Roditeljstvo IMAM TROJKE, ALI JEDNA BEBA JE STARIJA I VEĆA: Majka šestoro dece ima "čudnu" situaciju, a jedno dete ISPAŠTA 13:25
Vesti REKLI SU MI DA IMAM RAK, A POGLED MOJE MAJKE ME JE VIŠE BOLEO: "Kad saznaš da ti je dete bolesno, život stane, raspadne ti se ceo svet" 11:50
Roditeljstvo RODILA JE TROJKE I ODLUČILA DA ŽELI JOŠ DECE: Kada je otišla na prvi pregled, doktor je u čudu gledao šta joj raste u stomaku 16:35
Roditeljstvo OVA ŽENA JE IZGUBILA 23 BEBE: Pretrpela je agoniju kakvu bi malo ko mogao da zamisli, a onda je i lekarima pala vilica kada je došla na pregled! 17:01
Odrasli UŽIVO U PROGRAMU OTKRILA JEZIVU ISTINU ŠTA JOJ JE MAJKA RADILA S DEČKOM: Priznala mi je da su bili intimni dok sam bila u istoj prostoriji s njima, a onda je došlo ono NAJGORE! 14:15
Zanimljivosti KAKAV SKANDAL NA BOŽIĆ - MILIONERKA SE POTPUNO SKINULA I POZIRALA PRED JELKOM: A tek da vidite šta joj je poručio muž! (VIDEO) 12:01
Odrasli PREMINULA MAJKA PETORO DECE DAN NAKON POROĐAJA: Doktori je pustili da iskrvari, ona ih molila jedno 19:30
Roditeljstvo MAJKA PRVI PUT ZAGRLILA ĆERKU KOJU JE DALA NA USVAJANJE PRE 52 GODINE: Oduvek ju je tražila! (VIDEO) 17:30
Roditeljstvo ODVELA JE SINA DA SE SLIKA ZA SREDNJU ŠKOLU - ali onda mu je pogledala u RUKE i slomila se od bola! Sve joj je bilo jasno, porazila ju je užasna istina koju ni on nije mogao da sakrije! 13:13
Roditeljstvo DALA JE SINA (3) NA USVAJANJE JER JE ZAVRŠILA NA ULICI I NIJE MOGLA DA GA ČUVA: 7 godina kasnije saznala je JEZIVU istinu! 07:49
Vesti MAMA SE IGRALA SA SINOM NA PODU KADA SE ODJEDNOM PROLOMIO UDARAC - iz plafona su provirile noge, a ona je skočila od šoka! Ali tu nije bio kraj, najgore je tek došlo! (VIDEO) 08:30
Roditeljstvo DVOGODIŠNJA DEVOJČICA NESTALA IZ DVORIŠTA! Majka je neutešna: "Nikada se nisam molila, ali sada se molim!" (VIDEO) 20:05