Ispovesti OTIŠAO JE NA OPERACIJU UVEĆANJA MUŠKOSTI A ONDA JE USLEDIO PAKAO: "Bolovi su bili nepodnošljivi, nisam mogao da spavam i sedim, osećao sam se kao Frankeštajn!" 19:00
Odrasli 6 SIMPTOMA HELIKO BAKTERIJE: U ova 3 slučaja obavezno morate posetiti lekara jer komplikacije mogu da podrazumevaju RAK! 13:01
Odrasli DA LI ČESTO ČAČKATE NOS? Odmah prestanite to da radite, naučnici upozoravaju: Evo do čega ta aktivnost može da dovede! 13:01
Lice PRVO SE POJAVIO OSIP, A POTOM SU POČELI DA JOJ OTPADAJU KOMADI KOŽE S LICA: Lepotica prolazi kroz agoniju i to zbog stvari koju mnoge devojke rade (VIDEO) 16:01
Zanimljivosti TUŽNA SUDBINA NAJVIŠEG ČOVEKA NA SVETU: Bio je pravi džin a razlog njegove smrti potresao je javnost (VIDEO) 08:01
Ispovesti SPAVA NA EKSERIMA I IMA 15.000 PIRSINGA: Elen otkriva i koliko minđuša se nalazi u njenom polnom organu, šokiraćete se! (FOTO) 17:01
Odrasli OPREZNO SA ANTIDEPRESIVIMA! Njihova upotreba u trudnoći može imati fatalne posledice! (FOTO) 13:01
Odrasli ZGROZIĆE VAS ONO ŠTO JOJ JE TRAJNI LAK URADIO S PRSTIMA! Očajna devojka preživela noćnu moru: Ljudi na ulici su me gledali kao da sam nakaza! (FOTO/VIDEO) 17:01
Odrasli OVIH 9 ZNAKOVA UKAZUJU NA TO DA IMATE PROBLEM U INTIMNOJ REGIJI: Jedan simptom će vas totalno zateći! 17:57
Zanimljivosti GLUMICA OBOLELA OD OPAKE INFEKCIJE! Lekari je spasli od mikroorganizma koji "jede meso", njena priča iznenadila je svetsku javnost 09:05