Horoskop

SPREMITE SE ZA SNAGU BUĐENJA ENERGIJE I NOVIH POČETAKA: Bikove čekaju ljubavna uzbuđenja, Rakove sudbonosno putovanje, Device poslovni procvat, a Škorpije vest o prinovi!

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za narednu nedelju u najdetaljnijem horoskopu na Srećnoj Republici.

bySrećna Republika

02.04.2023 18:01

SPREMITE SE ZA SNAGU BUĐENJA ENERGIJE I NOVIH POČETAKA: Bikove čekaju ljubavna uzbuđenja, Rakove sudbonosno putovanje, Device poslovni procvat, a Škorpije vest o prinovi!
shutterstock.com

Srećna Republika donosi vam najdetaljniji nedeljni horoskop za period od 3. aprila do 9. aprila 2023. godine. Otkrijte šta vas očekuje u jednom od najlepših meseci u godini kada se sve budi, pa i energija pripadnika svih horoskopskih znakova. 

shutterstock.com

Ovan

Ovan - Važni impulsi

POSAO: Kod Ovnova je ovih dana došlo do promena na mnogim poljima i to je unelo neke novine u funkcionisanju. Postigli ste neke nove dogovore, pokrenuli nešto novo, a nadređeni i saradnici će razumeti vaše ideje i potrebe. Ovo je nedelja s mnogo novih informacija i dešavanja, a možete očekivati stvari koje će imati trajanje i odraziti se na dugoročnom planu. Imajte na umu da uvek treba da budete strpljivi i taktični i polako da sprovodite ono što ste naumili. Radite sve postepeno i ne dozvolite da vas u nekim trenucima savladaju emocije. Vaša brza i nemirna energija bi mogla samo da pokvari planove i uznemiri neke ljude s kojima sarađujete, pa bi vas doživeli na drugi način. Sve ovo na vas može delovati frustrirajuće, ali posle 20. maja će se pokazati da je taktičnost neophodna. Možete doći u situaciju da nekim ljudima budete od velike pomoći s malo truda. Bićete veoma dobar posmatrač i moći ćete da osetite šta je potrebno drugima. Ove nedelje biste mogli da intenzivirate neke događaje i veoma dobro akumulirate energiju. Ali budite obazrivi, ne radite ništa samostalno, već isključivo zajedno s kolektivom. Nije vreme za eksponiranje, već radite na sebi i pripremajte se za naredni period. Ovnovi koji žele da pokrenu sopstveni biznis bi, takođe, narednih mesec i po dana trebalo da rade na pripremi i planiranju. Neki bi mogli da se bave renoviranjem prostora, a neki će imati majstore kod kuće. Mogući su problemi sa cevima, kanalizacijom ili bojlerom. Jedan od roditelja mogao bi da bude u fokusu ovih dana.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ovnovi imaju naglašen ogroman potencijal i neki novi početak. Razumete partnera i bliske osobe, ali ćete ipak morati da pravite kompromise. Moraćete da spustite loptu i možda više puta ponovite jer će sve ići mnogo sporije. Tražićete harmoniju i sklad, a što više budete težili tome, drugi će vas više razočaravati razlikom i nerazumevanjem. Ili ćete neke stvari morati da radite sami ili ćete morati neke da prihvatite. Ako vam je do nekih osoba stalo, ne možete da računate na to da vas razumeju. Nemojte biti tvrdoglavi i radite sve postepeno dok druga strana to ne shvati. U suprotnom, ako budete dozvolili da vas savladaju emocije i bes, neminovne su svađe i sukobi u kući. Ove nedelje ćete biti posvećeni porodici i deci. Slobodni Ovnovi su bili u prilici da upoznaju veoma zanimljivu osobu, pa ako se do sada nisu upustili u emotivnu vezu, imaće priliku da to urade ove nedelje. U početku je moguća bliska i prijateljska veza. Međutim, trudite se da ne budete isuviše navalentni jer bi to moglo da odbije osobu kojoj je sloboda veoma važna.

ZDRAVLJE: Ove nedelje ćete osetiti temperamentniju i življu energiju koja će vas pokrenuti, kao i buntovan temperament. Možete imati problema sa stresom, stomakom, ali i u međuljudskim odnosima.

