticati na vaše planove za budućnost, a od njih možete naučiti mnogo novih stvari koje ćete primeniti u poslovanju. Izuzetno ste aktivni tokom ovog perioda i imate potrebu da učite i napredujete. Moguća su i putovanja u tom cilju, koja su pretežno edukativnog karaktera. Ako idete na odmor, on mora biti aktivan pošto vas neće držati mesto i mirna luka. Na polju komunikacije imaćete mnogo izazova i biće potrebno dosta takta i diplomatskog ophođenja da biste postigli neki cilj. Imate osećaj da se stalno udaljavate od onoga što želite da postignete i da je uvek potrebno neko dodatno pojašnjavanje da bi vas ljudi pravilno shvatili. Budite oprezni za volanom krajem nedelje, naročito ako vozite auto-putem. Budite oprezni i u komunikaciji i izbegavajte preterana objašnjavanja koja vas udaljavaju od suštine onoga što želite da kažete. Na finansijskom planu nemate razloga za brigu pošto imate osećaj da novac sam nalazi put do vas i to vas smiruje. Nemate nepredviđene troškove, što znači da vas očekuje miran finansijski period.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi osećaju se voljeno i zaštićeno. Partner vam pruža podršku i praktično i u duhovnom smislu, što utiče povoljno na vaš odnos. S druge strane, ovo je period kada osećate pojačanu potrebu da brinete sami o sebi i ne libite se da sebi ugađate. Ako idete s partnerom na putovanje, povedite računa da nešto ne zaboravite, ali i da budete pažljiviji u komunikaciji pošto je moguće da dođe do pogrešnog tumačenja reči koje izgovarate. Zato se potrudite da budete precizni i držite se suštine. Lavovi koji su trenutno sami osećaju se odlično tokom ovog perioda. Venera u vašem znaku daje vam sjaj i harizmu, pa lako privlačite pažnju samom pojavom i energijom kojom zračite. Moguće je poznanstvo s osobom koja je uspešna u svom poslu i često odlazi na kraće puteve. Iako ste potpuno zadovoljni sobom i situacijom u kojoj ste, nemojte propustiti priliku za ulazak u vezu koja vam može doneti mnogo toga lepog.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro. Mogući su problemi s krvnim pritiskom i kostima.

SAVET: Budite jasniji u komunikaciji

Devica - Uspešna partnerstva

shutterstock.com

Devica

POSAO: Drage Device, ova nedelja biće u znaku poslovnih rezultata i finansija. Na samom početku nedelje moći ćete da vidite koliko ste toga ostvarili u prethodnom periodu kroz konkretne rezultate. Promene koje budete napravili na polju karijere biće odlično koordinisane i doći će u pravi čas. Imate veliku podršku poslovnih partnera i zaštitu ljudi koji najviše cene moral i etiku, a upravo su to kvaliteti koje prepoznaju u vama. Poslovi koje radite daće značajne finansijske rezultate, a mnogim Devicama povećaće se honorari za poslove koji obavljaju. Odličan period za sve vrste partnerskih poslova, naročito imajući u vidu da se baš vladar Merkur nalazi u znaku Vage. Upravo će vas to inspirisati u narednim danima i najbolje ćete se osećati kada radite u paru s nekim, tada će vam sve ići lakše i efikasnije. Do nerazumevanja može doći krajem nedelje zbog različitog vrednovanja stvari i spremnosti na promene. Vama neće teško pasti da se potrudite i menjate sve što treba da biste došli do boljeg rezultata, ali moguće da se druga strana neće najbolje snaći u datim okolnostima. Na finansijskom planu izvesno je da će vam stići novac kroz poslove koje obavljate, kao i da će vam biti isplaćeni svi honorari na koje čekate već duže vreme. Ovo je dobar period i da zatvorite sve dugove, ali i da dobijete od banke kredit ukoliko vam je potreban. Što budete kreativniji na polju finansija, prihodi će vam se više uvećavati. Ukoliko razmišljate o maloj, ali sigurnoj, zaradi bez planiranja većih finansijskih koraka, može vam se desiti da radite protiv sebe i svojih potencijala.

LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi nalaze se u fazi preispitivanja sebe, svojih postupaka iz prošlosti i aktuelnih želja. Trenutno postoji distanca između vas i partnera, a možete biti i fizički udaljeni jedno od drugog. Sve dok Venera ne uđe u vaš znak, u emotivnom odnosu postoji stagnacija. Nemojte ulaziti u paralelne veze. Device koje su trenutno slobodne nalaze se u platonskom odnosu i priželjkuju da se taj odnos realizuje kroz vezu. Prelaskom Venere u vaš znak, što će se dogoditi 5. septembra, dobićete priliku da započnete emotivni odnos s osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu povedite računa o svim vrstama infekcija.

SAVET: Budite strpljivi i uravnoteženi

 

Vaga - Ostvarenje planova

shutterstock.com

Vaga

POSAO: Drage Vage, ova nedelja biće u znaku putovanja, učenja i međuljudskih odnosa, na kojima je potrebno raditi. Imaćete potrebu da se povezujete s drugima na duhovnom nivou ili radi ostvarenja nekog višeg cilja. Ovo je povoljan period za uspostavljanje saradnje s inostranstvom i potpisivanje ugovora. Neke Vage mogu odlučiti da se zbog posla ili braka presele u drugu državu. Ono što je izvesno jeste da Vage u ovom periodu ostvaruju planove i pokazuju priličnu dozu borbenosti na tom putu. Mnoge Vage će tokom ovog perioda doneti odluku da upišu studije ili nastave s prekinutim. Krajem nedelje javiće se izazovi na polju komunikacije koji se ogledaju u tome što nećete imati strpljenja za dugačka objašnjenja i možete zbog toga prevideti informaciju od suštinske važnosti. Doći ćete u situaciju da često imate suprotstavljene stavove, ali i interese s ljudima s kojima, na neki način, sarađujete. Ako uspete da ostanete na strani diplomatije i lepih manira, pobedićete i najagresivnijeg protivnika. Kada su u pitanju finansije, novac možete da očekujete od novih poslova i klijenata. Imate mogućnost zarade i preko prijatelja, pa i s te strane vam mogu stići prihodi. Tokom ove nedelje nema naznaka za nepredviđene troškove.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage ove nedelje mogu dobiti priliku da otputuju i uživaju daleko od obaveza i ubrzane svakodnevice. Ne drži vas mesto i samo ćete tražiti način da s voljenom osobom budete u pokretu. Upravo sada možete odlučiti da je došlo vreme da započnete zajednički život s partnerom, pa čak i da se odselite u inostranstvo. Obratite pažnju na komunikaciju krajem nedelje i ostanite verni moralnim načelima. Može doći do neslaganja po nekim pitanjima s partnerom, ali ćete to lako prevazići ako ne dopustite da vas savladaju bes i netolerancija. Vage koje su trenutno same mogu se zaljubiti na putovanju ili fakultetu. Veza koju uspostave u ovom periodu može biti od velike važnosti u tom smislu što će Vagama pomoći da se izgrade u duhovnom smislu.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o stomaku i jetri. Ne preterujte s hranom i alkoholom.

