Brak i veze PRIHVATILA SAM IZAZOV DA IMAM ODNOSE DVAPUT DNEVNO, rezultati su me šokirali! Potpuno neverovatna ispovest žene koja je dala sve da ispuni zadatak! 18:01
Roditeljstvo KAD SE NAPIJEM DRUGARICA MI DOJI DETE! Mlada majka otkrila kako se snalazi u novoj ulozi i sa željom da se provodi, reakcije su podeljene! (VIDEO) 14:01
Roditeljstvo BEBA NIJE PRESTAJALA DA VRIŠTI, a onda je mama uradila nešto neverovatno! O ovome svi pričaju, smirila se u sekundi! (VIDEO) 13:20
Zanimljivosti DALA JE DETETU JEZIVU LUTKU I REAKCIJA JE ŠOKANTNA! Ovaj video je izazvao podeljene reakcije: Kakva je to majka?! 09:01
Zanimljivosti OTKRIVENA TAJNA MISTERIOZNOG ODNOSA princa Harija i njegove maćehe Kamile! Njena porodica ima dugu istoriju ljubavničkih odnosa! (VIDEO) 13:01
Brak i veze OTIŠLA SAM NA PUT I MAJKU OSTAVILA S DEČKOM! Kad sam se vratila dočekale su me užasne vesti, ALI TU NIJE BIO KRAJ! (VIDEO) 20:01
Ispovesti ŽENA TRUDNA S DETETOM SVOG ROĐENOG SINA! Šokantna ispovest podelila svet, a u porodici je svi podržavaju! (VIDEO) 13:10
Roditeljstvo MOJA DECA NE NOSE CIPELE, NE VOZE SE U KOLICIMA I NE IDU U VRTIĆ! Vaspitne metode jedne majke blizanaca podigle su svetsku javnost na noge! (VIDEO) 17:01
Zanimljivosti MODNI OKRŠAJ DVE PRIJE: Na venčanju ĐORĐA ĐOKOVIĆA svi su gledali u ove dve dame! (FOTO) 15:01
Zanimljivosti O ovom potezu DIJANE ĐOKOVIĆ svi pričaju: Na VENČANJIMA sinova donela odluku koja je za poštovanje! (FOTO) 13:01
Dete OVO JE NAJMLAĐA TRANSRODNA MANEKENKA NA SVETU! Ima samo 10 godina i njena majka je razapeta zbog onoga što joj radi! (VIDEO) 14:00
Odrasli Postaću majka prvi put, ali MOJU BEBU MORAM DA RODIM DVA PUTA! Šokantan slučaj ove mlade mame zaprepastio je svet! 12:00