Zanimljivosti TAMARA VUČIĆ U HALJINI KOJA ODIŠE ELEGANCIJOM: Ovom kombinacijom pokazala da je kraljica stila među prvim damama! 11:01
Zanimljivosti JOVANA JOKSIMOVIĆ SE POSLE ODMORA OVAKO POJAVILA U EMISIJI: Dubok dekolte i uska haljina istakli sve adute - grmi sa 44 godine! (FOTO) 20:01
Zanimljivosti SRPKINJA TAMARA POKORILA VENECIJU: Bela haljina, perlice i zlatni nakit - ma ona to ume da nosi (FOTO) 16:00
Zanimljivosti ŠORTS-HALJINA NIKOME NE STOJI OVAKO DOBRO KAO ANI IVANOVIĆ: Svi zapanjeno gledali u osobu koju je zagrlila - sijaju od sreće! (FOTO) 15:03
Foto dana Georgina Rodrigez zablistala u crnoj haljini na Venecijanskom festivalu – retko kome stoji ovako dobro 08:33
Vesti OVO JE MOJ DAN, A NE TVOJ, MLADA ZANEMELA KADA JE SHVATILA DA MAJKA ŽELI DA JOJ "OTME" VENČANJE! Zbog ovog majčinog poteza, svi se krste 19:40
Zanimljivosti DRAGANA KOSJERINA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Haljina klizi sa ramena, a dubok dekolte ukrao šou! (FOTO) 21:15
Brak i veze SVEKAR I SVEKRVA SU HTELI DA MI SPREČE UNAPREĐENJE NA POSLU: Moja osveta je bila surova, boli ih i posle 10 godina! 19:45
Zanimljivosti VENECIJA NA NOGAMA ZBOG AMAL KLUNI: Obukla haljinu staru 30 godina - ovaj detalj nikome nije promakao! (FOTO GALERIJA) 10:30
Moda PRINCEZA DAJANA POKRENULA TREND, KEJT JE ISKOPIRALA: Ova haljina će biti najveći modni hit jeseni! (FOTO) 07:15
Vesti MAJKA JE ZANEMELA KADA JE NA HALJINICI SVOJE ĆERKE NAŠLA SKRIVENE UZNEMIRUJUĆE PORUKE: 30 miliona ljudi je videlo ovaj snimak i nije im dobro! (VIDEO) 18:20
Zanimljivosti NIKAD NE BISTE POGODILI KOLIKO JE VISOKA SANJA MARINKOVIĆ: Zablistala u haljini koja je idealnog kroja za sve žene, a evo šta radi kako bi izgledala viša! (FOTO) 15:03