SAVET: Negujte harmoniju, takt i diplomatiju u komunikaciji

Škorpija - Pojačana energija

shutterstock.com

Škorpija

POSAO: Drage Škorpije, pred vama je nedelja poslovnih uspeha i izazova, ali i nekih tajni koje izlaze na videlo. Početkom ove nedelje osetićete kako se energija polako menja i kako vam se povećava produktivnost. Biće primetno širenje partnerskih poslova, ali i nova partnerstva koja će zahtevati uvođenje izvesnih promena u dosadašnji način funkcionisanja na dnevnom nivou. S jedne strane, obaveze će se uvećati, ali, s druge, okolnosti će se promeniti nabolje, pa će vam biti olakšano njihovo izvršavanje. Ovo je pravi trenutak za sve Škorpije koje žele da promene neke navike koje smatraju lošim po zdravlje, bilo da su u pitanju navike koje se tiču ishrane ili neka vrsta zavisnosti. Imate jak poriv za promenom koji će vam omogućiti da prevaziđete sve izazovne na tom putu i pomoći vam da ne odustanete kada je teško. Krajem nedelje možete doći u posed informacija koje je neko skrivao od vas što može da dovede do tenzija na poslu. Problemi mogu nastati zbog toga što informacije koje su držane u tajnosti mogu dovesti do pogrešnih poslovnih odluka, što može ugroziti ceo kolektiv. Tokom ovog perioda sve što čujete proverite dva puta. Kada su u pitanju vaše finansije novac možete očekivati kroz redovne prihode, koji biti uvećani kroz dodatne bonuse ili poslovne aranžmane koji su povezani s vašom profesijom. Troškovi tokom ovog perioda odnose se na tekuće stvari i mogu biti veći nego što ste računali.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi osećaju da je njihov odnos dostigao željenu zrelost i da se nalazi na vrhuncu, pa žele da sačuvaju ovo stanje što je duže moguće. Imate pojačan libido i potrebu da s partnerom provodite što više vremena. Mnoge Škorpije će baš tokom ovog perioda promeniti status i ozvaničiti vezu brakom. Oni koji su u prethodnom periodu imali probleme u partnerskim odnosima sada imaju priliku da reše dosta stvari s partnerom, pod uslovom da priznaju i svoje greške. Slobodne Škorpije uživaju u slobodi i okrenute su sebi i promenama koje žele da uvedu u život. Energija kojom raspolažete tokom ovog perioda je ogromna i kao magnet privlačite sve što vam je zaista potrebno. Pred kraj nedelje može vam se javiti osoba iz prošlosti s kojom ste bili povezani poslovno, a značila vam je i u emotivnom smislu. Imaćete priliku i da uđete u tajnu vezu s nekim, s kim poslovno sarađujete.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući upalni procesi.

SAVET: Usmerite energiju na više stvari

Strelac - Uspeh i entuzijazam

shutterstock.com

Strelac 

POSAO: Dragi Strelčevi, ove nedelje bavićete se kreativnim stvarima i partnerskim odnosima, a imaćete i dosta novih kontakata i ideja. Početak nedelje obeležiće sjajni partnerski odnosi i mnogo novih ideja na tom polju. Imate sjajnu koncentraciju i sposobnost da dugo radite više stvari s jednakom pažnjom. Svesni ste svih detalja i ništa ne može da vam promakne, a stvari na poslu držite pod kontrolom. Iako stalno radite više stvari odjednom i drugima možda da delujete konfuzno, ali vi tačno znate šta radite, što će na kraju biti jasno po rezultatima koje postižete. Sve ideje koje se rađaju u ovom periodu mogu biti izuzetno uspešne ako se razrade detaljno i sprovedu pravovremeno. U tome će vam pomoći vaši partneri zalaganjem i aktivnim učešćem, što će vam dati volju da ne odustajete od zamisli. Kraj nedelje može biti posebno interesantan zbog novih projekata koji pristižu, ali i ljudi koji ulaze u vaš život. Mnoge stvari će se pokrenuti odjednom i zahtevaće od vas nov i kreativan pristup stvarima, kao i pojačanu fleksibilnost. Sve to će za vas biti lep izazov, koji ćete prihvatiti s entuzijazmom i poletom. Kad su u pitanju vaše finansije imate odličnu saradnju s inostranstvom i najveći deo prihoda upravo vam dolazi s te strane. Potrudite se da kontrolišete troškove pošto vam veliki deo novca odlazi na nepotrebne stvari na koje posle zaboravite.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi trenutno su u fazi zaljubljenosti u partnera i imaju osećaj kao da su na početku veze. Entuzijazam za partnerom ne popušta iako vam ne nedostaje ni pažnja koju dobijate od drugih. Ono što je karakteristično za ovaj period jeste osećaj ljubavi i ispunjenosti, dobri odnosi s decom, a moguće su i prinove u porodici. Strelčevi koji su trenutno sami zrače harizmom, koja privlači druge ljude kao magnet. Vi, s druge strane, osećate povezanost s osobom koja je mlađa od vas i koja vam je iskren prijatelj. Želite da se desi nešto konkretno da biste bili sigurni da dobro funkcionišete i kao par, ali se pribojavate neuspeha, kao i toga da bi vaše prijateljstvo moglo da bude narušeno. Ipak, hrabrost će vas voditi kroz ovaj period, pa će te ubrzo znati na čemu ste.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi s bubrezima i oticanje.

