Zanimljivosti

GLUMICA FOTOGRAFISANA KAKO TUMARA ULICAMA U ŠOK IZDANJU: Neprepoznatljivi kadrovi poznate lepotice (FOTO)

Malo ko bi je na prvi pogled i prepoznao.

20.04.2024 13:46

GLUMICA FOTOGRAFISANA KAKO TUMARA ULICAMA U ŠOK IZDANJU: Neprepoznatljivi kadrovi poznate lepotice (FOTO)
Profimedia

Ma koliko bili slavni i moćni, pojedine zvezde vole da se opuste i uživaju u nekim uobičajenom aktivnostima kao "sav normalan" svet. Međutim, retko kada mogu izbeći znatiželjne poglede prolaznika ili paparaca.

Holivudska glumica Kejti Holms tako je primećena tokom večernje šernje Njujorkom, međutim, njeno izdanje bilo je veoma nesvakidašnje. Kejti je na glavi imala vunenu kapu, obukla je džombast kaput, ispod kojeg je nosila trenerku i sportske patike. Pomalo je podsećala na beskućnika, tek kada se zagledate u lice možete primetiti da je u pitanju glumica koja je glavna zvezda crvenog tepiha.

Profimedia

Kejti Holms primećena kako šeta ulicama u veoma neobičnom izdanju

Podsetimo, poslednjih godina Kejti je vodila potpuno drugačiji stil života od onoga koji je imala dok je bila u braku sa holivudskim šmekerom Tomom Kruzom. Njihov rastanak bio je buran, a glumac godinama nije video njihovu zajedničku ćerku Suri. Ova mlada dama pre dva dana napunila je 18 godina, a ni ovom slavlju nije prisutvovao Tom. 

Suri je imala šest godina kada su se njeni roditelji razveli. Nakon razvoda neki su se pitali da li će njeno detinjstvo biti u znaku sajenotologije koju sledi njen otac. Kako je Kejti dobila puno starateljstvo nad ćerkom, ona je odlučila da je od starta odvoji od ozloglašene sajentološke crkve kojoj Tom Kruz pripada. Veruje se da je upravo i ona kriva zbog toga što on godinama nema nikakav odnos sa ćerkom i što se maltene pravi kao da ona i ne postoji. Ipak, situacija je drugačija sa glumčevom ostalom decom. 

Kruz je u dobrim odnosima sa ćerkom Izabel i sinom Konorom, koje je usvojio sa bivšom suprugom Nikol Kidman i koji slede ista načela. Njih dvoje ne pričaju sa majkom navodno zbog sajentologije.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)