Roditeljstvo MAJKA JE OSTAVILA BEBE NA KESAMA ĐUBRETA KOD KONTEJNERA: Blizanci su vrištali i smrzavali se, a kada ih je pronašao pastor usledio je ŠOK! (FOTO) 20:15
Dete MISLILA JE DA LEČI SINA, A ZAPRAVO GA JE SVE VREME TROVALA: Kada su doktori shvatili šta je uradila mališan je već bio u agoniji - najgore je tek usledilo! (FOTO) 12:15
Roditeljstvo ŠOKANTNO PRIZNANJE POZNATE GLUMICE: KUPA SE SA SINOM (13) I SPAVA SA NJIM U ISTOM KREVETU - i to nije sve! Sa jedincem radi i OVO, ljudi zgroženi 20:30
Roditeljstvo BEBA MI JE TRIPUT UMIRALA U STOMAKU, U JEDNOM TRENUTKU SU MI DALI PILULU ZA ABORTUS: Govorili su mi da treba "da izbacim ostatak", nisam ni sanjala šta me tek čeka! (FOTO) 17:55
Vesti MARIJU JE SA GODINU DANA MAJKA ZATVORILA U KOKOŠINJAC: 10 godina kasnije je nađena u stanju koje je teško opisati, a onda je usledilo nešto još STRAŠNIJE, ovo niko nije očekivao! (FOTO/VIDEO) 11:01
Roditeljstvo LEŽALI SU PORED MRTVE BEBE: PROLAZILI SU MINUTI, A MAJCI SU SE SAMO SLIVALE SUZE NIZ LICE: Onda je ušao lekar i zatekao nezamisliv prizor! (VIDEO) 16:46
Vesti MAJKA ORGANIZOVALA ŽURKU SA ĆERKU, pa pala mrtva pred gostima! Pokušala je da zabavi mališane balonima, nije ni sanjala da to može da bude kobno! 13:25
Roditeljstvo UŠLA JE U MARKET I TAMO ZATEKLA PRIZOR KOJI TERA SUZE NA OČI: Mlade majke sa mališanima bile su svuda, a ono što im je poručila ova žena slama srce! 17:20
Roditeljstvo OVA MAMA DALA JE ĆERKICU PRIJATELJICI DA JE PRIDRŽI! Usledio je trenutak koji ledi krv u žilama: Drugarica je uradila nešto zbog čega sam počela da paničim! (VIDEO) 16:38
Lice BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH LEPOTICA, A DANAS JOJ SE LICE RASPADA: Glumica skoro i da ne izlazi, a kada se nedavno pojavila - svi zanemeli! (FOTO) 08:30
Vesti NIKO NIJE ZNAO DA JE DEČAK (9) DVE GODINE ŽIVEO POTPUNO SAM - i to u stanu bez grejanja! Komšije su ga pronašle i puklo im je srce od tuge 13:05
Odrasli PORAĐALA SAM SE 56 SATI i svima govorila da nešto ne valja: Kada sam se dovoljno otvorila, bilo je jasno, a nisu mi verovali 13:40