Odrasli DR ANĐELA UPOZORAVA: OVO SU 3 NEPOGREŠIVA SIMPTOMA RAKA GRLIĆA MATERICE: Jedan je očigledan odmah nakon intimnog odnosa! 12:03
Odrasli KRILA SAM DA KRVARIM I DA IMAM BOLOVE U LEĐIMA - bilo me je sramota i nisam htela da me proglase hipohondrom! Dijagnoza je šokirala moju porodicu! 15:01
Odrasli SAMOHRANA MAJKA TROJE DECE NIJE OBRAĆALA PAŽNJU NA SIMPTOME, nije imala vremena za lekara! Otišla je toalet i ugledala nešto na vešu, zanemela je od šoka! 11:15
Odrasli EPIDEMIJA RAKA GRLA! Lekari upozoravaju: Hitno treba smanjiti ovu vrstu "akcije" u spavaćoj sobi! 20:16
Odrasli "TO JE BIO JEDINI ZNAK" Nevena je obolela od raka grlića materice, sada žali što nije imala šansu za OVO 14:39
Odrasli OVO SU SIMPTOMI NAJČEŠĆEG GINEKOLOŠKOG KANCERA: Svake godine oboli 1.500 Srpkinja, evo 4 glavna znaka 15:03
Odrasli RAK GRLIĆA MATERICE: Nijedan od ovih 5 simptoma žene ne smeju da ignorišu, posledice mogu da budu fatalne! 15:00
Odrasli MILIONI ŽENA SU U OPASNOSTI OD RAKA GRLIĆA MATERICE: Redovna kontrola i testiranje može spasiti život ukoliko se karcinom uoči na vreme! (FOTO) 15:02
Odrasli NAJRANIJI SIMPTOM MENOPAUZE ZA KOJI SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA: Doktorka otkriva važnost preventivnih pregleda i koje još bolesti oni mogu otkriti (FOTO) 13:01
Odrasli 4 SIMPTOMA RAKA GRLIĆA MATERICE: Jedan se javlja tokom odnosa, a ako drugi potraje 2 do 3 nedelje hitno se javite lekaru! 15:01
Odrasli OVE SIMPTOME SVI IGNORIŠU A MOGLI BI UKAZATI NA RAK GRLIĆA MATERICE: Lekari upozoravaju na jasne signale koje nam telo šalje! 19:30