Moda LIDIJA VUKIĆEVIĆ BOMBA: Prošetala je providnu suknju, a onda okrenula leđa kameri, svima zastao dah od tog PRIZORA! (VIDEO) 17:20
Vesti PRE TRI DECENIJE UKRCALA SE NA BROD S RODITELJIMA I NESTALA: Godinama kasnije njena porodica dobija OVE slike 19:35
Zanimljivosti HARISON FORD IZGLEDA LOŠE, NE MOŽE VIŠE NI DA SE POTPIŠE: Svi ćute o njegovom zdravlju - fanovi u šoku! (VIDEO) 15:13
Zanimljivosti GLUMAC JAVNO UPUTIO SUPRUZI DIRLJIVE REČI KOJE NIKO DRUGI NIJE ZNAO: Zablistale suze u očima Penelope Kruz (VIDEO) 18:55
Zanimljivosti ON OPERE SUDOVE, A JA KLEKNEM: Pevačica otkrila šok detalje intimnog života sa glumcem 21:20
Moda SLOBODA MIĆALOVIĆ GRMI U VRELOM KOMBINEZONU NAJDUBLJEG DEKOLTEA: Izbacila grudi u prvi plan, kao nikad do sad! (FOTO) 17:15
Zanimljivosti AMERIKANCI NAGRADILI PRINCA HARIJA, A OD NJEGOVE PORODICE NI TRAGA NI GLASA: Velika zvezda uručila mu priznanje (FOTO) 07:20
Zanimljivosti IMAO JE 21 GODINU KAD JE DOBIO 28 MILIONA DOLARA: "Svi su mi tražili pare, a ja sam se osećao kao - bankomat!" 07:42
Odrasli DEPRESIJA SE VIDI U OČIMA: Evo kako stručnjaci objašnjavaju da se bezvoljnost može odmah uočiti kod ljudi! 08:00
Zanimljivosti ČISTILA JE KUĆU I PRONAŠLA DOBITNI LOTO LISTIĆ: Dve godine je bio u fioci, a osvojena suma je neverovatna (FOTO) 09:02
Zanimljivosti TRAŽIO JE ZAGRLJAJ OD PROLAZNIKA NA ULICI ALI SU GA SVI IGNORISALI: Dečak ga je zagrlio, a nije ni sanjao šta će uslediti, jedva je zadržao suze (VIDEO) 09:01
Zanimljivosti BOGATAŠ PUNIH KESA TRAŽIO JE OD DEVOJKE NA PARKINGU DA MU OTVORI GEPEK OD KOLA: Ugledala je kofer, a ono što je potom zatražio od nje izbezumilo je (VIDEO) 14:41