Feng shui

OVA BILJKA DONEĆE VAM PRAVO BOGATSTVO! O drvetu PARA ne treba mnogo brinuti, a u kuću donosi svega u IZOBILJU!

Drvo para biljka je za koju se veruje da će u kuću doneti svega u izobilju, pre svega zdravlja i sreće, a zaim naravno i novca.

25.10.2021 17:31

OVA BILJKA DONEĆE VAM PRAVO BOGATSTVO! O drvetu PARA ne treba mnogo brinuti, a u kuću donosi svega u IZOBILJU!
Pixabay.com

Koliki god ste nematerijalista i volite da uživate sa onim što zaradite bez opterećivanja, toliko smo sigurni da ste se nekada zapitali šta biste mogli da imate koji dinar više. Iako vam drvo para neće roditi pare, ipak se u feng shoi-u veruje da ovo drvce privlači novac, te da je svi treba da ga imaju u kući. Međutim, postoji nekoliko pravila koje morate da znate pre nego što krenete u potragu za ovim drvetom.

Drvo para idealan je poklon za člana porodice ili bliskog prijatelja. Veruje se da ukoliko poklanjate ovo drvo nekome koga volite ono će udvostručiti svoju vrednost, te će toj bliskoj osobi u kuću ulaziti duplo više zdravlja, ljubavi i naravno novca. Međutim, ako ta osoba sama iz vaših ruku uzme drvo ciklus sreće biće prekinut i ništa dobro joj neće doneti ovo drvce, tako da bi trebalo da drvo para spustite na neki sto, odakle bi ta osoba kojoj je poklon namenje mogla da ga skloni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cvjetni__aranzmani

 

Gde staviti drvo para?

Drvo para postavite blizu ulaznih vrata ili nekog prozora. Feng shui veruje da je ovo dobro jer će onda sreća uvek imati kuda da uđe.

Kako brinuti o ovom drvetu?

Ova biljka zahvalna je za održavanje te od svojih vlasnika ne traži previše. Nju ne treba previše zalivati jer će uvenuti, te je najbolje da proverite da li je zemlja potpuno suva pre nego što je pokvasite novom turom vode. Isto važi i z a sunčevu svetlost. Ako primetite da su inače zeleni listovi, u obliku kovanica, sada poprimili braonkastu boju, onda znajte da ste je previše opteretili i da na kratko treba da je ostavite na miru.

 

 

Prema svojoj biljci budite ljubazni, volite je, ali ne preterujte u ljubavi i ona će sasvim sigurno vama da donese puno reće!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)