SAVET: Ne donosite prebrzo zaključke

shutterstock.com

Bik

Bik - Razvojni put

POSAO: Bikovi dolaze ovih dana spontano do nekih ideja ili rešenja i kontakta koji će im i te kako značiti. Bićete aktivniji, praktičniji i konkretniji kada je posao u pitanju, a komunikacija će biti naglašena. Svesni ste da ste na pragu nečeg značajnog, privlačite pažnju i jasno dokazujete skok kreativnosti i energije. Veliki naboj i splet srećnih okolnosti će vas pokrenuti i veoma usrećiti. I drugi će primetiti vašu promenu, pa ćete imati povratne informacije i iznenadnu materijalizaciju stvari. Iako se u nekim trenucima neće sve odvijati kako ste planirali, obradovaće vas neke novine i promene. Međutim, moguće su i tenzične situacije, pa se potrudite da ne reagujete impulsivno i emotivno. Očekuju vas zaista veliki preokreti na poslovnom planu, koji će se kod nekih Bikova pokazati uskoro, dok će se kod nekih situacija razviti do kraja godine. U svakom slučaju, ne odustajte od ideja i zamisli, koliko god bile nemoguće. Starija osoba, prijatelj ili neko od rođaka bi mogao da vam bude poslovni partner ili ponudi saradnju. Neki od Bikova razmišljaju o privatnom biznisu i pokretanju ideje o kojoj dugo razmišljaju. Sada je vreme da razvijate plan i pokrenete se sredinom maja. Bićete otvoreni za druženje, pa ćete često biti u kontaktu sa starim prijateljima, a upoznaćete i neke nove i zanimljive ljude.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, Bikovi se nalaze u veoma zanimljivom periodu, kada će ih splet nekih čudnih okolnosti dovesti do nesvakidašnjih situacija i novih uzbuđenja. Bez obzira na to koliko ste dugo u vezi, osećaćete se zaljubljeno i nadahnuto. Težićete da brzo rešite sve što vas muči i bićete direktni u razgovoru s partnerom. Neće vam se dopasti ako vam partner bude protivrečio ili vas ne bude razumeo. Slobodnim Bikovima će lako prilaziti osobe koje će s njima želeti da ostvare dublju konekciju. Imaćete više opcija i mogućnosti, što vas može činiti neodlučnim, pa nećete znati koju osobu da odaberete jer će vam se sve biti zanimljive. To će biti neke slatke muke, pa se potrudite da budete što konkretniji i ostavite utisak emotivne osobe. Ovo je veoma inspirativna nedelja.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema. Moguća je manja napetost i nervoza da ne izgubite neke prilike i mogućnosti. To će vas naterati da reagujete. Budite obazrivi u saobraćaju.

SAVET: Budite otvoreni i kreativni i dozvolite sebi više slobode 

shutterstock.com

Blizanci

Blizanci - Skloni trošenju

POSAO: Blizanci će se ovih dana fokusirati na finansije i aktivnosti koje se tiču sazrevanja i rasta na poslovnom planu. Moguće je da ćete tokom cele nedelje biti na neki način sprečeni ili će vam biti onemogućeno da delujete. Prijatelji i neki bliski saradnici će biti ti koji će vas pogurati da napravite korak napred, pa će se nakon toga mnogo toga izroditi i sazreti. Važni datumi ove nedelje su 3, 5, 7. i 8. april, kada će se odigrati bitni momenti. Iako ćete se osećati da ste na neki način marginalizovani, neće vam to mnogo smetati. Bićete svesni da treba da sačekate. Postoje neki planovi koji su za sada samo ideja koja vam se mota po glavi, ali bi ona mogla da dobije svoje obličje i naznake ka ostvarenju. Neko od prijatelja bi mogao da vam bude od pomoći ili čak ponudi saradnju. Možda nije vreme da nešto sada započnete, ali svakako sve treba uzeti u obzir. Mogući su i neki tajni razgovori ili informacije koje nećete smeti da objavite ili ćete za sada samo moći da posmatrate i gledate. Nisu isključeni ni sukobi ili mimoilaženje u mišljenju s nadređenima, ali trenutno nije vreme da se grčevito držite stavova. Kada su finansije u pitanju, pored toga što će one biti u fokusu da ih steknete, bićete skloni trošenju, najčešće na kuću i porodicu. Mogući su kvarovi, pa se nemojte iznenaditi što će svako malo biti neki majstori u kući. 

