Zanimljivosti

HALJINE OD 100.000 DOLARA! Holivudske dive prošetale luksuz na dodeli Oskara, koja je vaš favorit? (FOTO)

Svečanost povodom 94. dodele nagrade Oskar protekla je u znaku prelepih glumica koje su ponele kreacije nekih od najčuvenijih modnih dizajnera današnjice.

28.03.2022 13:18

HALJINE OD 100.000 DOLARA! Holivudske dive prošetale luksuz na dodeli Oskara, koja je vaš favorit? (FOTO)
Profimedia

Protekla noć prošla je u znaku 94. po redu dodele nagrade Oskar u Los Anđelesu i kao što smo svi već navikli, u prvom planu su bila modna izdanja nekih od najpoznatijih glumica današnjice, koje su zablistale u svom punom sjaju.

Ceremonija je protekle godine zbog pandemije koronavirusa prošla u senci, pa se čini da su zvezde ove 2022. godine odlučile da nadoknade izgubljeno predstavljajući svoj najlepši stajling. Mi vam predstavljamo one dame za koje su modni kritičari rekli da su ove godine briljirale na crvenom tepihu i privukle najviše pažnje šarmom i lepotom, a osim toga, na sebi su nosile kreacije koje koštaju i po 100.000 dolara. To, naime, nije ništa neobično jer je već poznato da svake godine one ponesu modele nekih od najekskluzivnijih modnih brendova, koji se za dodelu Oskara posebno pripremaju i tako za svoje kreacije odrede i više nego posebne cene.         

Nikol Kidman se pojavila u društvu svog partnera u nebesko plavoj Armani Prajv haljini, izuzetno otmenog izgleda kakav ona i inače neguje. Stajling je upotpunila crvenim karminom koji, kako navode modni kritičari, izvrsno stoji na njenom porcelanskom tenu. Takođe, dijamantska ogrlica s narukvicom i prstenom odlično su se uklopile u njen glamurozan izgled.

Zoe Kravic je povezala moderan stil ružičaste dekoltirane haljine, koju potpisuje Seint Lauren, sa motivima frizure sa šiškama. Taj stajling, primetili su mnogi, podsetio je na legendarnu Odri Hepbern.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYLENTINO (@hylentino)

Džesika Čestejn pojavila se u svetlucavoj bajkovitoj "ombre" haljini u kombinaciji zlatne i boje lavande, kompanije Guči. Haljina sa šljokicama istakla je njenu besprekornu figuru, naročito struk. Dijamantski nakit upotpunio je glamurozni stajling.

Zendaja se pojavila u potpuno mladalačkom outfitu, ali je ipak privlačila poglede, pre svega svojom besprekornom linijom. Njen modni izbor potpisuje Valentino Hojte Kotur, a uz stajling je uklopila i frizuru tako što joj je kosa bila podignuta u lepoj stilizovanoj punđi.

Profimedia

Zendaja je oduševila sve prisutne dvodelnom kombinacijom 

Lili Džejms je ponela prozirnu, bledo ružičastu haljinu iz „Versaće“ kolekcije. Ona je izgledala prefinjeno u cvetnom dezenu haljine i sandalama sa platformom koje su se sjajno ukombinovale u njen stajlig.

Mila Kunis je nesumnjivo možda ponela i najlepšu haljinu, pojavivši se u kreaciji Zuhaira Murada, u puder roze haljini u grčkom stilu. Minđuše i prsten su samo dali dodatni pečat stajlingu, a svedena šminka za koju se odlučila je istakla njenu prirodnu lepotu.

Profimedia

Mila Kunis 

Dakota Džonson je odabrala dugačku neobičnu haljinu kombinovanih materijala koja se širila od rukava i struka prema dole, a modni kritičari su se složili da joj odlično pristaje zbog njene visine. Perje je dalo poseban pečat ovom modnom komadu.  

Profimedia

Dakota Džonson 

Lupita Niong je bila među stilizovanijim filmskim zvezdama, odlučivši se za neobičnu haljinu zlatne boje sa resama. Ovaj put, kada je frizura u pitanju, njen izbor bila je visoku podignuta punđa, koja je bila upotpunjena pletenicama. Blistav osmeh i prirodna šminka upotpunili su glamurozni stil.

Podsetimo, jedna od najskupljih haljina ikad nošena na dodeli Oskara jeste ona iz 1970. koju je ponela čuvena Elizabet Tejlor. Haljinu je kreirala Edit Hed, a koštala je neverovatnih 167.000 dolara.  

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)