Brak i veze DEVOJKA SE TRESLA OD STRAHA U AVIONU: Njen dečko je tražio da mu čita upustvo za prinudno sletanje i samo se prolomio njen vrisak! (VIDEO) 12:45
Horoskop STIŽE SEZONA RASKIDA I RAZVODA: Ova tri horoskopska znaka će prodisati kad ostave partnere! 08:00
Horoskop TAROT HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU FEBRUARA: Sve će ključati od strasti i emocija, a ovo će biti ključni momenat! (FOTO) 08:02
Brak i veze DEČKO JOJ U ZATVORU, DRUGI JOJ KUPUJU POKLONE: Zanosna plavuša šokirala otkrićem kako čeka svog dragog da odsluži kaznu 21:01
Brak i veze KLEKNULA JE NA KOLENO I ZAPROSILA GA: Ovakvoj reakciji momka se niko nije nadao, ljudi u restoranu su bili u neverici! (VIDEO) 16:01
Brak i veze "PA ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 39 GODINA?!": Lepotica odlučno brani ljubav prema bogatašu, u tome joj pomaže i majka (VIDEO) 20:00
Brak i veze USRED VOŽNJE JE IZGOVORILA REČENICU ZBOG KOJE JE DEČKO UMALO ZAPLAKAO: Ovome se niko nije nadao (VIDEO) 21:00
Ispovesti OTIŠLE SU NA ŽURKU I POPILE KOJU ČAŠICU VIŠE: "Devojka je sve vreme bila pored mene i opet je uspela da me prevari" 21:00
Zanimljivosti OVAKO BI SVI TREBALO DA VOLE: Tužna slika beskućnika i psa pokazala svu ljubav na koju su ljudi zaboravili! 10:01
Horoskop MLAD MESEC U JARCU DONOSI PREGRŠT IZNENAĐENJA: Raku i Ribama stiže nova ljubav, Ovnu i Strelcu moć i pare 08:00
Brak i veze "DEČKO SA DRUGOG KONTINENTA MI PLAĆA SVE RAČUNE I KUPUJE SKUPE POKLONE": Ispovest zbog koje gore mreže! (VIDEO) 20:01