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će oko 3. i 5. aprila biti ćutljiviji i povučeniji. Neki događaji ili ponašanje partnera bi mogli prilično da vas uznemire, a to ćete pokazati više svojiim stavom nego delima. Prolazite kroz neke važne procese, pa će vam tišina više prijati. Radi se o prelaznoj fazi, koja će veoma brzo proći. Oko 7. i 8. aprila ćete instinktivno napraviti neke poteze jer postoje neke prepreke koje ćete morati da rešite. Imaćete promene raspoloženja i bioritma, što će na vas veoma delovati. Slobodni Blizanci bi mogli da upadnu u zamku tajne veze ili razmišljaju o osobi koja im je nedostupna. Ove nedelje je moguća dublja komunikacija na vašu inicijativu ili neko razrešenje, ali vas još dugo neće pustiti osećaj opsednutosti ovom osobom. Vaše ponašanje bi moglo biti čudno ili ćete se potpuno povući u sebe.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s grlom i prehladama. Povedite računa o ishrani i piću jer biste mogli da imate osetljiviji stomak. Mogući su problemi sa snovima, depresijom ili stopalima.

SAVET: Nekada je dobro da pogledate stvari sa druge strane i ne dozvolite da vas neke situacije ili ljudi obezvređuju 

shutterstock.com

Rak

Rak - Bogat socijalni život

POSAO: Dragi Rakovi, ove nedelje naglašen je rad u grupi, druženje s prijateljima i kontakti s inostranstvom. Početak nedelje donosi vam timski rad i sposobnost da tradicionalnim idejama date potpuno novo značenje. Može se pokrenuti pitanje nasledstva, koje nije rešeno decenijama, ali sada će vas određene okolnosti naterati da se pokrenete s mrtve tačke i krenete u akciju. Imaćete pomoć sestre ili brata, koja će biti dragocena i bez koje ne bi ni došlo do razrešenja situacije. Na poslovnom planu od sredine nedelje možete da očekujete početak saradnje s inostranstvom koji ima dugoročni karakter i podrazumeva timski rad. Moguće je i preseljenje u inostranstvo zbog ukazane poslovne prilike koja se ne propušta. Puni ste energije i na kraju nedelje imate dobre pozicije za realizaciju ideja i spremni ste da krenete u akciju. Ne odgovara vam tapkanje u mestu, pa imate inicijativu u svemu što radite. Prijatelji su vaša pokretačka snaga i značiće vam njihova podrška tokom ovog perioda. Isto važi za braću i sestre, koji su tu da vam pomognu s idejama, ali i konkretnom akcijom, pa se možete osloniti na njih u svemu što radite. Kada su u pitanju finansije, novac vam tokom ove nedelje stiže s lakoćom, ali ga s lakoćom i trošite. Prihodi dolaze kroz novu poslovnu saradnju koju ugovarate sredinom nedelje, kao i saradnju s inostranstvom.

LJUBAV: Na emotivnom planu Rakovi koji su u braku ili vezi mogu da očekuju zajedničko putovanje koje će uneti dozu romantike u emotivni život i planove koje prave s partnerom. Zajednički planovi su još jedan bitan segment kojim ćete se baviti ove nedelje. Imate želju da unesete promenu u način funkcionisanja s voljenom osobom, pa ćete biti dosta aktivni po pitanju zajedničkih izlazaka, planiranja putovanja i druženja s prijateljima, što nailazi na odobravanje partnera, pa vam predstoji lep period. Rakovi koji su trenutno slobodni imaju bogat društveni život, pa vrlo lako mogu započeti vezu s osobom koju upoznaju preko poznanika, ali emocije se mogu javiti i prema nekome od prijatelja.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, može se javiti hroničan umor zbog prenaglašenih aktivnosti tokom ovog perioda.

