Ispovesti SNAJA JE TREBALO DA JOJ BUDE GLAVNA DEVERUŠA, ali kad je obukla haljinu mlada je zanemela od šoka! Rekla joj je da može da bude na venčanju pod JEDNIM USLOVOM! 00:15
Roditeljstvo SNAJA ZABRANILA SVEKRVI DA UZME UNUČE U NARUČJE ZBOG JEDNE NJENE RUŽNE NAVIKE, pa izazvala haos: "Pre ulaska u našu kuću mora da se istušira i presvuče"! 19:45
Roditeljstvo MAJKA JE OTIŠLA DO APOTEKE I BEBU OSTAVILA SVEKRVI DA JE PRIČUVA: Kada se vratila, prizor ju je ZGROZIO! 00:05
Ispovesti SVEKRVA ME JE NATERALA DA BEBI URADIM DNK TEST ZBOG NEOBIČNE BOJE OČIJU: Rezultati su otkrili šokantu tajnu - sve se krilo DECENIJAMA! 23:20
Vesti CEO REGION BRUJI O OVOJ BOSANSKOJ SVEKRVI: Kada je njen sin na svadbi nahranio tortom svoju izabranicu usledila je reakcija kojoj se niko nije nadao! (VIDEO) 13:30
Brak i veze UHVATILA SAM SNAJU U KUHINJI USRED AKCIJE S DRUGIM MUŠKARCEM! Noćima ne spavam zbog onoga što je obećala mom sinu 23:30
Brak i veze USKORO TREBA DA SE PORODIM, A ZAHTEV MOJE SVEKRVE ME JE ZAPREPASTIO: Mnoge žene su prošle kroz istu muku! 22:45
Ispovesti "SNAJA ME JE OPTUŽILA DA SAM LJUBOMORNA NA NJU": Kad se požalila bratu, usledilo je još veće razočaranje 21:14
Ispovesti "SNAJA MI DOZVOLJAVA DA VIĐAM UNUČE SAMO AKO JOJ SREĐUJEM KUĆU": Ispovest ponižene svekrve i bake podelila korisnike Interneta 20:00
Ispovesti SVEKRVU UŽASNO NERVIRAJU VELIKE GRUDI NJENE SNAJE: "Optužila me je da su mi spuštene, a onda je vrisnula kad je videla moju fotografiju u toplesu!" 22:01
Ispovesti SVEKRVA IZ NIŠA PREPLAKALA PRAZNIKE: „Dok me je snaja vređala, moj sin je ćutao kao zaliven“ (FOTO) 14:00
Ispovesti "SVEKAR JE SUMNJAO DA VARAM MUŽA, PA JE INSISTIRAO DA DETE IDE NA DNK TEST": Kad su stigli rezultati, u porodici je nastao haos 21:00