Brak i veze NA NAŠEM VENČANJU SAM SAZNALA DA ME JE MUŽ PREVARIO SA 3 ŽENE: Kad sam saznala ko su one NAJGORE JE TEK USLEDILO! 21:25
Brak i veze FOTOGRAF NIJE BIO ZADOVOLJAN POLJUPCEM MLADENACA: Krenuo je ka mladoženji da pokaže nevesti kako se to radi i usledio je ŠOK OBRT - neviđeni snimak zapanjio svet! (VIDEO) 11:25
Strast "MUŽ ME JE UOČI VENČANJA PREVARIO S PROSTITUTKOM": Ova žena je imala početak braka iz noćne more, sve saznala TEK NA SVADBI 00:05
Ispovesti MOJA BUDUĆA ŽENA JE PRE VENČANJA IMALA NAJBIZARNIJI ZAHTEV KOJI SAM IKAD ČUO: Spomenula mi je drugog muškarca i rok od mesec dana! 22:45
Zanimljivosti ŠOK I NEVERICA: PROCURILA TAJNA S DVORA KOJU SU KRILI 4 GODINE: Megan je divljala zbog jajeta u hrani, a onda se pojavila kraljica - nastao je HAOS! 17:10
Brak i veze SUPRUGA ME JE PREVARILA NA VENČANJU, KAD SAM ČUO S KIM JE BILA, SLOŠILO MI SE: Njeno objašnjenje je ŠOK! 00:05
Brak i veze JEDNOJAJČANI BLIZANCI OŽENILI SU JEDNOJAJČANE BLIZNAKINJE: A kada im vidite decu, pašće vam vilice - ovo je nemoguće! (FOTO, VIDEO) 19:30
Brak i veze TATA ME JE VODIO DO OLTARA KADA JE NAGLO ZAUSTAVIO VENČANJE! Povukao ga je za ruku dok se gost branio, POTEKLA je reka suza 11:20
Vesti LJUDI KAŽU DA SAM SE UDALA ZA DEČAKA OD 10 GODINA, A MI SAD ČEKAMO TROJKE: Iza ove FOTKE krije se šokantna priča (FOTO) 19:20
Zanimljivosti SLOBODA MIĆALOVIĆ SE UDAVALA ČAK TRI PUTA! Vojina je upoznala kada je bila maloletna, ljubav krunisali decom (FOTO) 16:30
Brak i veze ZNALI SU DA NEMAJU MNOGO VREMENA, PA SU SE VENČALI U BOLNICI: Rak se proširio na mozak i mladoženja je bio očajan - ali tu nije bio KRAJ! (VIDEO) 21:20
Zanimljivosti FUDBALER SE RAZVEO OD SUPRUGE I ŽENI SE NJENOM BRATANICOM! Ljudi u šoku: Pogledajte ove dve žene, ovo je jezivo! (FOTO) 15:15