Zanimljivosti TEODORA DŽEHVEROVIĆ SE UTEGLA U NAJLON ČARAPE, VEŠA NEMA, ODEĆE NEMA! Ljudi ne prestaju da se čude: Ne stidiš se ni da pokažeš sve nedostatke! (FOTO) 10:12
Zanimljivosti ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U TOPU IZ KOG SVE PRŠTI, grudi u prvom planu! Muškarci oduševljeni, ali fanovi čuvenog pevača joj poručuju: Dosta je golotinje! (FOTO) 15:01
Zanimljivosti ČUVENI GLUMAC POKAZAO PONOS! Za njim uzdišu sve Srpkinje, a sad je u svlačionici otkrio i glavni adut, svi komentarišu samo jedno! (FOTO) 14:01
Ispovesti OVA ŽENA UDALA SE ZA POLUBRATA: Pitala sam mamu za savet, a ona mi je rekla samo jedno! (FOTO) 10:01
Roditeljstvo LJUDI NEPRESTANO BULJE U OVU MAMU KADA DOĐE U OBDANIŠTE: Svi me osuđuju zbog jedne stvari! (VIDEO) 15:06
Šminka MUŠKARCI ME VREĐAJU KADA ME VIDE UJUTRU POSLE IZLASKA: Od mene pomisle da je moja majka jer sam uveče neprepoznatljiva! (VIDEO) 10:36
Zanimljivosti CRNA ŽENO, GDE SI POŠLA TAKO GOLA? Marinu Visković nagrdili posle nastupa u Crnoj Gori: Nemoguće je da je tako izašla pred ljude! (FOTO/VIDEO) 07:06
Zanimljivosti ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA BEZ BRUSA POZIRALA ISPRED KUĆE! Dočekali je jezivi komentari na mrežama! (VIDEO) 10:35
Zanimljivosti Sara Jo sa dečkom na peškiru pred svima, poljupci i snimanje telefonom podelili pratioce! (FOTO) 13:00