Tetka Saveta GREŠKA KOJU PRAVI 90 ODSTO LJUDI ZBOG ČEGA IM ORHIDEJE TRULE I VENU: Evo šta morate odmah da uradite da biste ih oživeli 17:02
Vesti NAJLEPŠE PLAŽE U CRNOJ GORI ZA KOJE MALO KO ZNA: Uvale koje ostavljaju bez daha, a lokalci ih kriju kao blago! (FOTO) 16:20
Zanimljivosti BIO JE LEPOTAN ZA KOJIM SU LUDELE ŽENE: Zbog nje je pogazio sopstvenu reč, sreli su se na plaži na koju je došla zbog drugog! (FOTO) 15:40
Odrasli SAMO JEDNA LIMENKA OVOG PIĆA POVEĆAVA RIZIK OD RAZVOJA DIJABETESA TIPA 2: Mnogi veruju da je zdravija opcija - istina je potpuno suprotna 15:02
Roditeljstvo VRATILA SE KUĆI IZ PORODILIŠTA I UGLEDALA NJU: Svekrva joj zagorčala život, a ovo je bila kap koja je prelila čašu! 14:20
Zanimljivosti NA PRAGU PETE DECENIJE VODITELJKA IZGLEDA UPOLA MLAĐE: Ovo je tajna Danijele Dimitrovski - a sve počinje kod kuće! (FOTO) 13:40
Odrasli KAKO PLIVANJE UTIČE NA ZDRAVLJE: Ovo su najbolji stilovi za bolna leđa bukvalno ćete se preporoditi! 13:02
Zanimljivosti TRIK KRALJICE LETICIJE ZA SAVRŠEN IZGLED U BELOJ HALJINI: Letnja elegancija i upečatljiv detalj koji sužava struk! (FOTO GALERIJA) 12:20
Tetka Saveta OVO SVI RADIMO, A NE ZNAMO KOLIKO GREŠIMO: Evo kad se soli meso, a kad testenina i pirinač! 11:40
Ispovesti MEDICINSKA SESTRA JE BILA UVERENA DA JE DEČKO VARA: Rešila je da ga raskrinka, a onda je usledilo nešto mnogo gore! 11:01
Odrasli ZA NJIH JE I KEČAP OPASAN, EVO KO NI U LUDILU NE SME DA JEDE PARADAJZ: Osobe sa ovim oboljenima moraju da ga izbegavaju po svaku cenu 10:20
Citat dana Moja supruga je jedna u milion, toliko sam srećan što sam je pronašao. Ne treba mi Barbika već dobra osoba 10:12