Tetka Saveta "NIJE NI ČUDO ŠTO NIKAD NE JEDEM KAD IDEM U GOSTE": Žena je oprala patike u mašini i zgrozila ljude na društvenim mrežama! (VIDEO) 15:00
Roditeljstvo "MOJA MAMA ME VOLI SAMO KADA SAM NAŠMINKANA": Ova devojčica ima samo 9 godina, a ono na šta je roditelji teraju dovešće vas do suza (VIDEO) 09:02
Moda LEKARI UPOZORAVAJU NA OPASAN TREND KOJI SE ŠIRI MEĐU ŽENAMA: Navodno bezbolno nošenje štikli posebno je riskatno za jednu kategoriju dama (VIDEO) 12:00
Moda KAKO DA SE OBUČETE PO RECEPTU SARE DŽESIKE PARKER I KEJT MIDLTON? Izaberite nešto od ovih kombinacija i svi će se okretati za vama! (FOTO/VIDEO) 15:01
Dete BEBA DŽIN STIŽE MAJKU PO VISINI: Lekari zbunjeni rastom deteta koje je potpuno zdravo, sada ima 18 meseci i izgleda poput odrasle devojčice! (VIDEO) 19:10
Tetka Saveta UKLONITE FLEKE SA BELIH PATIKA I TO BEZ PRANJA: Potreban vam je samo komad povrća koje jedemo svaki dan (VIDEO) 12:01
Moda NEKO ZA OVO DAJE PRAVO BOGATSTVO: Novi modni trend pokrenuo je lavinu komentara, ko još ovo želi da nosi? (VIDEO) 15:01
Psihologija ŠTA KUĆNE PAPUČE GOVORE O VAMA? Verovali ili ne, ovako možete otkriti najveće tajne sopstvene psihe! 18:01
Moda DA LI BISTE NOSILI OVE CIPELE PAPKE? Ova devojka ih izrađuje po specijalnoj metodi, pogledajte o čemu se radi! (VIDEO) 15:01
Tetka Saveta KAKO DA SE OBUĆA NE KLIZA: Jeftin trik koji će vas spasiti u hladnim danima (VIDEO) 13:02
Zanimljivosti ŠTA TO JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA NA PLANETI IMA NA NOGAMA? Fanovi ismejali Irinu Šajk: Nadam se da ovo nećemo morati da nosimo ove zime! (FOTO) 16:01
Zanimljivosti UVEK VEĆE ZA BROJ, ALI ZAŠTO? Megan Markl ima razlog zbog kog se u javnosti pojavljuje u velikoj obući! 09:31