Brak i veze OVO JE IDEALNA RAZLIKA U GODINAMA ZA USPEH U VEZI: Neke ljubavi su osuđene na propast već u startu (FOTO) 19:00
Brak i veze ONA SE UDAJE NA PRAGU DEVETE DECENIJE I TO U BELOM: Šokiraće vas ko joj je izabranik! (VIDEO) 11:01
Ispovesti MNOGO SAM STARIJI OD DEVOJKE I PLAŠIM SE ŠTA ĆE MI LJUDI REĆI! Očajni muškarac zatražio je pomoć psihologa, da li previše brine o mišljenju drugih? 19:01
Ispovesti UNUKA I BABA RAZMENJUJU GARDEROBU, ČAK I BIKINI: Izazivaju pažnju gde god se pojave, a mnogi im ne veruju koja je razlika u godinama (FOTO) 21:01
Ispovesti NASTAVNIK VERONAUKE IZGUBIO GLAVU ZA UČENICOM: Ostavio je suprugu i ćerku zbog nje, a ono što je otkriveno o aferi niko nije mogao ni da sanja (FOTO) 14:07
Brak i veze ZBOG GREŠKE NA TINDERU MI SE ŽIVOT PROMENIO! Priča mame dvojice mladića šokirala je svet: Odletela sam za Njujork i tamo me sačekao on! 13:00
Ispovesti SVI MISLE DA SAM MU BABA KOJU KORISTI ZA VIZU! Amerikanka napustila sve zbog 30 GODINA MLAĐEG MUŽA, člana plemena sa kojim živi u kolibi od blata! (FOTO) 09:20
Zanimljivosti PRAVI RAZLOG RAZVODA STALONEA: Tetovaža psa kojom je prekrio lik svoje žene samo kap u moru problema! 17:00