Zanimljivosti

USVOJENU DECU VOLI VIŠE OD ROĐENE ĆERKE: Bila su mu puna usta roditeljstva, a onda je zbog sekte odbacio jedino dete kome je biološki otac

Izabela je umetnica, a Konor strastveni igrač golfa, a oboje su članovi Sajentološke crkve, kao i njihov otac.

09.05.2024 14:53

USVOJENU DECU VOLI VIŠE OD ROĐENE ĆERKE: Bila su mu puna usta roditeljstva, a onda je zbog sekte odbacio jedino dete kome je biološki otac
Profimedia

Čuveni glumac Tom Kruz (61) ima troje dece - sina Konora i ćerku Izabelu koju je usvojio dok je bio u braku sa Nikol Kidman i jedino biološko dete Suri koju je dobio tokom braka sa glumicom Kejti Holms. Sa Suri, koja je nedavno proslavila 18 rođendan, nema nikakav kontakt punih 12 godina. 

Kruz je nekad važio za vrlo odgovornog oca što je često isticao u intervjuima koje je davao u vreme kad su on i Nikol usvojili sina i ćerku.

Sa ocem u Sajentološkoj crkvi

Konor i Izabela su rasli daleko od očiju javnosti. Ona je u dom Toma Kruza i Nikol Kidman stigla kao beba.

- Sećam se te prve noći samo sam zurio u Belu. Proveravao sam je svake sekunde, samo je gledao, osećao tu trenutnu vezu. Obećao sam joj: "Uradiću sve za nju i to najbolje što mogu. Neću neću reći da ću nešto da uradim, a zatim da to ne uradim. Biću tu za nju kad god joj zatrebam. Ako sam u sred snimanja moj svet će stati zbog vas. To sam obećao svoj svojoj deci - pričao je tada Kruz.

To je svojevremeno potvrdio i Rade Šerbedžija koji je sa Kruzom sarađivao više puta. Upoznali su se tokom rada na filmu "Širom zatvorenih očiju", a ponovo su se zajeno našli ispred kamera u filmu "Nemoguća misija 2".

Kako je mnogo godina kasnije ispričao Šerbedžija, snimali su u Londonu kad je pozvao Konora na rođendan jedne od svojih ćerki. Kruz je opušteno doveo sina, nosio je kačket i ponašao se kao da nije zvezda.

- Tom Kruz je fin i kulturan čovek i dobar prijatelj. Jednostavan je, vredan i ne ponaša se kao zvezda. Baš kao i svi velikani sa kojima sam radio - rekao je Šerbedžija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Nakon ravoda od Nikol Kidmen, Kruz je ostao deo života svoje usvojene dece s kojima je u kontaktu i danas, dok ih australijska glumica gotovo i ne pominje.

- One su odlučile da budu sajentolozi i kao majka, moj posao je da ih volim. I ja sam primer tolerancije i verujem da šta god da radi vaše dete ono mora da zna da ima vašu ljubav. Ne pričam o njima zato što želim da zaštitim njihovu privatnost, ali znam 150 odsto da bih dala život za svoju decu jer je to moja svrha - kazala je nedavno Nikol Kidman, prenosi Yahoo.

Izabela je umetnica, a Konor strastveni igrač golfa, a oboje su članovi Sajentološke crkve, kao i njihov otac. Upravo ova crkva je bila kamen razdora između njega i Kejti Holms koja je pokupila ćerku i odselila se u Njujork što dalje od Kruza i Sajentologa.

Tom je svoje jedino biološko dete, ćerku Suri, poslednji put video kad je bila devojčica, i od tada osim plaćanja godišnje alimentacije od 400.000 dolara nije ga bilo briga za nju. Nakon što je napunila 18 godina i ta veza se prekida, jer on više nije dužan da plaća alimentaciju za nju. 

Ona se ne izjašnjava o svom slavnom ocu i drži se podalje od javnosti

- Suri neće imati bilo kakav kontakt s ocem, uprkos tome što ima 18 godina, a čak i da ju je pozvao, ona se ne bi javila. On ne postoji ni za Kejti ni za Suri, a njegova ćerka ne želi da se oslanja na njega ni u čemu. Ona oseća da ima jednog roditelja, a to je njena majka - pisali su američki mediji pozivajući se na izvor blizak Kejti Holms.

Kako se godinama spekuliše za sve je kriva Sajentološka crkva čiji je Kruz visoko pozicionirani član, a koja navodno zabranjuje kontakte čak i sa rođenom decom ukoliko nisu njeni članovi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)