Vesti OTAC PRODAO BLIZNAKINJE I RAZDVOJIO IH ODMAH POSLE ROĐENJA: Svaki dan su sanjale isti san i našle se posle 19 godina 20:21
Vesti MOJA PORODICA JE ČUVALA OČEVU TAJNU 10 GODINA: Nisam bio spreman za ono što će svet reći kada se sazna 23:30
Roditeljstvo OVAJ TATA JE UKRAO ŠOU! Korpulentni muškarac se okretao u suknjici poput balerine, ćerkica oduševljena! (VIDEO) 09:31
Roditeljstvo OSTAVIO GA ZAPETLJANOG U TRACI DA SE SAM IZVUČE: Otac naučio sina najvažnijoj lekciji - da ne oslanja na nikoga! 16:56
Zanimljivosti PODELILA FOTOGRAFIJU OCA IZ MLADOSTI - I POSTALA VIRALNI HIT: Padaju vilice kakav je ovaj čovek dasa bio! 13:03
Zanimljivosti ZLOSTAVLJANA SA 15 GODINA, MAJKA JE PRODALA ZA 500 DOLARA! Postala holivudska zvezda, ali i zavisnica - do ovog trenutka 12:17
Zanimljivosti OSMEH KOJI KRIJE VELIKU TUGU: Otac i sestra su mu ubijeni, 2 brata su se udavila, bio je zavisnik i ukrali su mu milione 09:40
Brak i veze DEČKO JE ISPLANIRAO VERIDBU, NJEN TATA MU STAO NA PUT: "To je trebalo da bude najsrećniji dan, a plakala sam kao dete!" 18:10
Roditeljstvo NIJE IMALA PRIJATELJE DOK JE GASILA SVEĆICU NA TORTI: Emotivna scena devojčice koja je sa ocem i osobljem restorana proslavila rođendan rasplakala sve! 12:40
Roditeljstvo TATA HTEO ĆERKI DA OPERE KOSU, PA IZAZVAO NERVNI SLOM SUPRUZI: Samo je počela da opada, pune šake dlaka - a evo šta je razlog! 17:25
Roditeljstvo "JADAN DEČAK, PRLJAV JE I UMORAN": Ima 3 godine i čisti dimnjake kao veliki - ovaj video iz 1930. nam izjeda dušu (VIDEO) 13:29
Roditeljstvo O OČIMA NJIHOVE DECE PRIČA CEO SVET: Ljudi su zanemeli pred lepotom i genima koje su mališani nasledili! (VIDEO) 19:10