Citat dana Nemam vremena za usamljenost. Kratka samovanja, kada negde otputujem bez društva, krepe moju dušu. 13:40
Zanimljivosti GLUMICU UHODE, UGROŽENO JOJ JE ZDRAVLJE ZBOG NAPUŠTANJA KULTA: Lijina potresna ispovest pokrenula je brojna pitanja 16:35
Zanimljivosti "DOKTORKA MI JE REKLA DA NEMA LEKA": Jelena Jovičić progovorila o saznanju da boluje od autoimunog oboljenja, tada joj se promenio život 18:51
Citat dana Ljubav je sila najveća. I to ne samo kao osećanje već kao pokretač, inspiracija i snaga. 13:40
Zanimljivosti "TATA I JA SMO DELILI DROGU": Glumica je bila u kandžama narkotika, brat joj je preminuo predoziran heroinom (FOTO) 17:01
Citat dana Žena može voleti kao da nikada neće otići, ali može otići kao da nikad nije ni volela. 15:35
Zanimljivosti MEGAN FOKS NE LIČI NA SEBE: Fanovi u šoku, poručili su joj samo jedno! (FOTO+VIDEO) 10:40
Citat dana Jednom sam čula definiciju: Sreća je zdravlje i kratko pamćenje! Volela bih da sam je izmislila, jer je veoma tačna. 14:40
Zanimljivosti OVAKO JE JELENA GAVRILOVIĆ IZGLEDALA PRE 30 GODINA: Jedan detalj nikome nije promakao (FOTO) 07:05
Citat dana Gaga je bio skroman čovek. Stidljiv. Vrlo misaon i dubok, čak i više nego što je bio šarmantni boem 14:40
Zanimljivosti NAŠA PRELEPA GLUMICA POZIRALA JE U PLEJBOJU, A IMA BRATA KOJI SE ZAMONAŠIO I SUPRUGA KOJEG KRIJE OD JAVNOSTI: "Ako ste u miru sa svojim odlukama, sve je u redu" (FOTO) 10:20
Zanimljivosti GLUMICA LAŽIRALA SOPSTVENU SMRT: Kada je otkriven razlog niko nije ostao ravnodušan, mnogi je podržavaju (VIDEO) 09:40