Odrasli KARDIOLOG OTKRIVA ZBOG ČEGA JE PRESTAO DA PIJE MLEKO: Stručnjak objasnio kako ovaj napitak može imati neželjene efekte i opasnost po zdravlje! 17:00
Odrasli EVO ŠTA MOŽE UZROKOVATI RAK DOJKE: Ove grupe ljudi su najugroženije od dobijanja opake bolesti (FOTO) 14:01
Odrasli ŠOKANTNO OTKRIĆE, GRUDI RASTU I NAKON DVADESETE GODINE: Jedan od razloga za to će vas zapanjiti! 13:01
Odrasli 17 SIMPTOMA RAKA KOJE SVI MORAJU ZNATI: Otkrivamo zbog čega je period od 2 nedelje ključan za lečenje! 13:01
Odrasli JELENA JE DOJILA BEBU I PRIMETILA NEŠTO NEOBIČNO: Nije se zabrinula, ali joj je intuicija govorila da ode kod lekara, dobila je vesti koje su joj okrenule život naglavačke! (FOTO) 12:01
Zanimljivosti ANĐELINA DŽOLI OBJAVILA SLIKU KADA JE BILA DEVOJČICA: Najzad razotrikveno da li je dorađivala usta! (FOTO) 17:01
Odrasli "NA POSLU SAM DOBILA OTKAZ ČIM SU SAZNALI DA IMAM RAK"! Nije imala novac ni za advokata, ali onda je usledio veleobrt, završila je s PORŠEOM! (FOTO) 13:01
Odrasli NETIPIČNI SIMPTOMI RAKA DOJKE KOJE SVI ZANEMARUJEMO: Bolest od koje u Srbiji godišnje oboli 4.600 žena može se prepoznati po koži (FOTO) 11:01
Odrasli ŽENE NISU SVESNE DA JE OVO JASAN ZNAK MOGUĆEG RAKA DOJKE! Lekari upozoravaju: Proverite da li su vam grudi ovakve! 16:05
Odrasli UKLONILA SAM OBE DOJKE i odbijam silikone! Ova žena sada ponosno pozira u dekoltiranim haljinama! (FOTO) 10:01
Odrasli OVE PROMENE SU KLJUČNI SIMPTOMI KOJI UKAZUJU NA RAK DOJKE! Lekari upozoravaju na znakove koje NE SMETE ignorisati , ove godine su najkritičnije za obolevanje 13:01