Strast "MOJA ŽENA I JA ČESTO IMAMO ODNOSE SA DRUGIM PAROVIMA, ALI JA IMAM BLOKADU": Muškarac se iznenada suočio sa neočekivanim problemom 21:00
Brak i veze NAJNEOBIČNIJA PROSIDBA KOJU STE IKADA VIDELI: Sve je bilo tu, sem muškarca koji je trebalo da je zaprosi, ali rekla je "DA"! (FOTO+VIDEO) 18:41
Ostali ljubimci POTRČAO JE KA FOKI I ZGRABIO JE ZA VRAT: Ljudi su u neverici gledali šta joj radi, a onda je usledio neočekivani rasplet (VIDEO) 14:20
Ispovesti "MISLILA SAM DA IMAM SAVRŠENOG DEČKA, A ONDA SAM SAZNALA STRAŠNU ISTINU": Jedan poziv promenio je sve 20:45
Ispovesti "MOJA ŽENA NE ŽELI DECU, KAŽE DA NEMAMO DOVOLJNO PARA, A TROŠI NA LUKSUZ": Ispovest muškarca koji mašta da postane otac 21:10
Ispovesti "KUPIO SAM DEVOJCI IGRAČKU ZA ODRASLE, SAD JOJ VIŠE NISAM POTREBAN": Mladić ostavio urnebesnu recenziju na sajtu za odrasle 20:50
Strast PREVARILA GA SA 26 MUŠKARACA PRE BRAKA: Kad je muž to saznao, postavio joj je neverovatan zahtev (FOTO) 20:52
Zanimljivosti OTVORIO JE TAJNA VRATA IZA CIPELARNIKA: Ono što se nalazilo s druge strane niko nije očekivao! (VIDEO) 09:50
Zanimljivosti LJUDI SU ZAPANJENO GLEDALI ŠTA RADI OVAJ ČOVEK: Način na koji se izvukao iz rupe protivi se logici i gravitaciji! (VIDEO) 10:30
Mace OVAKVOG LJUBIMCA ŽELE SVI: Dohvatila ga je šapama, a onda su počeli da padaju "eskimski poljupci" (VIDEO) 14:30
Brak i veze ČUO JE RAZGOVOR SVOJE SUPRUGE I IZLETEO IZ STANA ISTOG TRENUTKA: Ono što je potom uradio rasplakalo bi svaku ženu! (VIDEO) 15:41
Ispovesti NAPIO SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA DVE KOLEGINICE: "Život mi je postao pakao, devojka me mrzi, a šef mi preti otkazom" 20:25