Zanimljivosti BAHATI BOGATAŠ SE PARKIRA GDE GOD POŽELI: Njegova reakcija na kaznu je razbesnela ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO) 14:01
Zanimljivosti KUPILA JE STARINSKI KOFER ZA SAMO 12 EVRA: Smrdeo je na trulež, otvorila ga je i zanemela je od šoka kad je ugledala blago! (VIDEO) 13:00
Zanimljivosti ONA IMA 20 GODINA I SVE JE U REDU DOK NE PROGOVORI: Ljudi se šokiraju kad joj čuju glas, ne mogu da veruju da takav zvuk izlazi iz njenih usta! (FOTO+VIDEO) 10:00
Brak i veze "PA ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 39 GODINA?!": Lepotica odlučno brani ljubav prema bogatašu, u tome joj pomaže i majka (VIDEO) 21:00
Brak i veze GOŠĆA JE PRISNO ZAGRLILA MLADOŽENJU PRED SVIMA: Reakcija neveste bila je neočekivana, svi su videli šta se dešava! (VIDEO) 11:00
Brak i veze OSTAVILA JE DEČKA POSLE SEDAM GODINA VEZE: Zbog onoga što joj je poklonio usledila je šok reakcija, svi joj govore samo jedno (VIDEO) 20:00
Zanimljivosti GODINAMA NE NOSI DONJI VEŠ ISPOD PANTALONA: Objašnjenje je neverovatno, svi gledaju u neverici (FOTO+VIDEO) 18:02
Ispovesti KRUŽILE SU GLASINE DA NJEN MUŽ IMA AFERU: "Kada je otišao na tuširanje, uzela sam mu telefon i zapanjila se onim što sam u njemu našla!" 21:00
Ispovesti DEČKO JE POLJUBIO I OTIŠAO U PRODAVNICU: Dva sata kasnije stigla joj je šokantna poruka zbog koje se zaledila! (VIDEO) 10:00
Zanimljivosti DEČAK JE DOBIO OGROMAN PAKET ZA ROĐENDAN: Kad je prišao i otvorio ga prolomio se vrisak, nije ni sanjao ovakvo iznenađenje! (FOTO+VIDEO) 10:00
Roditeljstvo DETE JE IZAŠLO IZ AUTOMOBILA I LEGLO NA BETON: Usledio je potpuno neočekivani potez njegovog oca koji je zapanjio ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO) 14:00
Zanimljivosti NINA BADRIĆ IZAZOVNIJA NEGO IKADA, IZBACILA NOGE, OGRNULA KAPUT, A FANOVIMA PALE VILICE: "Da su poljupci pahulje, poslao bih ti mećavu!" (FOTO) 19:00