SAVET: Provedite vreme u društvu prijatelja, braće i sestara, prijaće vam

shutterstock.com

Lav

Lav - Karijera u fokusu

POSAO: Dragi Lavovi, ovo je nedelja u kojoj ćete se pretežno baviti karijerom i odnosima na poslu, ali i promenama koje se odvijaju sporo i gotovo neosetno. Na poslovnom planu početak nedelje vam donosi stabilniju situaciju i sistematizaciju ideja koje nameravate da sprovedete po svaku cenu. Moguća su neslaganja s poslovnim partnerima po pitanjima koja se tiču određenih promena, ali ćete već sredinom nedelje usaglasiti stavove i polako početi s realizacijom. U pitanju je proces koji će trajati duži vremenski period, ali će se sve odvijati s lakoćom i bez većih trzavica. Imate tajne saveznike koji vas podržavaju onda kad je potrebno i zauzimaju se za vas. Iako u određenim trenucima možete delovati kao da nemate dovoljno energije, nedostatak akcije nadomestićete intelektualnim radom, koji će dati odlične rezultate, pa će svi oko vas imati razlog da budu zadovoljni. Novi poslovni ugovori koje zaključite tokom ove nedelje imaju tendenciju da vam obezbede stabilnost na duže staze, a mogu voditi i drugim saradnjama, koje će biti profitabilne i održive u budućnosti. Kada su u pitanju finansije, novac vam dolazi preko partnerskih poslova, emotivnog partnera ili očekivanog nasledstva.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi koji su u braku ili vezi imaju dobar odnos s partnerom, a ovo je dobar trenutak za sklapanje braka ukoliko ste u vezi, a još se niste odlučili na taj korak. Neki Lavovi će se odvažiti da s partnerom pokrenu zajednički posao, o kome maštaju duže vreme, a koji se tiče neke uslužne delatnosti, o kojoj znaju dosta, ali je još nisu naplatili. Lavovi koji su trenutno slobodni mogu upoznati dobrostojeću osobu koja im nudi stabilnu i dugotrajnu vezu pre nego prolaznu avanturu. Ako je to ono što želite, samo napred. U suprotnom, preskočite i sačekajte nešto laganije i neobavezujuće. Prijaju vam pažnja i romantika, pa uživate u društvu onih koji znaju da vam se približe na adekvatan način.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, osećate umor i nedostatak energije, a moguć je i loš, isprekidan san.

SAVET: Posvetite se poslu i novim projektima

shutterstock.com

Devica

Devica - Veliki planovi

POSAO: Drage Device, ovo je nedelja u kojoj je naglašena saradnja s inostranstvom, kao i planovi čiju realizaciju započinjete u kratkom roku. Što se tiče posla, vreme je da napravite dugoročan plan koji zahteva promenu ustaljenih obrazaca i radnih navika. Moguće su promene na poslu koje zahtevaju potpuno drugačiju postavku stvari u odnosu na način na koji ste navikli da funkcionišete. Sredinom nedelje možete dobiti ponudu iz inostranstva za partnerski posao ili postojeće poslovno partnerstvo može dobiti potpuno novu dimenziju, koja zahteva reorganizaciju u određenom segmentu. Kraj nedelje donosi razrešenje i biće vam jasno u kom pravcu treba da uložite energiju i napravite konkretne korake da bi se određene nove stvari pokrenule i donele odgovarajuće benefite i postavke za neka buduća dešavanja. Iznenadno putovanje koje je povezano s poslom može biti značajno i s aspekta edukacije, koju možete primeniti u daljem poslovanju, pa nemojte propustiti tu priliku. Novi poslovi i partnerstva koja pokrenete tokom ovog perioda biće značajni s aspekta karijere u nekom budućem periodu, a već sada ćete osetiti pomak u odnosu na prethodni period. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz partnerske poslove koji su povezani s inostranstvom, a troškovi su mogući na putovanju ili kroz neki vid edukacije.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Device koje su u braku ili vezi uživaju u odnosu u kome vlada međusobno razumevanje i duhovna povezanost. Znači vam to što voljenoj osobi ne morate ništa da objašnjavate i što se međusobno razumete bez mnogo reči i objašnjavanja. Osećate povezanost na dubljem nivou i to može ojačati odnos i učiniti ga čvršćim. Device koje su trenutno slobodne očekuje susret ili prepoznavanje s osobom koja će imati značajnu ulogu u njihovom životu, nezavisno od toga da li će ući u emotivnu vezu ili ne. Prepoznaćete značaj koji ta osoba ima za vas, znaćete kako da se postavite i koja je vaša uloga u njenom životu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu moguće su prehlade i alergije, pa nemojte zanemarivati simptome i olako shvatati takva stanja da ne bi došlo do komplikacija.

