Horoskop

BOLJE DA NE ZNATE: 4 znaka koji kriju šta pretražuju na internetu

Svi smo skloni da sate nekada provedemo na internetu tražeći neke nama bitne informacije. Mnogi ne brišu istoriju pretrage, pa može se desiti da naiđete na neke mračne "afinitete" ili interesovanja pojedinih ljudi oko vas. Evo šta kriju neki hooskopski znakovi.

28.05.2022 14:00

BOLJE DA NE ZNATE: 4 znaka koji kriju šta pretražuju na internetu
pexels.com

Svi horoskopski znakovi imaju nešto po čemu se ističu ili razlikuju od drugih, a mnogi od njih su skloni čuvanju određenih informacija ljubomorno i pretraživanju po internetu u kasnim večernjim satima kako bi došli do nekih saznanja koja ih se tiču. Neki znakovi vrlo otvoreno pokazuju svoja osećanja, dok ih drugi drže za sebe jer se vode opreznošću. Međutim koliko nam neko izgledao naivno i nežno na prvi pogled, mnogi imaju i mračnu stranu.

Rak        

Mnogi ovim znacima pripisuju odlike hipohondora, ali to ima pokriće, s obzirom na to da su ovi znakovi u stanju da u kasnim večernjim satima pretražuju internet ne bi li pronašli odgovor na određene simptome koje kod sebe prepoznaju. Rakovi se ne prave bolesnima,  već ugllavnom vole da kod partnera „kradu“ pažnju kako bi se osećali maženo i bezbrižno.

Pixabay

Rakovi traže pažnju pa su skloni da smšljaju i izgovore

Strelac

Strelečevi su veliki mislioci i njima vlada um, pa se često tako u svojim „putovanjima“ kroz razmišljanje zapute na neka mračna mesta pa tako koriste i Internet kako bi pronašli neka najčudnija i najmračnija mesta na Vebu, navodi Pinkvilla. Pošto su po prirodi vrlo znatiželjni često zalaze daleko kako bi na internetu pronašli odogovore na neke uznemirujuće teme koje vole.   

Škorpija

Škorpije su po prirodi sofisticirani i vrlo komunikativni ljudi, međutim, kada su odnosi sa drugim ljudima u pitanju vrlo su skeptični i rezervisani. Imaju običaj da špijuniraju svoje šefove i kolege, pa ako uđete u njihovu  istoriju pretrage naćićete gomilu informacija koje su tražili za one sa kojima rade. U stanju su da iskopaju neki „prljav veš“ svojih nadređenih, a nije im strano ni da uhode svog bivšeg partnera.  Na vrlo sofisticiran način će pronaći sve što ih zanima za ljude oko sebe.

pexels.com

pripadnici ovog znaka često špijuniraju ljude oko sebe tražeći nešto kako bih degradirali

Ovan

Ovaj znak je retko u ravnoteži kako izgleda spolja i unutra. Vrlo je sklon podlim mislima i sklonostima  i može vas iznenaditi svojom pravom prirodom. Ovan  ima mračan karakter i vrlo je verovatno da ima neki tajni fetiš ili čak neke seksualne afinitete po kojima se prepoznaje.   

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)