Strast ON IMA SAMO 31 GODINU I ČAK 63 DECE: Sad želi nagradnu igru za žene koje hoće potomke baš sa njim, evo i zašto! (FOTO) 20:01
Ispovesti UŽIVALI SMO U LJUBAVI, TRAŽILI STAN I VOLELI SE, ali jedna poruka je sve to promenila! A tek kada su mi stigle fotografije, skamenila sam se! 21:55
Strast MUŠKARAC OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU IZ SVOJE INTIME: Mnogi će se zaprepastiti kako na to reaguju njegove žene! 22:01
Strast ZAJEDNO SMO 8 MESECI I SADA MI JE TRAŽILA DA JOJ RADIM NEŠTO NESTVARNO U KREVETU: Ne znam kako da joj kažem ne, to me plaši! 08:10
Zanimljivosti OSTAVIO JE NA TREN BEBU U BAŠTI KAFIĆA I KADA SE VRATIO NJE NIJE BILO! Snimak uteruje strah u kosti, a reakcije ljudi koji su ispijali svoje kafe će vas zaprepastiiti! (VIDEO) 11:10
Telo PITALA JE MOMKA DA LI JOJ SE STOMAK PREVIŠE VIDI U HALJINI, A ON JE URADIO NEŠTO NEČUVENO: Model s viškom kilograma žestoko isprozivana na mreži! (VIDEO) 21:01
Zanimljivosti MOŽETE LI DA ZAMISLITE DA NEKO ŽIVI U OVOJ KUĆI? Muškarac pokazao svoj regularan dan u domu prepunom smeća i otpada, ali jednim detaljem zbunio je sve! 17:56
Ispovesti TRAŽIO MI JE DA ZA PRVI SASTANAK VOZIM 2,5 SATA DO NJEGA, a onda još nešto što me je prenerazilo! Očajna devojka zatražila savet: Da li da idem? 20:01
Telo NIKADA NIJE DOZVOLILA DEČKU DA JOJ VIDI STOMAK I DA GA DODIRNE: Sada je sa čitavim svetom podelila zašto je to tako! (FOTO/VIDEO) 21:01
Strast ZAŠTO MUŠKARCI ZASPE ODMAH NAKON INTIMNIH ODNOSA? Ovo su odgovori na pitanje koje zanima sve žene! 20:01
Zanimljivosti PARALISAO SE SCENOM KOJU JE VIDEO U AUTOBUSU: Muškarac je na trenutak pogledao pored sebe i zanemeo od prizora (FOTO) 16:00
Ispovesti MI SMO TRANSRODNI PAR IZ INDIJE: Proces promene pola oboje smo prekinuli kada smo poželeli bebu, porodica nas se odrekla(FOTO/VIDEO) 08:10