SAVET: Krenite u realizaciju velikih planova

shutterstock.com

Vaga

Vaga - Istrajni i vredni

POSAO: Vage će ove nedelje imati neke novine, koje će zahtevati bolji fokus i neku transformaciju. Radi se o nečemu na poslovnom planu, što niste navikli da radite i što bi trebalo da prihvatite. U suprotnom, ako se budete opirali promenama, bićete besni i ljuti. Moguće je da ćete želeti više slobode i samostalnijeg odlučivanja. Sve ovo će se pokazati već na početku nedelje, dok bi sredinom nedelje mogli da uđete u sukobe, pa budite obazrivi kada je u pitanju komunikacija. Ne nasedajte na provokacije i držite se po strani. Trudite se da budete koncentrisani na ono što radite, ali budite spremni na iscrpljujuće razgovore i objašnjenja. Oko 7. aprila fokus će biti na finansijama i sledi poboljšanje situacije, pa ćete se pozabaviti prihodima i rashodima i probati da povećate budžet. Važno je da istrajete, ali na miran način i opravdate ono što govorite i radite. Možda je ovo sada teži način, ali će se svakako isplatiti. Studenti će osetiti veliko olakšanje i mnogo bolje će prolaziti na ispitima, a Vage koje se bave javnim poslom očekuju srećni trenuci, koji bi mogli da im preokrenu dešavanja nabolje. Moguća su partnerstva, ali i javni nastupi, izlazak na scenu i poznanstva koja će povoljno uticati na vas. Vage koje se bave privatnim poslom imaće pune ruke posla, a moguće je da će uvesti neke novine ili proširiti biznis. Takođe, moguće je dizanje kredita ili neka vrsta pozajmice. Povedite računa o troškovima da ne biste preterali ili uložili više nego što je neophodno.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi oko 3. i 5. aprila imaće nesvakidašnje situacije. Nećete imati dovoljno strpljenja za sebe, a kamoli za druge, pa ćete biti na ivici da se posvađate s ljudima, te je bolje da se u takvim situacijama povučete ili da partner to učini. Neće vam prijati nikakve kritike jer možete biti ljuti, tužni ili razočarani. Moguće je da ćete oko 7. morati nečega da se odreknete, što vam može predstavljati teret. Krajem nedelje će se neke stvari stabilizovati i srediti. Slobodne Vage su u drugačijoj situaciji. Bićete često na javnim mestima i u većem društvu, pa ćete upoznati mnogo novih i zanimljivih osoba. Trenutno niste spremni za ozbiljnu vezu, pa će vam flert i izlasci veoma prijati. Trudite se da ne budete previše napadni i glasni jer će to iritirati druge.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati stomačnih problema i biti opterećeni lošim mislima. Obratite pažnju na reproduktivne organe.