SAVET: Budite hrabri i prihvatite sve izazove

Jarac - Dobra poslovna intuicija

shutterstock.com

Jarac

POSAO: Dragi Jarčevi, akcenat je na poslovnoj sferi, privatnom biznisu i intuitivnom pristupu stvarima. Jarčevi koji se bave privatnim poslom ili žele da započnu privatan biznis imaju priliku da ostvare svoj plan pošto vas u ovom segmentu prate povoljne okolnosti. Vi ćete, čime god da se bavite, biti izrazito vredni tokom ove nedelje i imaćete osećaj da ne prestajete s aktivnostima 24 časa. Ne osećate umor i nemate nameru da usporite, već prihvatate nove poslove i radne zadatke. Imate izraženu intuiciju tokom ovog perioda, što će se najviše odraziti na posao koji obavljate, pa ćete, prema pravilu, postupati ispravno. Ovo se može nepovoljno odraziti na vaš privatan život, koji trpi zbog vremena koje provodite na poslu. Ono što može najviše da vas iznervira tokom ovog perioda jessu detalji i sitnice kojima morate da se bavite umesto da se posvetite nekim važnijim pitanjima. Pred kraj nedelje možete dobiti ponudu za saradnju od osobe koja je dosta iskusna i širokih shvatanja, pa ćete se, pored objektivne procene, osloniti dosta i na intuiciju koja će vam pomoći da donesete pravilnu odluku. Na finansijskom planu situacija je zadovoljavajuća. Ovo je povoljan period za sve vrste kredita i pozajmica, a novac možete očekivati kroz partnerske poslove i rad s drugima. Novac može stići i preko bračnog druga, direktno ili indirektno.

LJUBAV: Jarčevi koji imaju partnera nalaze se na nekoj vrsti prekretnice pošto žele u emotivni odnos da unesu promene. Partner vas sledi i želi da vam udovolji, ali nekada mu vaše namere mogu biti nejasne. Potrudite se da im iskažete ono što želite da ne bi dolazilo do nepotrebnih nesporazuma. Imate dosta naglašen senzibilitet tokom ovog perioda, pa možete biti osetljiviji nego inače, što vaš partner oseća i trudi se da bude pažljiv. Jarčevi koji su trenutno sami imaju pojačanu potrebu za bliskošću i poveravanjem. Verovatno će se naći pored vas neko ko vam se dopada i poželećete da se stvari odvijaju brže nego inače, pa ćete izaći iz uobičajenog šablona ponašanja. Iako ćete biti ranjiviji, nećete se štititi kao obično, već ćete se izložiti dešavanjima bez obzira na posledice.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, osećate pojačanu nervozu i razdražljivost.

