Zanimljivosti OVA LEPOTICA IMA 36 GODINA I JOŠ UVEK JE NEVINA: Tvrdi da će spavati sa muškarcem samo ukoliko ispuni ovaj uslov! (VIDEO) 19:01
Strast MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Ovo su najčešće ženske fantazije u intimnim odnosima ali ih je sramota da to priznaju 20:01
Ispovesti POZAJMIO JE ĆERKIN TELEFON I OSTAO U ŠOKU: "Moja devojčica ima samo 14 godina, dotuklo me je kad sam shvatio šta radi!" 19:00
Odrasli MUŠKARCI OD 60 GODINA IMAJU VIŠE AKTIVNOSTI U KREVETU OD ŽENA: Želja za intimnim odnosima raste nakon SEDAMDESETE, evo kako naučnici to objašnjavaju (FOTO) 20:00
Odrasli NEĆETE VEROVATI KOLIKO MUŠKARACA MUKU MUČI SA EREKTILNOM DISFUNKCIJOM: Većina njih krivi jednu stvar za to! (FOTO) 20:01
Strast PRVI PUT SE SKINULA PRED KAMERAMA SA 19 GODINA: Sada ima 30 i zarađuje 40.000 dolara mesečno evo šta muškarci od nje najčešće traže (FOTO+VIDEO) 20:00
Ispovesti FOTOGRAFISAO SAM ROĐENU SESTRU SVOJE DEVOJKE: "Skinula se u bikini i opčinila me, sada mi javlja da je trudna i ono što planira sa detetom me je šokiralo" 19:00
Strast ON ŽIVI SA DVE ŽENE I SVI MU ZAVIDE: "Svo troje spavamo u istom krevetu, porodica nas osuđuje, ali mi se volimo!" (FOTO) 20:00
Strast TAJNE KOJE MUŠKARAC TREBA DA ZNA: Kako da zaludite svaku ženu koju poželite u samo tri koraka 20:00
Ispovesti ZALJUBILA SE U NAJBOLJEG DRUGA SVOG SINA: "Nisam mogla da skinem pogled sa njegovog savršenog tela, strast mi je pomutila razum!" 19:00
Ispovesti UOČI VERIDBE SAZNAO JE ZA ŠOKANTNU TAJNU SVOJE DEVOJKE: Kada je otvorio snimak na internetu nije mogao ni da nasluti šta će u njemu videti (VIDEO) 18:02