Zanimljivosti SVE VREME JOJ JE BILO PRED OČIMA, GODINAMA JE OD SEBE SKRIVALA ISTINU: Mirka priznala sve o vezi sa Vujadinom, neverovatno je da nije ništa znala (FOTO) 13:10
Zanimljivosti UPOZNAO JE PREKO INTERNETA DEVOJKU IZ KINE I PREŠAO 7.000 KM ZBOG NJE: Usledio je šokantan veleobrt, postao je vest broj jedan, pa završio u bolnici! (VIDEO) 12:01
Ispovesti U PARTNEROVOM KOMPJUTERU NAŠLA JE PODATKE KOJI SU JE ŠOKIRALI: Sve vreme se pretvarao, sada je svesna sa kim živi (FOTO) 18:00
Brak i veze AKO VAM DEČKO OVO POŠALJE, ZNAČI DA JE KRAJ: 5 kritičnih emotikona u poruci na koje treba obratiti pažnju! 17:01
VIP saveti MIĆALOVIĆEVA JE BILA U VEZI SA ĐOKOVIĆEM, OTKRIVENI SVI DETALJI: Njegova posvećenost tenisu ipak ih je razdvojila (FOTO) 14:01
Brak i veze MOJ DEČKO IDE NA KAMPOVANJE SA DVE ATRAKTIVNE PRIJATELJICE: Ni u ludilu mu ne pada napamet da mene povede, da li treba da se zabrinem? 21:01
Brak i veze VERENIKA JE PREVARILA SA BIVŠIM A ONDA JE USLEDILO OTREŽNJENJE: Nakon vrtloga strasti nije se nadala ovakvom otkriću (FOTO) 20:53
Strast DEČKO MI JE PRIZNAO DA MAŠTA O MOJOJ SESTRI A ONDA JE URADIO NEŠTO SKANDALOZNO: Ovo niko ne bi poželeo da mu se desi (FOTO) 19:01
Brak i veze PRERANO ILI PREKASNO? Nema više dileme, naučnici otkrili kada je vreme da stupite u brak! (FOTO) 19:15
Horoskop LJUDI ROĐENI U OVIM ZNACIMA ČINE IDEALNE LJUBAVNE PAROVE: Da li ste to baš vi i vaša srodna duša? 08:01
Ispovesti UŽIVALI SMO U LJUBAVI, TRAŽILI STAN I VOLELI SE, ali jedna poruka je sve to promenila! A tek kada su mi stigle fotografije, skamenila sam se! 20:55
Brak i veze KO SU BOLJI LJUBAVNICI STARIJI ILI MLAĐI MUŠKARCI? Žene su napokon dale odgovor na pitanje koje zanima jači pol! (FOTO) 20:01