Strast IMAO SAM ODNOS SA SUPRUGOM I NJENIM DALJIM ROĐAKOM: Više ne mogu da pristanem na monogamiju, tako je dosadna! 20:30
Zanimljivosti ŽIVEO JE SA DVE ŽENE - AFERE I SKANDALI ALENA DELONA: Imao je buran ljubavni život - a voleo je samo jednu 08:02
Vesti U BEOGRADU MI JE PRIŠLA ŽENA OD 40 GODINA I PITALA DA ODEM KOD NJENOG MUŽA: Tražila je OVO, čak je htela i da mi plati 09:36
Zanimljivosti PUKLA TIKVA, GODINAMA JE VARAO POZNATU PEVAČICU, ČAK I TRUDNU: Ugovarao odnos u troje, hteo da šalje avion po ljubavnice 16:55
Strast PRISTALA JE NA NEPLANIRAN ODNOS U TROJE SA DEČKOM I NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: "Ujutro sam otrčala do tolaleta i dva puta povratila od užasa!" 19:00
Ispovesti DEČKO I JA SMO REŠILI DA UKLJUČIMO I MOJU NAJBOLJU DRUGARICU U INTIMNI ODNOS: Ono što se desilo posle toga promenilo nam je život iz korena 20:00
Strast "VERENIK JE PRISTAO DA ISPUNI MOJU FANTAZIJU A SAD ME OPTUŽUJE DA GA VARAM": Sandra je zbog intimnih maštarija na korak od otkazivanja venčanja! (FOTO) 21:00
Ispovesti "OVO POKAZUJE KOLIKO JE ŽIVOT PROLAZAN": Nakon što je na Tiktoku objavljen snimak trojice braće, malo ko je zadržao suze (VIDEO) 14:02
Strast POSLE 15 GODINA BRAKA MOJ SUPRUG ŽELI TROJKU: Posebno me je prenerazilo to koga mi je predložio! 11:55
Strast OSTAVIO JE ZBOG LJUBAVNICE A ONDA JOJ DAO NEPRISTOJNU PONUDU: Preljubnik poželeo noć u troje, reakcija njegove bivše je neverovatna! (FOTO) 21:00
Strast STJUARDESA IZ HRVATSKE OTKRILA DETALJE RAZVRATA U AVIONIMA: Obični putnici ne mogu ni da zamisle da se ovo događa u letelicama! 21:01