Horoskop

PRED NAMA SU DANI VISOKOG NAPONA: Munjevit uspeh, ali i iznenadni razvodi i selidbe

Jul će zauvek promeniti život za tri horoskopska znaka.

04.07.2024 09:01

PRED NAMA SU DANI VISOKOG NAPONA: Munjevit uspeh, ali i iznenadni razvodi i selidbe
Profimedia

Dani pred nama obilovaće dramatičnim promenama zato udahnite duboko i budite spremi za promene koje nas očekuju. Narednih dana očekuje nas konjukcija Marsa sa Uranom u znaku Bika od 14. do 17.7. Planeta akcije i životne energije naći će se na udaru Urana koji sam po sebi donosi neočekivane promene. 

Kako upozoravaju astolozi ovo su dani kad će se sudbina poigrati s nama donoseći nam najneobičnije događaje, ali i ljude u život. To će imati razorne posledice po brak i poroducu, iznenadne razvode i seldbe. 

Naredni dani biće najopasniji za 3 horoskopska znaka koji će se naći na direktnom udaru ovih promena.

Ovan

Susret Marsa vašeg vladara sa planetom iznenadnih promena Uranom u sektoru financija i samopoštovanja, doslovno može dovesti do skoka vaše zarade zahvaljujući zaštiti prijatelja. Munjeviti uspeh biće iznenađenje i za vas same, ali bićete spremni da se uhvatite u koštac sa svim izazovima koji vas budu čekali na to putu i naterati da snažno gurate napred. Neko će vas preporučiti kao stručnjaka što vam može doneti veliku zaradu u kompaniji vezanoj za inostranstvo i to nemačko govorno područje. 

shutterstock.com

Bikove očekuje očekuju ključni događaji vezani za karijeru i status

 

Bik

U vašem znaku događa se konjunkcija Marsa i Urana, što može doneti ključni događaj u vašem životu vezan uz karijeru i status. Možda ćete biti postavljeni na važnu poziciju ili ćete imati priliku da pokažete svoj pun potencijal, posebno ako se bavite zemljom. U vaš život će ući osoba koja će vas na prvi pogled šokirati svjim izgledom i stavovima, ali i izazvati lupanje srca, pa je zaljubljivanje gotovo izvesno. Iako niste skloni brzopletim odluka ovo će upravo biti trenutak kad nećete prepoznati sopstvene postupke. 

shutterstock.com

Lavovi neka se uzdrže od vanbračnih avantura, ili neka ih barem dobro sakriju

Lav

U julu možda nećete biti pod tolikim uticajem konjukcije Marsa i Urana, ali ćete osetiti posledice opozicije Venere i Plutona. To je trenutak iznenadne strasti koja je zapisana u zvezdama, a vaša sudbina je bila da se sretnete sa tom osobom. Ako ne budete uspeli da kanališete emocije eto sukoba u braku i verovatnog raspada. Najopasniji period za vas je od 12. do 15.jula  kad treba da izbegnete svađe i sukobe sa partnerom po svaku cenu. Pokušajte da budete diplomata, a moguću vanbračnu avanturu sakrijte od svih po svaku cenu, piše Atma.hr. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)