Ispovesti MISLILA JE DA JE JEDINICA, A ONDA JE ISPLIVALA DUGO ČUVANA PORODIČNA TAJNA: Zbog onoga što je uradila uzdrmano je 77 porodica (FOTO) 09:02
Roditeljstvo TATA JE OBRIJAO BRADU I PRIŠAO DA UZME ĆERKU: Neočekivana reakcija njegovih bliznakinja potpuno ga je iznenadila (VIDEO) 16:00
Zanimljivosti ONE SU NAJVEĆA LJUBAV SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: Voditeljkina porodična fotografija izazvala je veliku pažnju (FOTO) 18:15
Roditeljstvo RAZDVOJILI SU IH PRI ROĐENJU I ODVELI NA RAZLIČITE KONTINENTE: Susret bliznakinja u programu uživo rasplakao je svet, svi strahuju od ponovnog rastanka (VIDEO) 16:01
Roditeljstvo SNIMAK DVE SESTRE KOJI JE RASPLAKAO SVET: Nemerljiva ljubav starije devojčice prema mlađoj sestrici sa Daunovim sindromom (VIDEO) 12:00
Roditeljstvo JEDNOG DANA SAM VIDELA NEPOZNATOG ČOVEKA NA TELEVIZIJI I SVE MI JE BILO JASNO: A onda je u moju usvojiteljsku porodicu stiglo pismo, intuicija me nije prevarila! (FOTO) 19:01
Brak i veze ZAPROSIO DEVOJKU NA VENČANJU NJENE SESTRE: Mlada se taman spremala da baci bidermajer, a usledila je scena kojoj se malo ko nadao! (VIDEO) 15:01
Zanimljivosti Stigao mi je mejl od nepoznate žene, a kada sam ga otvorila SHVATILA SAM DA JE ONA ISTA JA! Šokantna porodična tajna otkrivena posle 36 godina! (VIDEO) 12:13