SAVET: Budite direktni, ali nemojte biti grubi i oštri

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija - Novi procesi

POSAO: Škorpijama će ove nedelje biti naglašena komunikacija, partnerski i društveni odnosi. Mnogo toga će ići lako i jednostavno, a sve što budete predlagali dopašće se drugima, pa ćete lako sklapati poslove i uspostavljati odnose. Budite spremni na to da sprovodite neke svoje odluke i obećanja, što će podrazumevati dobru organizaciju. Od vas će se očekivati da uradite neke zahtevne stvari koje su vam nadređeni poverili, a krajem nedelje ćete dobiti potvrdu da ste na pravom putu i da povlačite dobre poteze. S obzirom na to da ste veoma odgovorni, u narednom periodu ćete se truditi da što profesionalnije obavite zadatke i preuzmete veću odgovornost nego inače. Oko 8. aprila ćete napraviti veliki pomak na poslu i veoma dobre rezultate. Naravno, za sve je potreban trud i rad i da ne tražite kraći put do uspeha. Posao će se uvećavati, širiti, a mnogi će želeti baš s vama da sarađuju. Ovo je odličan period za pravljenje kontakata i upoznavanje novih ljudi. Osobe s kojima budete dolazili u kontakt biće veoma specifične i neobične i doneće neku novu energiju. Studenti će ove nedelje biti posebno fokusirani na gradivo i obaveze i trošiće više energije nego inače. Novac vam dolazi iz partnerskih poslova, a naročito će biti uspešni svi oni koji se bave nekom vrstom umetnosti i javne scene.

LJUBAV: Škorpije koje su u braku ili vezi će imati naglašenije partnerske odnose. Oko 3. i 5. aprila ćete biti vrlo direktni i iskreni i otvoreno ćete predložiti neke novine koje će partner rado prihvatiti. Moguće su i neke novosti u vezi s decom koje će vas obradovati, a neke Škorpije mogle bi da dobiju vest o prinovi. Sve će se dogoditi iznenada i neočekivano, a vi ćete to prihvatiti s oduševljenjem. Moguće je i zajedničko putovanje ili ćete praviti planove u vezi nekog puta. Slobodne Škorpije bi mogle da upoznaju potencijalnog partnera preko prijatelja ili u nekom većem društvu, kada će se iznenada pojaviti varnice između njih i osobe koja je po nečemu veoma specifična. Moglo bi se reći da će to biti ljubav na prvi pogled i jedan veoma specifičan odnos koji bi mogao da preraste u dugu i stabilnu vezu. Spremni ste da se upustite u tako nešto, samo je važno da sretnete pravu osobu, a ovih dana ćete imati velike šanse za to. Moguć je susret ili kontakt s nekim iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s cirkulacijom. Ne preterujte s alkoholom.

SAVET: Budite u društvu ljudi koji vas razumeju i s kojima delite iste vrednosti

shutterstock.com

Strelac 

Strelac - Pozitivan stav

POSAO: Strelčevima će ova nedelja biti specifična kada su informacije i komunikacija na poslu u pitanju. Za vas je dobro da upoznajete što više ljudi, nezavisno od posla kojim se bavite, jer će vam to doneti nova poznanstva, koja će povoljno uticati na produktivnost u radu. Prihvatićete neke novonastale situacije i okolnosti iako vam se baš ne dopadaju, ali ste svesni da sve treba da rešavate korak po korak. Krajem nedelje će doći potvrda vašeg rada i zalaganja, te ćete imati više volje za rad, a možete očekivati i povišicu. Neki Strelčevi bi mogli imati saradnju s inostranstvom ili započeti neki novi posao koji je u vezi s inostranstvom. U svakom slučaju, ova promena će vam prijati. Ovih dana ćete biti skloni trošenju novca, pa probajte da se obuzdate da ne biste zapali u dugove. Moguće je da ćete biti u prilici da podignete kredit ili ćete se baviti nekim pitanjima oko nasledstva. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste odnos s nadređenima i autoritetom, pa se potrudite da ne ulazite u sukobe. Ne nasedajte na provokacije jer će ih ove nedelje biti više nego inače i probajte da budete smireni. Ovo je sjajan period za sve one koji se bave sportom, kreativnim zanimanjem i zabavom jer ih očekuje veoma uspešan i plodonosan period.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi bi mogli da imaju izazove na privatnom planu ako nisu prihvatili neke obaveze koje su im se nametale. Moguća su iskušenja oko finansija ili planiranja budžeta. Strelčeve koji imaju decu krajem nedelje očekuju lepi trenuci u krugu porodice, a neki bi mogli da planiraju prinovu u ovom periodu. Ovih dana ćete se uglavnom baviti praktičnim stvarima i svakodnevnom organizacijom. Slobodni Strelčevi bi potencijalnog partnera mogli da sretnu na mestima za zabavu, pa bi bilo dobro da više izlaze i druže se, a takođe postoji mogućnost da osete simpatije prema nekom s posla. Bićete skloni avanturama i kratkotrajnim vezama. Trenutno prolazite kroz proces transformacije, koji će trajati sve do polovine maja, pa dok ne prođete taj period, nije dobro da se upuštate u ozbiljnu vezu. 

