Ostali ljubimci MAJKA SA BEBOM JE GLEDALA MAJMUNICU KROZ STAKLO U ZOOLOŠKOM VRTU: Ono što je životinja uradila nateraće vam suze na oči, viralni video obišao svet! (FOTO/VIDEO) 14:00
Kuce KRENULA JE SVOM PSU DA SREĐUJE NOKTE: Njegova reakcija je bila urnebesna, a video je postao viralan istog momenta! (FOTO/VIDEO) 10:00
Zanimljivosti ŠERON STOUN TAJNO FOTOGRAFISANA U KUPAĆEM KOSTIMU: Fanovi u neverici gledaju glumičino izdanje, ovome se niko nije nadao (FOTO) 12:00
Brak i veze ŽENA ŠOKIRALA JAVNOST SVOJIM STROGIM PRAVILIMA ZA BRAK: Treće je posebno bizarno, da li biste vi ovo tolerisali kod partnera? (FOTO/VIDEO) 15:00
Strast MAŠTAM O KOLEGI SA POSLA, DA LI JE U REDU DA PREVARIM MUŽA SA NJIM? Ispovest jedne žene podigla je buru na internetu, kada je otkrila detalje svi su zanemeli (FOTO) 20:00
Kuce DVA PSA UŽIVALA SU NA DOKU KADA JE ČUDNO STVORENJE ZAPLIVALO ISPOD NJIH: Dok je vlasnik u šoku posmatrao scenu, usledila nezapamćena drama! (FOTO/VIDEO) 09:01
Kuce MISLILI STE DA JE NEMOGUĆE DRESIRATI PSA: Dobro pogledajte ove snimke i ne, nije vam se učinilo da su ovi psi progovorili! (VIDEO) 10:00
Zanimljivosti MILENA POPOVIĆ ZABLISTALA SVA U BELOM: Svi govore o prstenu koji sija na njenoj ruci, nikada nije delovala srećnije (FOTO) 08:10
Telo ZBOG INCIDENTA NA VRTEŠCI SMRŠALA JE 83 KILOGRAMA: Gubitak kilaže doveo je do novog problema zbog koga je sad zovu leteća veverica! (FOTO/VIDEO) 18:01
Strast SRELA SAM POTPUNOG STRANCA DOK SAM VOZOM PUTOVALA KOD BAKE: Ono što me je pitao prenerazilo me je, ali sam pristala! 20:01
Zanimljivosti OVO SU SVI ČEKALI! Milena Popović objavila fotografiju zbog koje ljudi ne prestaju da bruje, nižu se komentari na najrazličitijim jezicima! (FOTO/VIDEO) 14:10
Strast STUPIO SAM U INTIMAN ODNOS SA ŽENOM SA KOJOM NIKAKO NE BIH SMEO: Beznadežno sam zaljubljen, a znam da bi to uništilo moju majku! 19:01