Zanimljivosti

"Srpska ćerka" ODUZIMA DAH! Kako vam se sviđa Anastasija u kombinaciji boja i stilova (FOTO)

Pevačica je objavila fotografiju u besprekornom morskom izdanju i u trenu dobila na desetine hiljada sviđanja i komentara, mreže izgorele, mnogi se složili da nikada nije bila lepša!

10.08.2022 17:00

"Srpska ćerka" ODUZIMA DAH! Kako vam se sviđa Anastasija u kombinaciji boja i stilova (FOTO)
FOTO: ST/D. Kadić

Pevačica Anastasija Ražnatović objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj po poroceni mnogih nikad nije izgledala lepše! Kombinacija boja na mladoj pevačici je ono što prvo upada u oči, a definitivno ona uvek pomera granice novih modnih trendova.

Brend D&G je poznat po jarkim bojama i cvetnim detaljima, ali svi oni koji su odmah pomislili da je poznati dvojac u pitanju moraćemo da razočaramo, iako prilično liči da njih dvoje potpisuju ovu kreaciju, ipak to nije slučaj. Pantalone su marke jalize.couture koji je poznat po kolekciji kupaćih kostima i asortimana za plažu, među kojima su i ove atraktivne pantalone koje se mogu poneti i van peščane obale. Končane pantalone koje je ponela popularna pevačica su po mišljenju pratilaca brenda, najlepše nijanse zelene boje.

Gornji deo pak potpisuje brend Una Latina, a odeća zaista ima latino primese. U pitanju je unikatni odevni predmet, budući da na prvi pogled deluje kao da je gornji deo bikinija preko koga je jaknica kratkih rukava. Ipak kada se malo bolje zagledamo vidimo da je odevni predmet izjedna. Izgleda kao bolero kratkih rukava koji se napred stapa u gornji deo kupaćeg kostima. Ne znamo tačno koji je materijal u pitanju, ali deluje kao saten, dok je dezen jednako primamljim kao i sam model. Na njemu je cveće u kombinaciji zelene, i to identične nijanse kao što su i pantalone, zagasito tirkiznoplave, indigoplave  i bordo. 

Anastasija ima i šminku koja u potpunosti prati stajling koji potpisuje stilistkinja Elena Nikolaevna. Šminka, s druge strane, je u vidu zeleno-plave senke koja savršeno pristaje Anastasiji i bronzanih nijansi ostatka mejkapa koji je dao dodir sunca na uveliko osunčanom pevačicinom licu. Karmin i sjaj su u zemljanim braonkastim nijansama, a kosa je stilizovana i duga, dok je zbod celokupnog stajlinga vidno namerno mokra.

Anastasijin autfit je dopunjen masivnim lancem u boji zlata i drugom elegantnom ogrlicom od cirkona zelene boje marke Wishjewelry, kao i njihovim narukvicama popularne zelene boje.

Ražnatovićeva izgleda kao sirena koja izranja iz mora, a fotografiju je opisala kratko:

- U susret zalasku sunca -

Objava je za sat vremena već dobila 22.000 sviđanja i na stotine komentara u vidu srca, gromova, vatre i reakcija oduševljenja lepotom mlade Anastasije.

Da li se i vama sviđa ovaj modni trend i nova nijansa zelene boje?

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Vlada

10.08.2022 19:11

Ne svidja mi se. Mnogo je crna i bahata.

Jelena

11.08.2022 08:56

Nije ona princeza. Veštački je pravite.