Brak i veze SVAĐA NIJE UVEK LOŠA STVAR: Stručnjaci objašnjavaju kako se "zdravo posvađati" sa svojim partnerom! 15:00
Strast "MOJA ŽENA I JA ČESTO IMAMO ODNOSE SA DRUGIM PAROVIMA, ALI JA IMAM BLOKADU": Muškarac se iznenada suočio sa neočekivanim problemom 21:00
Ispovesti MUŽ ME JE OSTAVIO ZBOG DUPLO MLAĐE LJUBAVNICE: Kad čujete šta joj je rekao, ostaćete zgranuti! (FOTO) 19:35
Ispovesti TETOVAŽA MOG SUPRUGA OTKRILA JE TAJNU ZBOG KOJE SAM GA ODMAH OSTAVILA: Žena nije mogla da veruje šta joj se desilo posle 2 decenije 21:00
Zanimljivosti RAZVELA SE NATALI PORTMAN POSLE 11 GODINA BRAKA: Zbog ljubavnog trougla donela je odluku posle koje nema natrag (FOTO) 14:32
Zanimljivosti "SVESNO SAM SE ŽRTVOVALA DA MOJA ĆERKA NE BI BILA POVREĐENA": Snežana Savić progovorila o bolnoj odluci koju je donela (FOTO) 17:05
Zanimljivosti NOVA DEVOJKA BREDA PITA JE SUŠTA SUPROTNOST ANĐELINI: Da li će ga ubediti da je odvede pred oltar? (FOTO) 17:27
Zanimljivosti BEN AFLEK UHVAĆEN U FLERTU SA BIVŠOM SUPRUGOM: Nije mogao da sakrije osmeh od uva do uva, šta će na to reći Dženifer Lopez?! (FOTO+VIDEO) 17:52
Zanimljivosti LUCIJA ŠERBEDŽIJA GA JE ČEKALA 25 GODINA, ON ZAVRŠIO SA SRPSKOM GLUMICOM: Tajna ljubav o kojoj je pričao ceo region (FOTO) 09:51
Zanimljivosti "NESREĆNI SLUČAJEVI SU DOVELI DO TOGA DA SE NE OSTVARIM KAO MAJKA": Ovaj detalj iz života Ekstra Nene malo ko je znao 18:30
Zanimljivosti OVAJ DETALJ O ĆERKI DRAGANA MIĆANOVIĆA NISTE ZNALI: Evo zbog čega Iva nije rođena u Srbiji! (FOTO) 09:50