Zanimljivosti SA 22 SE SKINULA DO KOŽE, A ZBOG BRAKA SA TOMOM KRUZOM GLUMICA JE PROŠLA GOLGOTU: Iz prodavnice je ukrala lutku, razlog slama srce 08:30
Film, muzika i pozorište GORICA POPOVIĆ U BRAKU JE 33 GODINE, ALI O MUŽU NE PRIČA: Pre mesec dana su proslavili godišnjicu, u mladosti je bio pravi dasa! (FOTO) 15:50
Film, muzika i pozorište OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA LJILJANE BLAGOJEVIĆ: Jedan detalj koji godinama nosi "otklanja" sve bore i nesavršenosti! 18:02
Odrasli NEDA ARNERIĆ SE UDAVALA TRI PUTA: Zbog prvog muža nije postala svetska zvezda, drugi je bio 32 godine stariji, sreću našla sa trećim! 19:01
Film, muzika i pozorište U TANJU BOŠKOVIĆ JE BILO ZALJUBLJENO POLA BEOGRADA, A ONA JE SEDELA KOD KUĆE I PLELA: "Frajeri su me brzo ostavljali, bez objašnjenja!" 16:50
Citat dana Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja - kada je nema i kada ne postoji ništa osim lepote. 10:15
Vesti OVAKO JE NENAD OSVOJIO NATAŠU NINKOVIĆ: Odmah je prepoznao njenu slabost, posle toga više ništa nije bilo isto! (FOTO) 18:05
Film, muzika i pozorište IMA 95 GODINA, A NE STAJE, LEGENDARNA MIRA BANJAC OTKRIVA TAJNU SVOJE DUGOVEČNOSTI: Za mene posao nije kuluk, nego najbolja terapija 18:00
Film, muzika i pozorište PIXAR STUDIO DONOSI "ELIO", ANIMIRANI FILM ZA SVE OD 7 DO 77 GODINA: Mirka Vasiljević je samo jedna od mnogih, koja je pozajmila svoj čarobni glas za ovo ostvarenje! (FOTO, VIDEO) 17:30
Film, muzika i pozorište NAJLEPŠA SRPSKA GLUMICA NE ZABORAVLJA STUDENTSKE DANE U MALENOJ SOBICI: Džem i ajvar smo držale na terasi - drugarica i ja smo imale pravo na dve police u frižideru! 18:01
Film, muzika i pozorište BRANKICA JE BILA NAJLEPŠA SRPSKA GLUMICA, PA JE NESTALA: Evo gde je danas i kako izgleda bivša devojka Miloša Bikovića! 10:20
Citat dana Nisam više skromna. Muka mi je od skromnosti. Treba li da mi bude žao što sam bogata, što sam udata za filmsku zvezdu, što ne izgledam loše? Ne, neću da se izvinjavam 14:51