Vesti SRELA JE POZNANIKA I UPOZNALA GA SA SINOM: Ono što mu je rekla umalo ga nije ubilo - samo je zurio u prazno, a onda mu se obratio i dečak! (VIDEO) 22:20
Odrasli MUŠKARCI U PANICI ZBOG "ZIMSKOG PENISA", pa se oglasio čuveni lekar: Oni su u najvećoj opasnosti! 15:15
Zanimljivosti OVAJ ČOVEK JE PROGLAŠEN ZA NAJATRAKTIVNIJEG MUŠKARCA 2024! Mnogi su u neverici - da li je ovo pravi izbor? (FOTO) 09:25
Zanimljivosti REKLA MU JE DA JE ILI UBIJE ILI NAPRAVI DETE - sada je trudna! Megan u drugom stanju sa bivšim zavisnikom koji je varao sa drugaricom 22:19
Odrasli SVAKI MUŠKARAC MORA DA ODE NA OVAJ PREGLED KOJI MOŽE DA MU SPASI ŽIVOT! Imate više šanse ako se na vreme otkrije 14:15
Brak i veze SUPRUGA JE OTIŠLA NA DEVOJAČKO VEČE I PRESPAVALA KOD PRIJATELJICE: Kad se vratila priznala mi je nešto strašno, život mi se zgadio! 23:01
Strast REKLA JE DA JE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA, PA JE PRIZNALA KOJI JE PRAVI BROJ, I JA SAM UVENUO: Ne mogu da se oporavim od šoka 23:01
Vesti IGRALE SU SE NA PODU KADA SE JEDNOJ PRIŠUNJALO ODVRATNO STVORENJE: Zavuklo se ispod nje, a zatim nestalo u dukserici: Pojavila se glava, pa su zavrištale od užasa! (VIDEO) 15:43
Brak i veze TRAŽIO JE SUPRUGU KOLIMA, A ONDA JE UGLEDAO U JEDNOM PARKU: Zanemeo je od bola kad je video šta radi na klupici, pa je odlučio da je pozove: Sve je snimio! (VIDEO) 23:00
Ispovesti UŠAO SAM U STAN I ČUO NEŠTO IZ SPAVAĆE SOBE: Zanemeo sam od stresa, bila je to moja žena, ali onda je usledilo ono najgore! 22:02
Brak i veze MLADA JE BACILA BIDERMAJER, A ONDA JE NASTAO HAOS: On je uleteo među devojke koje su zavrištale od šoka, ali tu nije bio kraj! (VIDEO) 17:07
Brak i veze BILA SAM NA NAJKRAĆEM DEJTU U ISTORIJI - oduševio se kada me je video, a onda je pobegao glavom bez obzira! 22:30