Lice NJOJ SE KLANJAJU I ESTETSKI HIRURZI! Tvrde: Način na koji se ona transformiše mi ne bismo ni blizu mogli da joj pružimo! (VIDEO) 15:07
Zanimljivosti VODITELJKA JUTARNJEG U IZDANJU U KAKVOM JE NISMO NAVIKLI: Dočekao ju je skandalozan komentar, ali njena reakcija je tek brutalna! (FOTO) 12:00
Ostali ljubimci MAČKA GA JE DOZIVALA PRED VRATIMA TERASE, A KADA JE IZAŠAO USLEDIO JE ŠOK: Koga su to dovele, nije znao da li da beži ili doziva u pomoć?! (FOTO/VIDEO) 09:01
Telo O OVOM PARU BRUJI ČITAVA PLANETA: Ona ima više od 10 miliona fanova, svi hipnotisano gledaju šta radi pred kamerama, a njemu poručuju samo jedno! (FOTO/VIDEO) 18:06
Roditeljstvo S NESTRPLJENJEM SU ČEKALI DA SAZNAJU POL BEBE, A ONDA JE BALON PROBUŠEN: Otac je u agoniji počeo da urla, lomi sve pred sobom i pesniči poklone! (FOTO VIDEO) 16:01
Lice "SVI MI HVALE NOVE TREPAVICE DOK NE VIDE ŠTA JE ISPOD NJIH"! Ljudi užasnuti: Devojko, skidaj to što pre! (VIDEO) 15:01
Strast USRED ODNOSA DEČKO JE INSISTIRAO NA OVOM FETIŠU, ZGROŽENA JE POBEGLA: Zbog traume koju je doživela, devojka je potražila stručnu pomoć (FOTO) 21:00
Telo ZA NJOM POLUDE SVI MUŠKARCI ČIM JE VIDE, ali onda ugledaju jednu stvar i beže glavom bez obzira: "Prelepa sam uprkos svemu"! (VIDEO) 16:05
Strast UHVATIO SAM ŽENU U NAŠOJ KUĆI POD ĆEBETOM SA KOMŠIJOM: Ono što mi je rekla potpuno me je zaprepastilo! 20:00
Telo DIZAJNERKA BUJNIH GRUDI DOKAZALA UŽIVO DA SU ONE PRAVE: Muškarci me stalno pitaju jedno te isto, a još više im se dopadne moj odgovor (VIDEO) 14:01
Zanimljivosti ŠTA SE DESILO ANI ŠTAJDOHAR? Fanovi mlade pevačice zabrinuti, njena misteriozna poruka na Dan zaljubljenih pokrenula pitanja, spomenula SLOMLJENO SRCE! (FOTO) 12:01
Lice NJENE OČI SU TOLIKE DA SE MNOGI PRESTRAVE: Pričaju mi da sam ista vilenjak iz "Gospodar prstenova", misle da sam bolesna(VIDEO) 20:02