Zanimljivosti

SNEŽANA DAKIĆ U ZLATU I DUBOKOM ŠLICU NA SUKNJI POSLALA ZAGONETNU PORUKU: Jedno pitanje je izazvalo salvu komentara (FOTO+VIDEO)

Voditeljka je proslavila emisiju "Ljubav i moda", a sličnu slavu donela je i u "Male stvari".

27.11.2023 17:02

SNEŽANA DAKIĆ U ZLATU I DUBOKOM ŠLICU NA SUKNJI POSLALA ZAGONETNU PORUKU: Jedno pitanje je izazvalo salvu komentara (FOTO+VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Snežana Dakić (54) proslavila je emisiju “Ljubav i moda” koja je upravo zbog njenih saveta bila rado gledana. Ona je osim novinarstva, kojeg se ne odriče, poslednjih godina rešila da se oproba i kao psihoterapeut, a izgleda da se i u toj profesiji odlično snašla. U njenom opisu na Instagramu predstavlja se kao producent, novinar, influenser, psihoterapeut, agent za nekretnine, voditeljka i majka. Ona je najzaslužjija i što je njena nova emisija “Male stvari” veoma gledana. Njeni pratioci kojih broji 146.000 se slažu da je ova emisija najgledanija upravo zbog Dakićeve.

Njena poslednja najava bila je veoma propraćena. Činjenica da joj je gošća bila nekadašnja voditeljka rijalitija na ružičastoj televiziji Dušica Jakovljević, doprinela je gledanosti, ali je većina bila očarana izgledom Dakićeve. Snežana retko kada omaši kada je modni izazov u pitanju, a i ovaj put njen stajling je bio za čistu desetku. 

Snežana je krem rolku uparila sa svetlucavom suknjom  koja je išla tik uz telo, a imala je zavidan šlic pa su do izražaja došle njene duge, vitke noge. Preko krem džempera imala je veliki kaiš u boji zlata uz koji je uparila zlatne salonke. Dakićeva je i sredinom šeste decenije zadržala odličnu liniju na kojoj joj mnogi zavide, pa je celu kreaciju upotpunila uz mrežaste čarape i to u krem boji. Dugu bakarnu kosu pustila je da u talasima pada, dok se od nakita opredelia za velike srebrne alke i jaču šminku.

- Pogodite ko je gost u specijalu ? - upitala je zagonetno Dakićeva pre nego što je otkrila ko je u pitanju.

Fotografija je u trenu dobila veliki broj sviđanja na Instagramu, kao i zavidan broj komentara.

- Ne zanima me ko je gost, isključivo gledam zbog tebe, ribetino!

- Uf, moćna je Snežana!

- Prelepa dama.

- Zgodna i elegantna zavodnica.

- Savršen izgled, Snežo.

- Prava mačka!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)