SAVET: Opustite se 

Vodolija - Učenje i putovanja

shutterstock.com

Vodolija

POSAO: Drage Vodolije, ovo je vreme za putovanja, edukaciju i komunikaciju. Kada je u pitanju poslovna sfera, ovo je period kada će vam više ići od ruke kratkoročni poslovi, koji zahtevaju brze reakcije i veštinu pregovaranja. Komunikacija s velikim brojem ljudi, brzi i kratki kontakti ono su što vam u ovom trenutku daje impuls i čini da se osećate dobro u svojoj koži. Kreativna strana dolazi do izražaja u komunikaciji i praktičnim poslovima, ali i novim stvarima koje učite. Mogući su kraći putevi, povezani s poslom i edukacijom. Dobro je za vas da baš sada krenete da izučavate ono što vas zanima, sami ili tako što ćete upisati kurs. Radoznalost duha koja je deo vašeg karaktera sada će biti posebno naglašena i prisutna u svemu što radite. Krajem nedelje imaćete jednu izazovnu situaciju vezanu za sprovođenje nekog plana u delo. Mogu se pojaviti izvesne tenzije koje niste ukalkulisali, pa je potrebno da promenite strategiju u hodu i na taj način uspešno završite ono što ste zamislili. Vodolije koje studiraju mogu imati tenzije zbog polaganja ispita, a ono što može da vam pomogne u ključnim trenucima jesu detalji za koje niste ni znali da ste ih zapamtili. Budite oprezni ako ovih dana vozite auto-putem. Kada su u pitanju vaše finansije, novac vam dolazi preko poslovnih partnera, ali budite oprezni s troškovima koji nisu vidljivi odmah, ali se kasnije mogu pokazati kao problem. Novac dolazi i kroz jednokratne poslove i saradnju s bliskim prijateljima.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi imaju dobar odnos s partnerom i u ovom periodu veliki značaj pridaju zajedništvu i emocijama. Važno vam je da se partner oseća lepo pored vas i da se razumete. Partnerove potrebe stavljate na prvo mesto i to vas čini srećnim. S druge strane, partner zna kako da vam uzvrati i učini vas srećnim. Vodolije koje su trenutno same privlače pažnju gde god da se pojave. Vama se može približiti neko ko ima lepe manire i javni ugled, a da li će uspeti da vas osvoji, zavisi od kvaliteta koje nosi u sebi. Imaćete dosta udvarača, pa ćete vi biti ti koji birate kome ćete pokloniti vreme i pažnju. Neke Vodolije mogu odlučiti da uplove u bračne vode i to veoma brzo po upoznavanju.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, obratite pažnju na aritmije.

SAVET: Oprez u saobraćaju

Ribe - Stabilizacija finansija

shutterstock.com

Ribe

POSAO: Drage Ribe, ova nedelja biće u znaku privatnih dešavanja i realizacije planova, a bavićete se i finansijama. Svi vaši poslovni planovi iz prethodnog perioda koji imaju potencijal da se realizuju sada će doći na red. Imaćete dovoljno mentalne energije da radite na više različitih frontova i to uspešno. Svi projekti koje budete započeli ili realizovali sada imaju veliki finansijski potencijal, što ćete umeti da prepoznate. Ribe koje se bave privatnim poslom imaju priliku da realizuju posao od velike važnosti koji će im doneti nove klijente i poboljšati reputaciju u poslovnom svetu. Ono što je potrebno da uradite da biste bili još uspešniji jeste da polako menjate način razmišljanja kada su finansije i praktična strana u pitanju. Od vas će se već krajem nedelje tražiti da razmišljate na praktičniji način kada su u pitanju detalji da bi, na kraju, celina bolje funkcionisala. S druge strane, moraćete da se ubrzate i više obraćate pažnju na rokove. Ovo je period kada će se sve odvijati po mnogo bržem principu nego što smo navikli, pa je prilagođavanje neminovno. Što pre shvatimo da moramo da se menjamo, to će nam biti lakše da se uklopimo u nove okolnosti. Kada su u pitanju vaše finansije, ovo je generalno dobar period za vas pošto imate osećaj za poslove koji donose novac, a okolnosti vam idu naruku. Ako se bavite privatnim poslom, finansijski uspeh je izvestan. Možda ćete biti u situaciji da vam zatreba pozajmica ili kredit radi realizacije nekog posla, ali u pitanju je manja suma, koju ćete lako dobiti.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi baviće se pitanjima svakodnevice i želeće da ulepšaju i olakšaju život partneru i da mu, na neki način, pokažu koliko im znači. To ćete raditi na jedan praktičan način, što inače nije karakteristično za romantične Ribe, ali imate potrebu da učinite nešto konkretno i opipljivo. Ribe koje su trenutno slobodne, imaju priliku da preko posla upoznaju osobu koja će ih potpuno opčiniti harizmom i sposobnošću. Ipak, nećete reagovati odmah iz straha od neuspeha, već ćete želeti da dobijete potvrdu da i druga strana gaji osećanja prema vama pre nego što učinite prvi korak.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi s varenjem, pa pobedite računa o ishrani, ukoliko je potrebno, uvedite neku laganu dijetu.

SAVET: Pokažite više hrabrosti u ljubavi, nemate razloga za strah

 

Komentari (0)