Telo JA SAM TATU MAJSTOR, OVO JE SKALA BOLOVA PRI TETOVIRANJU: Jedno mesto je ubedljivo najgore, zaprepastiće vas o čemu je reč! (FOTO/VIDEO) 19:01
Zanimljivosti SVET OPET BRUJI O AFLEKU I LOPEZOVOJ: Posle žučne svađe na dodeli Gremi nagrada pokazali šta su oboje istetovirali! (FOTO) 12:21
Telo ČULA SAM POSTOJI LASER KOJI BEZBOLNO UKLANJA TETOVAŽU: A evo kako sam završila, nikada neću razumeti što sam to sebi uradila! (FOTO) 12:01
Odrasli OPASAN TREND TETOVIRANJA IZAZIVA SLEPILO: U nekim zemljama je zakonom su zabranjene ove tetovaže nakon što su klijenti ostali bez vida! 11:02
Telo UNAKAŽEN ČUVENI TIKTOKER: Želeo sam tetovažu na čelu, a dobio užas, kako je otok nestajao postajalo je sve gore! (VIDEO) 11:01
Ispovesti ŽELELA JE OČI ZMAJA, a onda je sve krenulo naopako! O takvim posledicama nije ni sanjala! (FOTO) 18:01
Lice DA SE ČOVEK PREKRSTI KAD GA VIDI: Tetovaža ovog mladića usijala je društvene mreže, šta učini sa sobom? (VIDEO) 14:03
Telo VOZILA SAM PET SATI I DALA 600 EVRA ZA TETOVAŽU IZ SNOVA, a onda mi je rekao da pogledam svoj vrat: Počela sam da vrištim iz sveg glasa! (VIDEO) 12:01
Lice BAKA TROJE UNUČIĆA ZALUDELA SVET! Niko ne može da veruje koliko ima godina, ne postoji ono što ona ne može da uradi, a tek kako izgleda (VIDEO) 11:01
Telo ISTETOVIRALA SAM IME SINA NA RUCI, a onda sam skinula zavoj! Ne mogu da verujem šta su mi uradili! (VIDEO) 09:01
Roditeljstvo DOZVOLILA SINU OD 10 GODINA DA SE ISTETOVIRA! Mališan dobio trajni crtež na podlaktici dug čak 20 centimetara, a onda je usledio obrt! 13:01
Lice DEVOJKA U AGONIJI ZBOG TETOVAŽE! Htela je da bude duhovita, a sad se davi u suzama, šokantno je gde je crtež završio! (VIDEO) 07:10