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, možete imati problema s upalama i stresom. Bićete često razdražljivi, a moguće su i intervencije. 

SAVET: Preispitajte sebe i svoje ponašanje

shutterstock.com

Jarac 

Jarac - Kreativnošću do rešenja

POSAO: Dragi Jarčevi, vama je ova nedelja bitna na polju komunikacije i kreativnog izražavanja, koji će biti naglašeni tokom ovog perioda. Na poslovnom planu početak nedelje je u znaku rešavanja određenih intelektualnih zadataka na kreativan način i prevazilaženja prepreka u njihovoj realizaciji. Moguće je da ćete morati da ustanovite potpuno novi model realizacije pošto način na koji ste do sada radili neće dati adekvatne rezultate. Od sredine nedelje u prvi plan dolazi komunikacija i pregovori oko posla koji može biti dugoročan ukoliko budete uporni i dovoljno inventivni u predstavljanju ideja. Otvara vam se i mogućnost da rešite sporne odnose s braćom i sestrama, kao i dokumente koji su pri kraju važenja, pa pažljivo proverite datume. Takođe, proveravajte informacije koje do vas stižu krajem nedelje pošto vam se može desiti da poverujete u nešto što samo lepo zvuči i što želite da bude istina. Poslovno partnerstvo koje iz nekog razloga nije moglo da se ostvari krajem nedelje može dobiti novu priliku za realizaciju. Kada su u pitanju finansije, sredinom nedelje moguća je isplata od kratkoročnih poslova i nekog vida kreativnog rada. Najbolje će proći Jarčevi koji se bave komunikacijama i nekim vidom umetnosti. Povedite računa o troškovima pošto vam se novac može neosetno izvući iz ruku.

LJUBAV: Na emotivnom planu Jarčevi koji su u braku ili vezi imaju dobru komunikaciju s partnerom i ovo je prilika da rasprave teme koje su značajne za odnos. Imate potrebu da na romantičan način izrazite šta osećate, što i nije karakteristično za vas, pa partner može biti prijatno iznenađen vašim izlivom osećanja. Jarčevi koji su trenutno slobodni mogu da se zaljube u osobu koja je, s jedne strane, veoma romantična, ali je istovremeno realna po mnogim životnim pitanjima. Te osobine će vas veoma privući i postaćete nestrpljivi u želji da joj se približite. Iako želite da otvoreno kažete sve što imate, kada budete dobili priliku za to, ipak ćete izabrati suptilniji pristup.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi s bubrezima i mokraćnim kanalima.

SAVET: Nemojte se stideti da iskažete osećanja na način na koji želite

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija - Finansijsko poboljšanje

