Horoskop

DEVICE PRODIRU U SUŠTINU, ZA NJIH NEMA TAJNI: Sve što treba da znate o rođenjima u ovom znaku horoskopa!

Obratite pažnju da u njihovoj blizini svaki detalj bude na svom mestu.

20.08.2024 09:01

DEVICE PRODIRU U SUŠTINU, ZA NJIH NEMA TAJNI: Sve što treba da znate o rođenjima u ovom znaku horoskopa!
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Drage Device, iako to nikako ne volite, došlo je vreme da i vi budete u centru pažnje. Sezona Lava prolazi, a s njom raskoš, glamur, teatralnost i sjaj. Okrećemo se praktičnim i korisnim stvarima, zdravlju, bliskim osobama i svakodnevnim obavezama. Septembar je na pragu, pa treba praviti nove planove, uvesti nove navike i povesti više pažnje o zdravlju i ishrani.

Energija Device

Energija Device nas tera da budemo prisutni, analitični, pedantni, vredni i smireni. One su ugledne, vredne, vole znanje i dobru knjigu, zato ćete skoro uvek kod Device u stanu pronaći ogromnu biblioteku od poda do plafona. Svega mogu da se odreknu, ali knjiga nikako.

Kod drugih ih privlače disciplina, lepi maniri, inteligencija i ljubav prema životinjama, što i same poseduju. Važan im je zdrav duh, ali i zdravo telo, pa ćete teško videti neku Devicu koja ima višak kilograma ili ne vodi računa o sebi.

 

Shutterstock

Device su eksperti za detalje, kod njih sve mora da bude pod konac

 

Ono što ih iznad svega krasi je njihova empatija. Zato su vrlo često rame za plakanje i sigurna luka kad su saveti i uteha potrebni. Preziru aljkave i lenje ljude, a površnost ih izvodi iz takta. Njen perfekcionizam i sklonost da sama sebi bude najveći kritičar se može loše odraziti na njihovo zdravlje i ostale oblasti života.

Treba da nauče da budu opuštene i ne drže sve pod kontrolom. Ništa nije toliko vredno nervoze i stresa, kojima su one sklone. Često preterano razmišljaju i analiziraju i tako pojačavaju nesigurnost. Anksiozne su i hi pohondre.

Device pored ćudljive i naizgled dobre prirode mogu biti veoma cinične u situacijama kad ih neko napadne ili kad su povređene. Reči su njihovo glavno oružje i mogu biti ubojite. Device mogu da postanu prezahtevne i džangrizave prema drugima, posebno ako su razočarane ili ako je partner prestao da pokazuje svakodnevnu naklonost.

Brižni prema deci i starijima

Razmišljaju o svemu i o osećanjima, brižne su prema starijima i deci i posvećene porodici. Lojalne su i spremne da pruže ruku kad je potrebno.
Najznačajnije kod njih je to što znaju da prodru u suštinu. Radoznale su i često istražuju. Odlične su kao lekari, trgovci, profesori...

Najbolji savet za ljude sa Suncem u Devici jeste da rade ono što vole. Prija im rad s rukama, šivenje, pletenje, sviranje, obrada drve ta, kuvanje, slikanje... Mogu se pronaći u zdravstvu, trgovini, bibliotekama, na šalteru, prodavnicama zdrave hrane, a mogu biti i odlični hemičari, mislioci, naučnici, lekari, veterinari...

Shutterstock

Rođeni su za lekare, naučnike, veterinare...

 

Device možda nisu najromantičniji znak horoskopa, ali kad vas zavole, nude celo srce. Verne su, odane i uradiće sve za vas. Nezadovoljavaju se površnim izjavama ljubavi i rečima, već delima. Brak shvataju kao dužnost, a partnera doživljavaju kao najboljeg prijatelja.

Najbolje se osećaju u prirodi. Iz nje crpe energiju, pronalaze spas, sreću i blagostanje, a vrlo često i lek za dušu i srce. Devica prati svoje cikluse i često funkcioniše po sopstvenim principima. Želi da unapredi i poboljša uslove u kojima živi, bez narušavanja prirode ili ugrožavanja bilo čijeg prava. Zbog toga su one jedan od najkorisnijih horoskopskih znakova, a to je za poštovanje.

Dok se neki znakovi bave osećanjima, Device će najradije biti zaposlene i rešavati neke praktične stvari. One vladaju kućom posla i zdravlja, pa za njih važi teorija da je rad stvorio čoveka, a aktivnost održala.
Devica vlada probavnim traktom, crevima, jetrom, pankreasom, donjim abdomenom, živcima...

BONUS VIDEO:

Komentari (0)