Zanimljivosti LEONARDO DIKAPRIO PREKRŠIO ČUVENO PRAVILO 25 U VEZI! Da li zbog atraktivne manekenke menja ćud? 09:40
Ispovesti MOJA DEVOJKA JE NA POČETKU VEZE BILA PRAVA TIGRICA: Imam jednu fantaziju koju bih voleo da mi ostvari, ali čini mi se da je sada stidljiva za tako nešto! 22:01
Ispovesti MOJA PORODICA JE ODUŠEVLJENA TRUDNOĆOM MOJE SESTRE OD TETKE: Kada bi samo znali ko je otac njenog deteta, ne bi se tako radovali! 21:01
Strast USRED ODNOSA POČEO JE DA VRIŠTI, MISLILA SAM DA SE ŠALI, A ONDA SAM VIDELA OVO I NIJE MI BILO DOBRO: Moj dečko je završio u Hitnoj pomoći 22:01
Brak i veze OVE IZGOVORENE REČI MOGU DA UNIŠTE I NAJJAČU VEZU: Pazite šta pričate partneru, nekad vas to može skupo koštati! 13:30
Brak i veze ZAŠTO SE MNOGE VEZE RASPADNU POSLE 3 MESECA? Stručnjaci otkrivaju zbog čega upravo tada dolazi do preokreta! 21:01
Brak i veze JEDNA REČ OD TRI SLOVA JE UNIŠTILA MNOGOBROJNE VEZE I BRAKOVE: Kad je prvi put izgovorite, sve kreće nizbrdo! 14:55
Strast KAD GOD PROBAM DA VODIM LJUBAV S DEVOJKOM, JA VIDIM OVO I ODMAH POBEGNEM IZ KREVETA: Šta nije u redu sa mnom? 22:01
Brak i veze BILA JE UVERENA DA JE UPOZNALA SAVRŠENOG MUŠKARCA: Onda joj je pijan priznao svoju najveću tajnu i od šoka se u trenu otreznila! 19:01
Brak i veze ZNATE LI ŠTA JE NAPOLEONOV KOMPLEKS? Muškarci s ovom fizičkom karakteristikom duplo više varaju! 09:40
Horoskop SAMO 4 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAJU TAKVE MANE, KOJE BI IZLUDELE SVAKOG: Njihovi partneri mora da imaju čelične živce! 09:00
Strast STRUČNJACI OTKRIVAJU OSAM NAJVAŽNIJIH RAZLOGA ZBOG KOJIH ŽENE VARAJU SVOJE MUŽEVE: Muškarci ovo sigurno nisu očekivali 20:00