POSAO: Drage Vodolije, ovo je nedelja u kojoj će vam fokus biti na rešavanju nekih bitnih privatnih pitanja, a dosta ćete se baviti i finansijama. Na poslovnom planu početak nedelje donosi više posla, samim tim, trebaće vam više energije, naročito ako se bavite privatnim poslom, pa u jednom trenutku možete osetiti da ste pred kolapsom. Najviše će biti onih manjih obaveza, koje same po sebi nisu zahtevne, osim kad ih ima previše, kao što će početkom nedelje biti slučaj kod vas. Od srede se situacija menja, pa je najbolje posvetiti se dugoročnim poslovnim zadacima koji sada mogu početi s realizacijom. Zauzimate prilično ozbiljan stav po pitanju materijalizacije projekata koji su do sada bili samo deo vaših planova za budućnost. Ovo se najviše odnosi na Vodolije koje su samostalne u poslu ili se bave porodičnim biznisom. Moguće je da ćete zapošljavati nove saradnike ili ukoliko to do sada niste uradili, a planirali ste, možete da pokrenete sopstveni posao s nekim od sadašnjih kolega. Kada je reč o finansijama, to je pitanje kojim ćete se aktivno baviti tokom ove nedelje i radićete na tome da stvari značajno popravite. Prihodi vam postaju stabilni i konstantni, a isplatu možete da očekujete sredinom nedelje. Ono što na finansijskom planu napravite u ovoj nedelji moglo bi da ima značaj u dužem vremenskom periodu. Troškovi su mogući u vezi s kućom u kojoj živite ili jednim roditeljem.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vodolije koje su u braku ili vezi imaju stabilan odnos s partnerom, a tokom ove nedelje postaviće se pitanje nekih materijalnih vrednosti i prihoda, ali i rashoda u vezi sa zajedničkim životom ili domom. Sve što po ovim pitanjima nije bilo dovoljno jasno sada će se razjasniti i olakšaće vam funkcionisanje. Nemojte imati nerealna očekivanja od partnera pošto bi to moglo da naruši ravnotežu koju ste postigli u odnosu. Vodolije koje su trenutno slobodne imaju potrebu za bliskošću i toplinom i neće se zadovoljiti fluidnim i nejasnim odnosima. Ako osoba koja vam se sviđa pokuša da izbegne konkretne odgovore i ne odgovori na vaše potrebe, nećete gubiti vreme, već ćete ići dalje. Moguće je da vam se u život vrati osoba u koju ste nekada bili mnogo zaljubljeni.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu problemi s varenjem i stomačnim virusom.

SAVET: Fokusirajte se na finansijske mogućnosti

shutterstock.com

Ribe

Ribe - Komunikativnost i dobro raspoloženje

POSAO: Drage Ribe, ovo je nedelja u kojoj ćete biti fokusirani na sopstvene potrebe i komunikaciju na svim nivoima. Na poslovnom planu početak nedelje donosi vam mnoštvo novih ideja, čiju realizaciju ste zamislili kao lako ostvarivu. Bliski saradnici će vas podržati, ali neko može pokušati da vas sabotira na prilično destruktivan način. Sredinom nedelje mogući su pregovori ili zaključenje ugovora na koji ste čekali duži period, a koji vam može doneti dugoročno angažovanje. Tokom ovog perioda bićete dobri u pregovorima pošto, i pored izražene fleksibilnosti, znate kako da dobijete ono što ste zacrtali. Povedite računa sredinom nedelje pošto možete biti zavedeni nečijim rečima i obećanjima, koja, verovatno, neće biti ispunjena. Zato uzmite s rezervom sve što vam zvuči previše lepo i lako da bi bilo istinito. Krajem nedelje lako izražavate kreativnost i možete da nađete rešenje gde ga niko ne vidi. Ribe koje se bave umetnošću biće posebno uspešne i zapažene i dosta energije uložiće u promociju svojih ostvarenja. Za vas je dobro da srećete što više ljudi, nezavisno od posla kojim se bavite, pošto ste ove nedelje uspešni na polju komunikacije. Kada su u pitanju finansije, novac vam dolazi kroz saradnju s bliskim ljudima ili braćom i sestrama. Isplata iz nekog kratkoročnog posla sredinom nedelje znatno će vam popraviti finansijsku situaciju.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi imaju veoma emotivan odnos prema partneru i ne ustežu se da to i pokažu. Iz tog razloga je moguća i povremena napetost u odnosu pošto su vam strasti veoma naglašene zbog hoda Marsa kroz vaše peto polje, koje simbolizuje emocije, ljubav i seks. Onima koji imaju decu predstoji dinamičan period i dosta energije ulagaće u odnos s njima pošto imaju želju da im u potpunosti ugode. Ribe koje su trenutno slobodne imaće dosta udvarača. Pozivi, poruke, izlasci, cveće i lepi pokloni su ono što će ženski pripadnici ovog znaka dobijati, dok će muškarci koji su rođeni u ovom znaku truditi da svoju lepšu polovinu obasipaju pažnjom. Mogući su zanimljivi susreti u komšiluku ili na kraćem putu, ali se pazite idealizacije potencijalnog partnera.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi s kičmom i aritmije.

SAVET: Priuštite sebi ono što vas čini srećnima bez griže savesti 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)